Istorinis posėdis JAV Kongrese. Liudininkai skelbia neįtikėtinų detalių apie NSO (Video)  ()

Trys buvę kariškiai per posėdį JAV Kongrese padarė keletą įdomių pareiškimų apie NSO.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-27 Istorinis posėdis JAV Kongrese. Liudininkai skelbia neįtikėtinų detalių apie NSO (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV žvalgybos pareigūnas liepos 26 d., posėdžio JAV Kongrese dėl NSO pasirodymo faktų metu užsiminė, kad JAV valdžia žudė žmones, siekdama išlaikyti nežemiškos technologijos egzistavimo paslaptį, rašo „Daily Mail“.

Trečiadienį, liepos 26 d., JAV Kongrese buvo surengta speciali NSO perklausa, kurioje prisiekę liudijo buvęs JAV žvalgybos pareigūnas Davidas Gruschas ir du buvę kariškiai Ryanas Gravesas ir Davidas Fravoras.

Atstovų rūmų atstovas Timas Burchetas šiuos posėdžius pavadino istoriniais, nes liudininkų parodymai gali būti svarbus momentas atskleidžiant didžiausią istorijoje paslaptį.

Posėdis buvo surengtas siekiant daryti spaudimą JAV vyriausybei pateikti daugiau duomenų apie NSO arba, kaip dabar jie vadinami neatpažintais oro reiškiniais, egzistavimą. Tai pirmas kartas, kai trys liudininkai prisiekę liudijo, kad iš tikrųjų susidūrė su NSO.

Pavyzdžiui, buvęs karo lakūnas R. Gravesas pareiškė, kad jis ir jo kolegos turėjo patirties su NSO. Vienas tokių incidentų įvyko 2014 m., kai pilotai mokomojo skrydžio metu pastebėjo, kad ore maždaug 5 metrų skersmens skaidrios sferos viduje pasirodė tamsiai pilkas arba juodas objektas.

Tuo pat metu Davidas Gruschas teigė, jog JAV vyriausybė slepia, kad saugykloje yra visi ar iš dalies visi nežemiški orlaiviai.

„Atliekant tarnybines pareigas, buvau informuotas apie daugiametę NSO atkūrimo programą, tačiau man nebuvo leista gauti papildomos informacijos“, – sakė Davidas Gruschas.

 

D. Gruschas taip pat tvirtino, kad keli patikimi žvalgybos pareigūnai jam pasakė, jog JAV vyriausybė rado nežemiškus orlaivius su biologinėmis būtybėmis.

Buvęs žvalgybos pareigūnas taip pat teigė žinąs, kur laikomi nežemiški orlaiviai, tačiau vyriausybė jau seniai organizavo kampaniją, kuri klaidina visuomenę dėl NSO.

D. Gruschas taip pat teigė žinantis apie kelis kolegas, kurie buvo fiziškai pašalinti dėl to, kad turėjo prieigą prie nežemiškų technologijų, kad būtų galima viską laikyti paslaptyje.

Davidas Fravoras, buvęs JAV karo pilotas, taip pat sakė kongresmenams, kad jis ir jo kolegos matė NSO pasirodymą, tai įvyko 2004 m. Jis apibūdino šį skraidantį objektą kaip „tobulai baltą, lygų ir be langų, o du maži objektai išėjo iš jo apačios“.

 

„Nesu NSO gerbėjas. Bet aš jums pasakysiu, kad tai, ką matėme, yra tai, ko dar niekada nematėme. Tai tiesiog neįtikėtina technologija. Žemėje nėra nieko, kas galėtų nusileisti iš kosmoso ir tada sugrįžti ten. Stebėjome objektą, kuris dideliu greičiu nusileido į vandenyną, kur, atrodo, jo laukė kitas panašus objektas. Jis judėjo tris kartus greičiau nei mūsų lėktuvai“, – sakė D. Fravoras.

Visi trys liudininkai sutiko, kad NSO renka žvalgybos duomenis, tiria žemiečių galimybes, ir pareiškė, kad jie kelia potencialią egzistencinę grėsmę JAV. Kiekvienas iš trijų liudininkų sutiko, kad jei NSO pasirodys priešiškas objektas, nuo jų apsiginti bus neįmanoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(36)
(14)
(22)

Komentarai ()