Kontaktas su nežemišku protu. Kur? Kaip? Kada?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sielinas 2011-10-26 07:29
Panaudojai žodį "TIKI". Žmonės tiki į dievus, tačiau nebūtinai jie egzistuoja - nėra įrodyta. Nėra įrodytas ir nežemiškos gyvybės egzistavimas. Tai, kad už daugybės šviesmečių atrastos egzoplanetos - nėra nežemiškos civilizacijos įrodymas. Viskas kol kas tik filosofiniame ir fantastiniame lygmenyje. Kai bus realus signalas arba pats nežemiškos civilizacijos atstovas "ant stalo" tada mes jau žinosime, kad vis dėl to jie egzistuoja. Dabar tai tik tikėjimas, kaip ir tikėjimas į dievus, o tikėjimas teikia paguodą ne daugiau. Gal nėra taip jau blogai O dėl informacijos nuorodų tai internete esančių šaltinių patikimumas 50% tikrai ne daugiau. Tuose filmukuose nežemiškos civilizacijos nerodė ir aš tuos filmukus esu matęs daug kartų ar bent jau panašius. Ar kada pats esi kalbėjęs/diskutavęs šiomis temomis su mokslininkais gyvai?
Myslius 2011-10-26 10:40
pritariu sielinui, jokiu irodymu nera, todel kazka teigti beprasmiska, galima sugalvoti simta viena scenariju kodel gyvybe egzistuoja tik zemeje. Reikia skirti du dalykus, zinoti ir tiketi. Ateiviais tiki, kaip ir baubais ar dievu.
Pumper 2011-10-26 11:05
Ne visai. Ateiviais tikėti yra logiška atsižvelgiant į galaktikų, žvaigždžių ir planetų skaičių, kitaip nei baubais ar dievu, kam nėra jokio pagrindo.
SpAcE 2011-10-26 11:57
Aišku, kad yra kitos protingos gyvybės visatoje. Jūs vėl su savo įrodymais ir tikėjimais. Juk nereikia signalų siųsti į kitą visatos kraštą, kai ateiviai pas mus žemėje yra, o jie dar kalba, kad jų išvis nėra. Pagal logiką nebūtų ateivių nebūtų ir mūsų... Žmonės ant tiek neišsivystę, kad nesugeba jų pamatyti ar pagauti, kai jie į žemę atskrenda. Atrodote protingi, kad pasiremtumėte faktais ir įrodymais , kad mes ne vieni. Jei jūs toliau, prie kiekvieno dalyko prisikabinsit, tai išvis nebetikėsit, kad jūs patys egzistuojate. Na, kai ateis laikas, patys susidursite su ateiviais, visa žmonija su jais susidurs, nes dar yra tik keli žmonės su jais susidūrę, tada nebereikės jums sukti galvos, kai tai jau yra įrodyta, o jūs kai kurie išvis tą dalyką nepripažinate. Na, sakau jei dar abejojate, ateis laikas visi pamatys...
Myslius 2011-10-26 12:12
Logiska Va as ir pamaciau viena: http://www.technologijos.lt/n/pasaulio_ ... navigacija
sielinas 2011-10-26 12:44
Tokia kvaila logika galima įrodyti ir dievo egzistavimą. Kreacionistai teigia: yra gėris ir blogis vadinasi dievas yra, logiška.
sielinas 2011-10-26 13:05
O tu išsivystęs, kad galėtum teigti, kad jie yra? Nemanau. Todėl tai tik tikėjimas, kas yra nebūtinai tiesa.
