Aptiktos ateivių aparato nuolaužos. Harvardo mokslininkas turi naujų „įrodymų“ (Foto)  ()

Avi Loebas iš Harvardo universiteto ir toliau tvirtina, kad atrado ateivių technologijų pavyzdžių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsusis „ateivių medžiotojas“ Avi Loebas iš Harvardo universiteto (JAV) teigė turintis naujų įrodymų, kad Ramiojo vandenyno dugne aptiktos metalinės sferos yra ateivių technologijos. Dar kartą Loebas atmeta visus skeptikų, manančių, kad šios sferos turi žemišką kilmę, teiginius, rašo „Futurism“.

Avi Loebas paskelbė naują tyrimą, kuriame nagrinėjami šimtai metalinių sferų, kurias pernai jis ir jo komanda atrado Ramiojo vandenyno dugne. Mokslininkas mano, kad tyrimo rezultatai padidina tikimybę, kad šios nuolaužos gali būti nežemiškos civilizacijos sukurto erdvėlaivio dalys.

Tai yra, pasak Loebo, šis nežemiškas prietaisas gali būti panašus į vieną iš „Voyager“ zondų, kuris buvo išsiųstas tirti Saulės sistemos beveik prieš 50 metų ir seniai paliko jos ribas.

Avi Loebas geriausiai žinomas dėl savo teorijų apie tarpžvaigždinį objektą Oumuamua, kuris Saulės sistemoje apsilankė 2017 m. Loebas tvirtino, kad tai gali būti ateivių erdvėlaivis. Tačiau naujasis mokslininko tyrimas susijęs su kitu tarpžvaigždiniu objektu, nukritusiu į Žemę, nors ir ne visiškai.

Šis meteoritas, vadinamas IM1, nukrito į Ramųjį vandenyną netoli Papua Naujosios Gvinėjos beveik prieš 10 metų, bet buvo nepastebėtas, kol Loebas 2022 m. neatliko tyrimo, patvirtinusio, kad tai pirmasis tarpžvaigždinis objektas, nukritęs į Žemę.

 

 

Pernai mokslininkai surengė ekspediciją Ramiojo vandenyno dugne ieškoti šio objekto nuolaužų. Dėl to buvo aptikta šimtai mažų metalinių sferų, kurios, pasak Loebo, buvo IM1 fragmentai. Mokslininkai taip pat teigia, kad tai iš tikrųjų gali būti nežemiškos technologijos apraiška.

Praėjusį spalį Loebas paskelbė preliminaraus tyrimo rezultatus, į kuriuos daugelis mokslininkų sutiko labai skeptiškai. Kai kurie mokslininkai teigė, kad šie fragmentai neturi nieko bendra su ateiviais ir greičiausiai jie atsirado dėl branduolinių bandymų arba buvo anglies pelenai, tai yra pramoninės gamybos atliekos.

 

 

Pasak Loebo, jis pristatė naują tyrimą, kad nutildytų skeptikus, nes nauji rezultatai rodo, kad sferų cheminė sudėtis skiriasi nuo bet kurios žinomos medžiagos Saulės sistemoje. Analizė parodė, kad šie objektai tikrai atkeliavo pas mus ne iš Saulės sistemos. Mokslininkas tikina kritikuojamas dėl to, kad jam skiriama daug dėmesio, o to pavydima.

Tačiau Loebas tuo savo tyrimų nebaigė. Mokslininkas planuoja dar vieną ekspediciją, kurios tikslas – atrasti didesnius tarpžvaigždinio objekto fragmentus Ramiojo vandenyno dugne. Mokslininkas taip pat mano, kad ateivių nereikėtų ieškoti labai tolimoje erdvėje, o sutelkti savo pastangas į ateivių zondų, kurie gali būti Saulės sistemoje, paieškas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(6)
(57)

Komentarai ()