„Putiną nužudys artimas žmogus iš Kremliaus rato“. Skelbiamos Vangos pranašystės 2024-iesiems  ()

Remiantis kai kuriomis Vangos interpretacijomis, karas Ukrainoje tęsis, o pasaulis tvyros nežinioje. Neįvardyta „didelė šalis“ vykdys atakas naudodama biologinį ginklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vangelijos Gušterovos, „Balkanų Nostradamo“, prognozių šalininkai tvirtina, kad naujaisiais metais turėtume tikėtis išpuolių panaudojant biologinį ginklą ir pasaulio lyderių nužudymų. Be kita ko, minima ir Rusijos Federacijos prezidento Vladimiro Putino pavardė, kuriam esą grėsmę kelia žmogus iš Kremliaus aplinkos. Apie tai rašo „Daily Record“.

Baba Vanga, mistinė regėtoja iš Bulgarijos, nuo mažens pradėjo aprašinėti baisius ateities įvykius. Manoma, kad „aiškiaregystės dovaną“ ji gavo po to, kai viesulas atėmė iš jos regėjimą. Yra pranešimų, kad su ja konsultavosi pasaulio valdovai, tokie kaip Bulgarijos caras Borisas III ir Sovietų Sąjungos generalinis sekretorius Leonidas Brežnevas.

Ir nors ji mirė 1996 m., sekėjai ir toliau skaito paliktus užrašus ir daro niūrias prognozes. Kai kurie gerbėjai teigia, kad ji sugebėjo numatyti princesės Dianos mirtį, povandeninio laivo Kursk avariją, rugsėjo 11-osios ataką ir koronaviruso pandemiją.

Teigiama, kad 2024 metų įvykių sąraše gali būti Rusijos prezidento Putino nužudymas, kuris tariamai mirs nuo „bendražygio ir tautiečio“ rankos. Karas Ukrainoje tęsis, o pasaulis po Putino bus neaiškus. Remiantis pranašystėmis, Europa 2024 metais bus apimta teroristinių išpuolių, o neįvardyta „didelė šalis“, remiantis kai kuriomis interpretacijomis, pradės atakas naudodama biologinį ginklą.

 

Regėtoja taip pat tariamai tvirtino, kad Europoje kils didžiulė ekonominė krizė. Didėjančios skolos ir geopolitinė įtampa varys pasaulio ekonomiką į chaosą. Baba Vanga prognozuoja klimato kaitą – visus 2024 metus turėtumėte būti pasiruošę baisiems gamtos reiškiniams.

Taip pat numatomi išpuoliai elektroninėje erdvėje ir kritinėje infrastruktūroje – elektros tinkluose ir vandens rezervuaruose.

Geros Vangos prognozės 2024 m.

 

Teigiamos Babos Vangos prognozės apima naujų ligų, tokių kaip Alzheimerio liga ir vėžys, gydymo metodų atsiradimą, taip pat proveržius technologijų sektoriuje, pavyzdžiui, kvantinės inžinerijos srityje.

Šios prognozės neapsiriboja vien 2024 m. 2028 metais tikimasi, kad pasaulinis badas bus sustabdytas, 2076 metais sugrįš komunizmas, o iki 2304 žmonės galės keliauti laiku.

Tačiau visa tai sumaišoma su nemaža skepticizmo dalimi. Pavyzdžiui, praėjusiais metais Vanga taip pat prognozavo, kad planetą užklups kosminė audra, taip pat atakos naudojant branduolinius biologinius ginklus. Tačiau iki metų pabaigos liko kelios dienos, o visa tai neįvyko...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(20)
(-6)

Komentarai ()