Ufologai „ateivius“ įžvelgė vaizdo siužete, filmuotame netoli Brazilijos džiunglių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

WWTWO 2011-10-26 23:26
Nežinau, kaip jūs, bet aš toje nuotraukoje matau daugiau veidų, tai visai neaišku kas ten, ir šiaip gan primena paprasta žmogų......tos šviesos...labai įtartinai ir nepatikimai viskas atrodo..
Laurynas19 2011-10-27 14:40
Suprantu, kad bandai ji pasiepti, bet vistiek atrodai ne ka protingiau nei jis.. Bent kazka logiskiau sugalvotum.
rwc 2011-10-28 01:57
LOL. Palankytum aktorinio kursus, irgi išmoktum apsimesti durneliu. Pabandymas suvaidinti pusantrų metų kūdikį gerbtinas, bet nevykęs. P.S. Technologijų redakcija nieko tokio išties neslepia. Dar nepardaviau Assange'ui licencijos platinti Roswell'o nuotraukų, kurias su Obama pernai piknike aptarinėjom - taigi jie nieko ir patys nežino. Deja, kito tokio magnato kaip Murdochas turbūt reikės laukti bent 50 metų, tad kol kas galite ramiai tikėti, kad nieko neslepiame ir niekas nevyksta. P.P.S. Jei netyčia čia lankosi užsislaptinę trilijonieriai, esam pasiryžę išmainyti neginčijamus ufonautų įrodymus į pusę Kinijos+Indijos+Rusijos nekilnojamojo turto. Susidomėjusiems - rašyti man PM (tik realūs pasiūlymai!).
dddarka 2011-10-28 11:29
http://vault.fbi.gov/Roswell%20UFO Tuomet čia FTB bajeris. http://www.lrytas.lt/-11867454861185770 ... ie-nso.htm O čia Britanijos gynybos ministerijos bajeris. http://myep.delfi.lt/news/ep-narys-ragi ... d=34242469 ES iniciatyva pabajeruoti. P.S. Jai aplink medžiai tai dar nereiškia kad esi miške.
Anonymous 2011-10-28 12:45
nors vienas faktus nepatingejo istraukti.. sklinda kalbos, kad vyriausybes pradeda po biski zmones pratinti prie tos minties.. bet kolkas ne visi prie to pripranta.. stai todel, jei ir yra ufonautai, tai apie juos prasnes ne anksciau kaip po 50 metu.. nes isterines panikos ir maisto niekas nenori.. visgi, totaliai neprognozuojamais durniais gali pavirsti tie kas netikejo... o ka jau kalbeti apie tai, jei mes kazkam esam kaip laboratorines ziurkes.. visi apsiginkluotu iki ausu ir maistautu, plius verstu valdzias imtis priemoniu, nors jos neveiksmingos ir technologiskai per prastos.. o tie kas galvoja, kad buvo pagrobti aplamai keltu siauba visiems gyvenantiems zemeje.. nes viesai pasakotu ivairias baisybes.. kaip sakant visas pasaulis gali pavirsti nebevaldomai chaotiskas, krizes nusidriektu dar per daugiau valstybiu nei dabar.. o kiekvieno tariamo pagrobimo kiltu baisi sumaistis ir visi reikalautu pasipriesinimo.. vyriausybes verstu velniop, nes nesugeba susitvarkyti.. del kriziu sustotu pazanga ir viskas eitusi tik i blogaja puse.. galeciau vardinti ir vardinti..