NASA: ateiviai sunaikintų žmoniją, kad apsaugotų kitas rūšis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

enternald 2011-08-19 19:41
Manau ateiviams būtų giliai px, gal jie net neatpažintų mūsų civilizacijos. O gal jie nepastebėtų 100 metų pokyčių planetoje. Be to kelionė jei ne neįmanoma iš kitos žvaigždės, tai tikrai nelengvas uždavinys net ir išsivyščiusiai civilizacijai. O dėl straipsnio, abejoju ar čia NASA, čia delfis.
blizzard 2011-08-19 19:58
Man tai tai įdomu kaip ateiviai savo technologijas vystė pagal tokias nasa ekspertų konspiracijas.. Įsivaizduokit ateivių civilizaciją, kuri iškart vos atsiradus išrado vėjo malūnus ar pradėjo skraidyt lėktuvais kurie nenaudoja jokios energijos.. kažkaip man nesitiki tokie dalykai. Mes tokia kryptimi pažengėm tik todėl, kad pati planeta mum siūlė tokus sprendimo būdus. Atsiminkit kaip atradom elektros energiją, kaip šildėsi urviniai žmonės.. viskas vyksta su laiku, todėl ir tas planetos teršimas mano nuomone yra visiškai pateisinamas dalykas. kiekviena civilizacija tobulėja, pradeda nuo paprastų technologijų ir eina sudėtingų link, kiekvienas bent kiek mastantis žmogus supranta, kad nieko geriausio negalima iškart gauti privaloma eiti po biškį, to link, jeigu ateiviai tiek nesupranta, tada NASA labai kvailai masto.. Kitas dalykas, kodėl ateiviams turėtų rūpėt žiogas, o ne žmogus? juk pagal evoliuciją, mes esam pati aukščiausia šios planetos rūšis, todėl visos kitos atkrenta, nes mes jau dominuojam.. Vienu žodžiu, kažkas paskleidė kažkokį kvailą gandą, aš dar nasos vietoj jeigu neturėčiau ką veikt prisiteisčiau iš to žurnalisto
dawid90 2011-08-19 20:39
Būtų labai faina jeigu technologijos nedėtų straipsnių iš delfio
rimasD 2011-08-19 20:40
Čia tas pat, kaip prifantazuoti 33 psl. apie tai, iš ko padarytas mėnulis, kol dar nebuvo atvežti į žemę mėnulio grunto pavyzdžiai.
sielinas 2011-08-19 20:43
Taip tikimybė. Ir ką čia norėjai pasakyti? Jeigu sakoma, kad yra tam tikra tikimybė, kad egzistuoja kažkas tai nebūtinai tas kažkas egzistuoja. Bet va kad saulė kas rytą pateka mes jau žinome. Daug faktų apie saulę mes tiesiog žinome. Žinome, kad žemė sukasi aplink saulę, taip mes turime metus, žinome, kad žemė sukasi aplink savo ašį turime dieną ir naktį. Todėl kalbėti apie tai ar saulužė ryt patekės ar ne pernelyg kvaila. Kalbant apie kvėpavimą taip pat daug žinomųjų ir galimos priežastys medicinos žinomos dėl ko galėčiau vat imti ir nustoti kvėpuoti, todėl tokia tikimybė būtų logiška. O vat ateiviai tai nei jų kas matė (liudijimai, psichozės, haliucinacijos nesiskaito) nei girdėjo. Šioje vietoje tikimybė tokia slidi nes tiesiog per daug nežinomųjų. Tai kas, kad atrandamos planetos salygomis labai panašios į žemę ir su tikimybe 99%, kad ten egzistuoja gyvybė, tačiau nebūtinai taip ir yra. Tokiu atveju tai tik TIKĖJIMAS (nors ir vadovaujantis tikimybe).
Mauras Klajoklis 2011-08-19 21:34
Bet kurios civilizacijos galimybes riboja jos turimi energijos ištekliai.
KarolisS 2011-08-19 21:50
Nesuprantu, ką tu čia apie tas tikimybės nori pasakyt. Prieštarauji pats sau. Taip, mes žinome daug apie Saulę, Saulės sistemą, bet taip pat žinome kažkiek apie gyvybės susidarymą, dauginimąsi, sąlygas reikalingas gyvybei vystytis ir etc. Kai turime beveik 100% tikimybę, kad Saulė rytoj patekės - tai jau visiškai normalu ir tai nėra akcentuojama kaip tikėjimas, kai mes žinome kelias planetas, kur pagal tave, gyvybės egzistavimo tikimybė yra 99%, tai čia jau yra absoliutus TIKĖJIMAS (caps ne šiaip sau). Pagal tokią logiką išeina, kad absoliučiai viskas yra tikėjimas, nes mes negalime niekuo būti visiškai tikri. Jei jau vadovaujiesi tokia filosofija, tai nereiktų išskirt ateivių ir Saulės tekėjimo, nes tai tas pats tikėjimas. P.S. ne, aš nesu ateivių egzistavimo šalininkas - čia laikausi neutralios pozicijos.
zzdainius 2011-08-19 21:51
o kodel ateiviams rupetu ka mes darom su planeta?galetu sunerimti tik jai keltumes i kitas planetas ir tapati darytumem
Shell32 2011-08-19 22:18
Jokia čia ne NASA ataskaita, čia praktikantas dirbantis NASA su draugais parašė "thought experiment" apie kas būtų jeigu būtų (Šaltinis: http://www.universetoday.com/88325/no-n ... by-aliens/). O technologijos.lt, kaip bebūtų gaila, jau seniai pasuko delfi keliu ir perspausdina visus pletkus...
dzedajus! ;D 2011-08-19 23:04
Absurdiški straipsniai ,tiksliau eilinė delfio nesamonė, ir kas juokingiausia jog jie visada sulaukia komentarų bangos
sielinas 2011-08-20 00:05
abejok viskuo
immortallt 2011-08-20 03:58
Pries kokius 500 metu, kad saule kita diena patekes buvo lygiai tokia pat mistika, kaip ir dabar ar gyvena kita protinga gyvybe visatoje ar ne. Viskas yra reliatyvu!
immortallt 2011-08-20 03:59
O kodel tureciau abejot viskuo ?
sielinas 2011-08-20 08:54
Neprivalai, tavo reikalas čia Tačiau: Abejok viskuo, kur yra bent kruopelytė tikėjimo, būk kitoks ir nepriklausyk masėms priešingu atveju tavimi bus pasinaudota, kaip bažnyčia ir politika naudojasi tikinčiaisiais, kaip verslininkai naudojasi krepšinio sirgaliais brukdami šlamštą, kaip televizija naudojasi pilkąja publika kišdama į ekraną visišką absurdą. Žmonės ištisai yra bukinami per visus galus. Gal tai kažkokio plano dalis? Juk kvailį lengva valdyti ir galima juo pasinaudoti.
Julius 2011-08-20 09:21
Homo - tai planetos liga, vėžys. Nėra kitos rūšies, kuri keistų planetą blogąja linkme. Kuri būtų pajungusi visos planetos resursus su niekuo nesiskaitydama. Tačiau nueita savidestrukcijos keliu - juk ir maro užkratas žūna, kai miršta juo sergantis ligonis.
immortallt 2011-08-20 10:11
Tu biski paranoikas... Zmones perka tai, ka jie nori. Jei jie lengvai sugundomi spontaniniais pirkiniais, tai kas kaltas ? Priverstum zmogu ka pirkti, jei pistoleta i pakausi iremtum. O kad dauguma tingi sviestis - tai ju problema. Ta pati televizija tiekia tai, ko nori liaudis. To Julius, dar vienas paranoikas Zemeje totaliai nusisvilpt, ka tu cia darai. Gamta prisitaiko prie bet kokiu salygu, svarbu nesuskaldyti planeta. O visa kita - tik blogiau mums patiems.
sielinas 2011-08-20 10:48
Paranoikas blogas žodis. Greičiau nesuku sau galvos, o diskusijos tam ir yra, kad išreikšti savo nuomonę. Kaip ir minėjau kiekvieno reikalas kas ką daro.
Architektas 2011-08-20 10:49
Jeigu reikes, busi "valdomas" ir "isnaudojamas" visiskai nepriklausomai nuo to, ar tu tikintis, ar netikintis, ar koks ten tavo isivaizduojamo beribio akiracio platumas. Mokesciu nemoki? I darba neini? Paskolu neatidavineji? "Sudino" (nemandagu, bet sis zodis geriausiai atspindi pirktini maista) maisto nevalgai (kitokio nera)? Visokio slamsto mieste nekvepuoji? Taip, kad esi lygiai tiek pat valdomas ir tiek pat "daromas per subine", kaip kokia 10 klasiu baigusi davatka valytoja. Valdomumas egzistavo ir egzistuos dar ilgai. Jei pasikeis visuomenes charakteristikos, pasikeis valdymo charakteristikos. Suprojektuot "faktus", "irodymus", "zinojima" nera sunku, ypac dabartiniu technologiju amziuje. Tad uzteks kartot ta pati, neoriginalu ir nuvalkiota marazma.
Jomajo 2011-08-20 11:01
juk adminai senei pasake, kad jiems rupi ne kokybe o kiekybe, kitaip tariant saibos. ir nesvarbu kad didzioji banga tu kometatoriu tai pasipiktinusi istikimu skaitytoju auditorija.
sielinas 2011-08-20 12:49
Čia tikriausiai apie save parašei