NSO ir IQ: kodėl žmonės tiki ateiviais?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2012-08-13 15:08
Priverte susimastyti, ar as tikiu NSO, kazkodel niekad iki to rimtai nesu pagalvojes. Sugalvojau taip: 1. Ar egzistuoja nezemiska gyvybe? Manau kad, taip 99.999999% tikimybe. 2. Ar egzistuoja protinga nezemiska gyvybe? Manau kad, taip 99,9% 3. Ar Buvo nezemiski "proto broliai" aplanke zeme su kazkokiu skraidanciu aparatu. Manau kad yra labai mazai sancu 0,0...........1% tikimybe. 4. Ar maciau kada nors kazka panasaus i NSO? Maciau (meteroologini) baliona, labai aukstai, gal startosferoj jis skrido nerealiai greitai, kaip balionui, buvo panasus i menuli, kai matosi puse apsvieto, tik baltas ir mazdaug 1/4 menulio dydzio. Jei jis butu buves stratosferoj jo greitis turejo buti keleta machu, tas yra nerealu balionui ir beto buvo be vejo ta diena, vuvo vidurdienis, diametras turetu tada buti ~100-200+m, kryptis mazdaug is pietu i siaure. Bet tai galejo buti ir mirties planeta, arba Nibiru pvz , juk taip smagiau galvoti, kad mus aplanke LOL Nu gerai Nibiru negalejo buti net palei konspiracininkus nes tas buvo ~12-13 metu atgal ir salyginai perarti Zemes, Nibiru butu Zeme sudraskiusi i gabalus del gravitacijos. Istikro nezinau kas ten per rutulys buvo. Negalejo jis buti zemai, nes maciau nuo saules apsviesta dali, o ta dalis kuri nebuvo apsviesta nesimate, panasiai kaip menulis nakti, reiskia objektas buvo labai aukstai 10km iki tukstanciu km aukstyje. Nebent tai galejo buti orbitoje iskleistas kazkoks plevelinis veidrodis, arba saules bure, puse sferos arba pilnos sferos, tikrai panasu i tai palei greiti. O gal koks kosminio aparato nusileidimo parasiutas? Niekaip neissiaiskinau, kas ten per NSO buvo.
dizaika77 2012-08-13 15:33
Tiketi "beprotiskais dalykais".... Tuo mes homosapeins ir pasisakome, kad neturime tiek proto, ne tik ivertinti aplinkui ka net ir apciuopeme, ka jau sakyt apie tikejima, as asmeniskai tikiu, kad nesame mes vieni, bet vis gi, musu neaprepiamos visatos galybes, kuriose evoliucionuoja protingos gyvybes, mes kaip ir jos siekiame pakopomis, tad paziurekime patys, kokie mes esame dabar?? Nepastovus, nepasitikintis ir savos rases priesai, kovodami tarp saves ir tik viena mikroskopini zingsneli padareme i Marsa, o kiek laiko ir kiek pasikeitimu turi praeiti, kad taptumeme tais, kuriais gali pasiekti jau tolimas vistos vietas ir buti tokiais paciais ateiviais, nepastebimais ateiviais, kurie stebetu kita barbariska civilizacija, kuri kaip ir mes dabar vis augame i prieki ir kiek turime dar perlipti per save.... buti kitokiais nebe homosapiens... nes siuo metu mes dar esame trapus abejojantis padaras. Tad verciau tikekime tuo, ka butinai galima padaryti siandiena ir nereikes taisyti musu klaidu rytoj, gyenimas turi vilti, tik musu civilizacija turi dvi medalio puses, geroji puse manau vistiek neisvengiama be didelio karo, apsivalymo kazkokio, kad musu bukas protas suprastu, mes galime nustoti naikinti visus isteklius ir buti nesavanaudiskais.
ashirviskas 2012-08-13 15:41
Parašė temą nežinodami ką nso reiškia. Tik kvailys gali tikėti kad neegzistuoja neatpažinti skraidantys objektai...
bahuriux 2012-08-13 15:44
nepyk cia netiesiogiai tau taikau, bet pastebejau toki labai keista dalyka. Kodel pas visus (dauguma) galvoj, visokie karai, apsivalymai, zmoniu perteklius zemej ir panasus briedas? Man cia labai panasu i psichologinio ginklo sukelta poveiki (masine psichoze), kai be aiskios priezasties dauguma masto neblaiviai/neracionaliai, kas liecia kaikuriuos klausimus. |Jus tai tik irodot, taip samprotaudami, kad toks "ginklas" yra naudojamas. Na tai veikia ne kiekviena zmogu, bet vistiek didziaja dali, cia nuo kazko priklauso, matyt nuo to, kaip zmogus pasiduota, ar ne smegenu plovimui.
dizaika77 2012-08-13 16:06
apsivalymas, neisvengiamas karas, tai ne tik kaip sakai kazkokia pasamone, jau vien pazvelgus i musu dabartine padeti, masinis istekliu naudojimas, ekosistemos naikinimas, badas, karai ir t.t. tai pagal toki vaizdeli zinok ir fantazijos nereikia, vien jau protingesne uz mus civilizacija neengtu savo "rutuliuko" ant kurio gyvena, butu paskirstytas gimstatumas ir kiekvienas turetu apjungcia naudinga grandi savo civilizacijoje, tuo atveju butu spartesnis ir vistymasis, tad mes jau perdaug blaiviai mastom, kad nebenorim matyt ka mes patys darome, tad ciklas iki apsivalymo labai netolimas ir su dideliais sansais. O plaunam tai juk vieni kitiems smegenis, kad butum pirmi tarp savu... cia ziaurus zmonijos banalumas. O kas anapus, lieka tik klausimu, tiketi visada reikia nepervertinus fantaziju, o netikejimas tai pirmas zingsnis i bukuma
AirDog 2012-08-13 16:08
Nei tikiu nei netikiu, tiesiog neatmetu galimybės, kad gal būt kažkas egzistuoja ir apie tai mes kada nors sužinosime arba ne.
vvv2 2012-08-13 17:14
- kodėl "neaiškios"? pagal statistiką lietuviai jau lenkia ne tik vokiečius, bet ir rusus!
Montis 2012-08-13 19:28
http://www.youtube.com/watch?v=DIOpEFvmal8
sielinas 2012-08-13 21:32
Kiekvienam savos kvailystės. Vieniems horoskopai, kitiems ateiviai, tretiems dievai - koks skirtumas, svarbu smagu ))
Creatium 2012-08-13 22:34
O ketvirtam - tikėjimas, kad jis yra vienintelė protaujanti gyvybės forma Visatoje. Manau neverta tikėtis, kad esame vieninteliai. Per daug mažas šansas, kad tokioje galybėje galaktikų, sistemų, planetų atsirado tik viena civilizacija (o ką jau kalbėt apie apskritai visą mūsų Žemėje esančią gyvybę). Kitas klausimas kiek kitos mūsų dar nepažintos civilizacijos yra nužengusios į priekį. Kitaip tariant, kokį amžių jos skaičiuoja. 1000, 5000, 15000 metų? Pažiūrėkime kaip toli mes nuėjome per kokį 12 000 metų nuo to momento, kai pradėjome statyti namus, miestus (neprisimenu tiksliai koks seniausias žinomas miestas yra rastas?). O tuomet pagalvojus kas mūsų laukia po 1000 metų (kas Visatos mastais juk yra niekinis skaičius), tai galva sukasi Po tiek metų galim jau būti pamiršę apie tokį dalyką, kaip Žemę ar Saulės sistemą, gali mūsų ir išvis nebebūti niekur. O jeigu kada imsimės lankyti kitas planetas, esančias kitose sistemose, galbūt net galaktikose, tai kokie šansai, kad anksčiau ar vėliau "užšoksime" ant kokios civilizacijos? O gal net ir "užšokti" nereiks, nes tvirtai žinosim kas kur gyvena Na, o ar tikrai mus lanko kažkokios tai civilizacijos, tai sunku pasakyt.. Tikėti galima daug kuo. Lygiai kaip yra daug įvairių reiškinių paaiškinimų, tai lygiai taip pat dar daug tų paaiškinimų ir nėra. Kad ir su tais pačiais senovės ateivių teoretikais ir jų teorijomis, lygiai kaip ir su dabartiniais reiškiniais ir 'susitikimais'.
Indigo89 2012-08-13 22:38
Cia su tom tikimybem tai spekuliaciju yra sociai. Daug kas megsta manyt, kad visata yra begaline, bet tai yra netiesa. Ir kuo toliau, tuo mums pasiekiama visata mazeja. Taip kad kuo toliau tuo maziau sansu kad mums pasiekiamoje erdveje bus protingu butybiu. Kad gyvybe atrasim tai nesistebesiu.
Gediminas Jurgaitis 2012-08-13 23:14
kol nera irodyta, jog protingos butybes neegzistuoja/egzistuoja tol tai yra kiekvieno reikalas tiketi ar ne. kaip galima "paskaiciuoti" kas darosi kitoje visatos puseje.. yra grynai tik prielaidos ir speliojimai ir nieko daugiau taip, kad nebesvaikit tvirtindami, kad yra vienaip ar kitaip!
Strong_Bad 2012-08-13 23:17
KVailystes ne kvailystes, bet visi kazkiek tai reikalingi. Pirmiausia horoskopas tai ne ateities prognoze, o, tiesmukiskai sakant, zmogaus padrasinimas ir kuo labiau tuo tikesi tuo tau bus lengviau zengti ta zingsni, o gal ir atsakomybes pasidalinimas pusiaiu - zodziu visai geras dalykas. Dievas, tai ganetinai pasenes gamtos reiskiniu ir dar visokiu desniu paaiskinimas, kai visu desniu dar nieks nezinojo - kaip ir atgyvenes dalykas nelabai bepritinkantis siuolaikinei "isprususiai" visuomenei. Sako, kad ateivius issigalvojo, kadangi nenori jaustis toks vienisas visatoje, nes, kad zemeje dievo, kaipo "ultra" butybes, nera, jau galima sakyt akivaizdu, o suvokiant kokia visata beribe, tai visai realu. Ar as tikiu, kad zemeje ateiviai yra? nematau priezasties tuo tiket, nes is ju nieko ir nesitikiu. Gal zmones tuo tikintys turi kazkokia vilti, kad kazkas pasikeis ju gyvenime atsiradus ateiviam? Vien del to, kad nesugebi atpazint kazko, dar nereiskia, kad tai ateiviu darbas, gal paprasciasiai truksta poros knygu smegeninej ir tiek
Manvydas 2012-08-14 01:00
Gal yra, gal ne tie ateiviai - niekas neįrodė, kad jie egzistuoja, bet niekas ir neįrodė, kad neegzistuoja.Aišku linkstu, link tos pusės, kad kažkur mūsų visatoj jie tikrai yra, bet tik todėl, kad taip atrodo logiška.
Otto 2012-08-14 09:32
Autoriau, ar perskaitei, ką pats parašei? Ką bendro turi NSO ir ateiviai? NSO gali būti bet kas, ir kodėl puoli kergti ant jų savo ateivius? Gal pabandyk paaiškinti, koks gyvas padaras ištvertu judėjimą tokiais milžiniškais pagreičiais, kokiais dažniausiai juda NSO? O kad NSO yra, ir kaip jie skraido, nepaneigsi, tą ir pats mačiau, beje, stebėjau ne vienas ir ne kartą, taigi, nėra ko skiesti apie tai, ko pats niekada nematei.
Indigo89 2012-08-14 10:56
Bent vienas nesusireiksmina ir tiesiai sviesiai pripazista, kad nera protinga butybe
vvv2 2012-08-14 12:45
Otto 2012-08-14 14:07
Deja, tai tik prielaida, kol tokio variklio neturi, geriau patylėti ir neatpažintą objektą toliau laikyti neatpažintu. Kai tokį variklį turėsi, galėsi pats prisėlinti prie NSO ir jį tyrinėti.
Strong_Bad 2012-08-14 15:08
Jei gerai pamenu teko ale dokumentini filma matyt berods apie tesla ir kaip buvo sugalvoje skraidanti objekta, kuris gali zaibiskai judet ir viduj esantys zmones nejaucia jokiu inerciniu jegu, bet del mazai isvystytos tuometines technologijos liko neigyvendintas. O gal labiau spekuliacijos buvo is nezinojimo
mobilunkas 2012-08-14 16:06
ar gali protingas zmogus teigti, kad begalinio dydzio visatoje tik 1 planeta gyvenama? jei taip tai visata nebegalinio dydzio, nes pagal tikimybiu teorija tiesiog turi egzistuot lygiai tokia pat planeta, bet jei nebegalinio dydzio visata, tai kas uz jos ribos? begalinis skaicius nebegalinio dydzio visatu? su begalybe gyvybes?