Kažkas baltas ir keistas. Šalia Bideno „Air Force One“ pastebėtas NSO. Kas vyksta (Video)  (1)

Lėktuvų stebėtojai pastebėjo baltus rutulius, esančius priešais arba už prezidentinio lėktuvo. Jie domėjosi, kokio dydžio turėtų būti šie rutuliukai, jei jie matomi vaizdo įraše.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Virš Los Andželo oro uosto buvo pastebėti keli neatpažinti skraidantys objektai (NSO). Objektai lydėjo JAV prezidento lėktuvą „Air Force One“, kuriame tariamai skrido prezidentas Joe Bidenas. Netoliese skraidė kariniai naikintuvai, tačiau jie niekaip nereagavo į situaciją. „YouTube“ kanale LA FLIGHTS paskelbtas vaizdo įrašas apie galimą NSO skrydį.

„Youtube“ kanalo autoriai broliai Peteris ir Joshua stebi lėktuvų kilimą ir nusileidimą Los Andželo tarptautiniame oro uoste. Gruodžio 10 dieną jie vaizdo įraše užfiksavo „Air Force One“ skrydį, šalia kurio laisvai skraidė NSO ir naikintuvai F-35.

Broliai paskelbė aštuonių minučių trukmės įrašą. Vaizdo įraše matyti, kaip virš operatorių galvų skrenda „Air Force One“. Tam tikrais momentais galima išgirsti, kaip įrašo autoriai pastebi objektus, kurių neturėtų būti šalia Joe Bideno lėktuvo.

Pavyzdžiui, pradžioje girdima, kad kažkas šalia orlaivio kalba apie kažkokią kliūtį.

„Ar matėte? Kažkas mums trukdo“, - sakė vienas iš brolių, suabejojęs tuo, ką matė.

 

Vėliau buvo dar dvi panašios situacijos. Vaizdo įraše iš tikrųjų galima pamatyti mažus baltus rutulius netoli prezidentinio lėktuvo. Kartais jie atsilieka, kartais yra priekyje. Tuo pačiu metu du F-35 skrenda laisvai, skrydžio metu papildo degalų atsargas.

Pabaigoje pasigirsta, kaip autoriai reagavo į tai, ką pamatė. Ypač vienas iš brolių pažymi, kad tai galėjo būti oro balionas, dėl kokių nors priežasčių atsidūręs šalia lėktuvo. Tačiau jam kyla klausimas dėl šios sferos dydžio, palyginti su netoliese esančiais objektais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(4)
(9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: