Izraelis išslaptino pirmąjį šalyje NSO vaizdo įrašą (Video)  (43)

Izraelio valstybinis archyvas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas neatpažintas skraidantis objektas (NSO), pranešė šalies naujienų portalas „News1.co.il“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio žiniasklaida skelbia, kad šiame vaizdo siužete gali būti užfiksuotas pirmasis NSO pasirodymas virš Izraelio. Valstybinis šalies archyvas neskelbia, kada buvo padarytas šis vaizdo įrašas, nepranešamos ir šio įvykio aplinkybės.

Galbūt šis žestas reikš, jog Izraelis ateityje prisijungs prie Jungtinės Karalystės iniciatyvos paviešinti visus su NSO stebėjimais susijusius duomenis. Tiesa, Jungtinės Karalystės saugumo darbuotojai žengė dar toliau - ne tik paviešino stebėjimų duomenis, bet ir nebekaupia naujai gaunamos informacijos apie nepaaiškinamus faktus.

Na, bet kol kas Izraelis tokių planų nedeklaravo, o tiesiog paviešino vaizdo medžiagą:

Nepaisant to, kad pirmasis NSO pasirodymo virš Izraelio liudijimas oficialiai paskelbtas tik dabar, pastaraisiais metais šios šalies padangėje buvo užfiksuotas ne vienas mįslingas reiškinys.

Antai praėjusiais metais danguje virš Izraelio Šarono regione esančio Kfar Saba miesto buvo nufilmuotas šis neatpažintas skraidantis objektas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(4)
(0)
(3)

Komentarai (43)

Susijusios žymos: