Kinu ir jo rastu ateiviu susidomėjo Kinijos policija (Video)  (10)

Šią savaitę jau penktąją pilotuojamą raketą į kosmosą paleidusi Kinija pamažu audrina ne tik savo žmonių vaizduotę apie išvykimus anapus mėlyno dangaus, bet ir apie iš kosmoso į Kiniją atvykstančius svečius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rytų Kinijos Šandongo provincijoje sulaikytas ūkininkas, internete paskleidęs istoriją apie šaldiklyje laikomą negyvo ateivio kūną. Savo tinklaraštyje vyras tikino 5 ateivius netikėtai sutikęs ant Geltonosios upės krantų prieš trejetą mėnesių tverdamas vielą su aukšta įtampa – spąstus kiškiams gaudyti.

Vienas iš ateivių netyčia nusitrenkęs elektra, tad vyras jo kūną parsivežęs namo. O likę ateiviai iš keršto sudegino gretimą mišką. Į tokią vyro istoriją ir nuotraukas per dieną internete sureagavo milijonas kinų, tad pasakojimu susidomėjo policija.

Ateivio kūną vyras prisipažino sukūręs iš klijų, vielų bei chemikalo antoleucino pagal britų-amerikiečių filmo „Polas“ pavyzdį. Veikėjas jam labai patikęs, tad vyras tokiu būdu pamanė prisidėsiąs prie ateivių gerbėjų gretų didinimo.

„Nuolatos ginčijamasi, ar egzistuoja neatpažinti skraidantys objektai (NSO) ir ateiviai. Mes, NSO entuziastai, jais tikime. Tad norėjau, kad tokių tikinčiųjų padaugėtų ir mūsų grupė išsiplėstų“, – teigė ateivio kūrėjas Li.

Dabar vyrui gresia bauda arba kalėjimas už viešosios tvarkos pažeidimą ir melo skleidimą.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
Autoriai: Karolis Kaupinis
(9)
(0)
(0)

Komentarai (10)