Vakar šimtai izraeliečių pranešė policijai apie NSO (Video)  (14)

Ketvirtadienio, birželio 7 dienos, vakarą šimtai Izraelio gyventojų skambino į policiją ir pranešė apie matytą ir nufilmuotą neatpažintą skraidantį objektą (NSO), rašo „Yediot Ahronot“. Buvo skambinama ir apie skraidantį objektą informuojama taip pat ir iš palestiniečių teritorijų. Be to, pažymi „Huffington Post“, jį pastebėjo ir Libano, Sirijos ir Irano gyventojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NSO pasirodė danguje 21 valandą vietos laiku. Anot mačiusiųjų, tai buvo švytintis objektas, už kurio driekėsi dūmų kamuolys. Vienu metu šis objektas ėmė judėti spiralės trajektorija. Dėl keisto objekto pasirodymo danguje socialiniame tinkle „Twitter“ buvo paleista paskyra #MideastUFO.

Astronomų asociacijos pirmininkas Ygalas Patas Elas pareiškė, kad šis objektas nėra meteoritas. Savo ruožtu Izraelio armijos atstovai pareiškė, kad karinių operacijų toje teritorijoje, kur buvo pastebėtas NSO, nevykdė.

2009 metais panašus objektas buvo pastebėtas Norvegijoje, bet pasirodė, kad tai buvo susiję su nesėkmingu rusų balistinės raketos paleidimu. „Yediot Ahronot“ interneto puslapyje informuojant apie NSO pažymima, kad birželio 7 dienos vakare Rusija bandė balistinę raketą „Topol“. Ji buvo paleista iš „Kapustin Jar“ poligono Astrachanės srityje ir numušė sąlyginį taikinį Kazachstane. Oficialiai nepatvirtinta, kad „Topol“ paleidimas būtų susijęs su Izraelyje matytu NSO.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(3)
(-3)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: