Lurdo stebuklai gydytojų akimis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2011-08-21 11:53
Kazi tik kodel tas stebuklingas saltinio vanduo, niekam neataugino prarastos rankos ar kojos Labai negraziai atrodo tokia diskriminacija neigaliuju atzvilgiu is Dievo puses.
sielinas 2011-08-21 12:09
Placebas.
sielinas 2011-08-21 12:11
dievas yra žiaurus, paskaityk bibliją, kiek žmonių buvo nužudyta jo vardu, o čia ranką atauginti... pramanytas dievas nusipelnė mirties bausmės už visas tariamas negandas.
unytas 2011-08-21 12:22
juodojo viduramziu laikais kai viskas buvo remta i dieva ir bandidavai paiskinti moksliskai tai tave nuzudidavo uz tokus dalikus kad netiki dievu. tai mokslas sustojo keliems simtams metu jei ne dievas musu technologijos 200metu butu tobulesnes dabar. sielinas sako gerai
GeneticworlD 2011-08-21 14:12
Va ka daro zmogaus tikejimas ir saviytaiga, kad gali pasveikti Ir aisku, ko negalima paaiskinti is karto priskiriama dievui
Jomajo 2011-08-21 14:36
kiek zinau tokiu stebuklingu vietu yra tukstanciai, net ir lietuvoje turime stebuklingu piramidziu. zodziu veikimo principas mazdaug toks: “Make the lie big, make it simple, keep saying it, and eventually they will believe it”
lauriu 2011-08-21 14:37
the bigger the lie, the easier to believe it uz tai tie daug zmoniu ir tiki dievu
sielinas 2011-08-21 15:50
Įdomu ar tikintieji atsisakytų savo tikėjimo jeigu būtų įrodyta, kad dievo nėra? Aš kaip bedievis atsisakyčiau savo įsitikinimų jei būtų įrodyta, kad jis yra.
ddeividdas 2011-08-21 16:00
Bedieviai, ar jums egzistuoja kas nors, kuo galite tikėti be įrodymo?
Architektas 2011-08-21 16:17
Vadinamuju "irodymu" tiek kad nera, tiek kad yra, jau buvo ne vienas. Deja, kolkas jie visiska lempa.
kionig 2011-08-21 16:25
Nieko čia ypatingo tas Lurdas. Kašpirovskis gydo per atstumą, netgi per televiziją.
sielinas 2011-08-21 16:26
Nesulauksiu tos dienos kai tikintieji pateiks bent vieną svarų įrodymą.
sielinas 2011-08-21 16:32
Dauguma išsilavinusių žmonių yra ateistai, jie yra evoliucijos šalininkai, o ne tikintys į "protingąjį sumanytoją". Tokie žmonės tiki mokslu, tik šis tikėjimas nėra fanatiškas, jie bet kada pasiruošę pakeisti savo mastymą jei atsirastų svarūs įrodymai paneigiantys jų įsitikinimus. Ar tikintieji pasiruošę atsisakyti dievo?
Drutas 2011-08-21 17:03
O kam to dievo atsisakyt? Jei stiprus tikėjimas kažkuo kas stebuklingai gali tave pagydyt ir galiausiai nuo savitaigos iš tikro pagyji, kam atsisakyt tikėjimo? Nesu religingas, tikiu dievo pagalba, kai man ko reikia (veikia kaip savotiška meditacija), tikiu horoskopais, kai jie prognozuoja kažką gražaus.. Tai nuteikia pozityviai psichologiškai, žinoma ne visiems tai veiktų vienodai, visi gali rinktis kas jiems padeda jaustis geriau, tad koks skirtumas? Svarbu neprievartaut kitų brukant savo nuomonės ar tai, kad reikia tikėt, ar tai, kad tikėjimas Dievu yra nesąmonė ir moksliškai nepagrįsta..
HiTech 2011-08-21 17:58
Juokas ima iš tokių ateistų. Tik kalba pakrypsta apie dievą, tai iškart pradeda šaipytis, kartais net agresyviai bando sakyt, kad Dievo nėra ir save dėl ateizmo vadina labiau išsilavinusiais nei tikintieji. Bet kai pasižiūri iš kitos pusės, tai tie ateistai BE JOKIŲ SVARIŲ ĮRODYMŲ tiki į ateivių egzistavimą, bet iš tikinčiūjų reikalauja realiaus įrodymo (vos ne "atvesk man tą Dievą ir parodyk"). Kažkas danguje pamatė švieselę, kažkas susapnavo, kad jį pagrobė, dar kažkoks žmogus su silpnu regėjimu pamatęs lėktuvą pagalvojo, kad ten lėkštė - ir viso to pakanka, kad save gerbiantis ir išsilavinęs ateistas TIKĖTŲ ateivių egzistavimu, bet kai panašius faktus pasako tikintysis į Dievą, tada jau yra nesamonių nesamonės. Nesu nusiteikęs nė prieš vieną iš šių grupių, tiesiog norėjau pasakyt, kad jei jau tikite ateivių egzistavimu, tai būkit tolerantiški kitų žmonių atžvilgiu ir leiskite jiems tikėti į ką jie nori. Ir nepainiokite Dievo su bažnyčia.
sielinas 2011-08-21 17:59
Taip kiekvieno reikalas. Tačiau tai tas pats kas kramsnoti kreidą ir manyti, kad tai ne kreida o vaistai nuo nepagydomos ligos (placebo pavyzdys). O religija nėra pikta kol neprieinama iki radikalių kraštutinumų (savižudžiai, žudikai žudantys dėl religijos). Kraštutinumai egzistuos kol egzistuos religija. Religija egzistuos kol tėvai primes savo pažiūras visiškai nesuprantančioms atžaloms ir visą vaikystę gąsdins (o tai jau psichologinis smurtas) dievais ir demonais. Kokią teisę tėvai turi naudoti psichologinį smurtą prieš savo vaikus? Gal palikim jam pačiam apsispręsti kai jam sueis 18, 21 ar 25 metai? Sakote tuomet pasaulis bus blogas ir nebus jame moralės? Bus, jau įrodyta, kad gėris, blogis ir moralė su religija neturi nieko bendra. Jeigu biblija yra moralės pavyzdys, tuomet žudyti kitaip mąstančius ir prievartauti moteris yra moralės norma. Taigi religija pati tik skatina blogį (pvz. neapkęsti tikinčių kitaip... ak koks tas dievas pavydus - pavydi kitų dievų!), skaldo žmones... Gerbiau ir gerbsiu kitaip mąstančius ir tikinčius, tačiau pačios religijos - viso blogio pamato - nė kiek negerbiu.
blizzard 2011-08-21 18:02
+1, tikrai pradeda nervuot kai tikintys pradeda provokuot tokias diskusijas tarp netikinčių, nors šie stengiasi laikytis atokiau, nes žino kad bus fleimas.. Nu kad jau pradėjom tai ddeividdas, iš tokio tavo parašymo galima daryt išvadą kad tu tiki tik autoritetu ir net neklausinėjo jo.. nesvarbu ką tau jėzus pasakys, tu juo tikėsi ir viskas. Tai tikrai kvaila, sakyk ką nori.. Tikėt aš galiu daug kuo kas iš to? tai bus tik tikėjimas, neduosiantis reikiamų rezultatų, reikia ne tikėt, o žinot.. jeigu visos technologijos būtų paremtos vien tik tikėjimu, tai šiandien nemokėtume nei ugnies prasimanyt..
sielinas 2011-08-21 18:04
Gerai pasakyta. Tikintys ateiviais yra lygiai tokie pat kaip ir tikintys dievu. Dar kartą kartoju, jog šiai dienai nėra nei vieno svaraus įrodymo, kad egzistuoja dievas, ateiviai, kosminis kiškis ar skrajojantis spagečių monstras. Galima tik iškelti hipotezę ir ją tikrinti. Nors dėl kosminio kiškio linkęs abejoti. Yra svarių įrodymų štai jie: http://www.siauliusauliai.lt/kosminis_kiskis.swf
blizzard 2011-08-21 18:42
ale įdėja.. nu neblogai neblogai.. matot nibirininkai, kosminis kiškis net savo tinklalapį turi.. p.s jei jau kalbat apie ateistus, tai būtų gerai kad suprastumėt kas yra tas ateistas dabar ko gero tikro ateisto nerasit, tai žmogus kuris kategoriškai netiki niekuo, tokių tikrai tik vienetai, nes tie kurie netiki dievu dažnai tiki kažkuo kitu, tarkime savimi, ateistas netiki niekuo ir viską neigia.. Taigi tie kurie tiki ateiviais, yra lygiai taip pat verbuojami kaip religiniai fanatikai ir praktiškai niekuo nesiskiria išskyrus tuo jog mano kad yra pranašesni už tuos kurie tiki dievu..
Nightkid3 2011-08-21 19:17
Tiketi, kad egzistuoja ateiviai ir egzistuoja Dievas yra du skirtingi dalykai. Mokslas gali paaiskinti kitos gyvybes kosmose egzistavima, cia nera nieko stebuklingo. Tuo tarpu, kad egzistuoja Dievas galime tik isivaizduoti, o irodymu ar paaiskinimu kaip jis galetu egzistuoti nera.