SpAcE 2011-10-26 13:31
Manau, kad kiekvienas žmogus yra išsivystęs, kad galėtų pasinaudoti faktais ir įrodymais, kad ateiviai egzistuoja, argi taip sunku? Tik tie "neišsivystę" žmonės nemoka rinkti tuos įrodymus ir faktus. Todėl, manau daug kas ir netiki ateiviais... arba tyrėjai nuslepia arba neatidžiai tiria, kitaip sakant ateiviai juos mulkina.
sielinas 2011-10-26 14:02
Tokių faktų kol kas nėra. Abejotinos kilmės vaizdo įrašai ir nekokybiškos nuotraukos ar neįtikėtini liudijimai nėra įrodymai. Garantuoju, kad dauguma atvejų pasireiškia ir Pareidolija (atsitiktinis garsas ar vaizdas suvokiamas kaip konkretaus jau pažįstamo objekto vaizdas), todėl mes turime žalius žmogeliukus labai panašius į žmones (galva, akys, 4 galūnės) ir skraidančias lėkštes Pareidolijos rezultatas yra ir veidas Marso paviršiuje. Čia tik vienas iš pavyzdžių.
Anonymous 2011-10-26 16:23
Taip esu, gaila, kad tu ne..
sielinas 2011-10-26 17:24
su pseudo?
Anonymous 2011-10-26 19:23
ne, su prof. habil. dr., o tu neturi ką veikti, kad nesamones rašinėji?
sielinas 2011-10-26 20:31
Nesąmonė yra reliatyvi sąvoka, kaip ir grožis, gėris ar moralė.
femto 2011-10-26 20:44
, neteršk komentarų savo "reliatyviomis sąvokomis". Atrodo pokalbių svetainę.. Pavydas apėmė, kad kitas žmogus gudresnis už tave ir bendrauja su profesoriais? (retorinis klausimas)
sielinas 2011-10-27 07:34
įrodymų patvirtinančių jų egzistavimą. Tikėjimas ir mokslas nesuderinamos sritys.
Mindset 2011-10-28 11:37
gyvybe - tokia, kuri zino kad reikia vengti kontakto ir moka kurti iliuzija, pvz sukurti holograma ant visos planetos, kad si atrodytu negyvenama. Ka mes dabar darom tai tik darom nuotraukas iliuzijos... Ir tavo "100lt" bairis rodo tavo issivystimo lygi... Kas su tokiu noretu bendraut apart prostitutes? Sorry, bet ipilsiu truputi realizmo i jusu optimizma - pirmasis kontaktas su ateiviais nebutu malonus, nes mus aplankytu tik karingi parazitai norintys mus pavergti(jei dar taip nepadare, nes itariu kad JAV elitas jau yra ateiviai reptilai). Tada jei kas mus pultu GAL isipaisytu ir kiti ateiviai, kurie mus gelbetu, bet po to netare ne zodzio vel dingtu, nes jie per protingi kad susidetu su tokiais babajais... Tie kas neturi realybes pojucio mano, kad sukontaktuotume su savo issivystimo lygio nezemiskom butybem ir kad prasidetu visokie bendradarbiavimai ir kitos nesamones, bet pamirsta kad musu lygis yra bezdziones su raketom ir sautuvais - o tokie teleportuotis dar ilgai nemokes. Tiesiog tikekimes, kad kazkas mus saugo ir deda viltis, kad uzaugsim...
rtakas 2012-04-03 18:41
Protinga gyvybe yra laikomas organizmas su nervu sistema. ir varykit su tokiom lažybom i lažybų punktus (Su tokiu intelektu turėtum nemažai uždirbti) .
Janina59 2012-04-07 23:12
Su mumis nežemiškas protas nuolat kontaktuoja ir palieka mums savo protą,bet mes to nesugebame priimti.
kionig 2012-04-07 23:29
, tai gal su jumis kontaktavo, ponia? Gal daugiau pasipasokosite? Ar čia prisižiūrėjote rusiškų laidų kaip "nepaaiškinami faktai", "ekstrasensų mūšiai"? Iš kur žinai, kad nesugebi priimti? Prašom, aiškiai, argumentuotai ir suprantamai rašyti, o ne šyvos sapnus kokius. Tai, gal jus dar ir buvo pagrobę ateiviai? Ką jums padarė? Skaudėjo? Pjaustė? ar dar ką? Na, jei kažką žinome, tai pasipasokojame, o ne tiesiai per aplinkui aiškinti, kaip neginčyjamą tiesą. Kažkas kažkur kažko nesugeba ir niekaip kitaip. Deja taip nebūna.