Amerikiečiai priminė apie tariamą ateivio skrodimą Rusijoje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2013-12-19 21:12
Aišku, kad pasiginčyti svarbiau, nei klausytis kažkieno skleidžiamo BS apie NSO. Tu mesk tuos Savinus per bortą, geriau pasižiūrėk į Britų išslaptintus dokumentus apie NSO. http://www.technologijos.lt/n/pasaulio_ ... ra?l=1&p=1
vanduo4 2013-12-20 04:23
Kiek as zinau, NSo legendaos pagalba labai paprasta slepti naujas karines technologijas, bei skleidziant NSO atakos baime (tipo nelieskite ju), uzsitikrina saugu priesininko objektu snipinejima, t.y. priesininkas manydamas, kad tai NSO, nebandys atakuoti. O butent tokie objektai dazniausiai atsiranda virs kariniu baziu, slaptu objektu, slaptu tyrimu objektu, naudinguju iskasenu plotu ir pan. Pvz.: visai neseniai per pasauly riedejo Google maps autompbiliukas ir rinko medziaga 3D zmelapiu sudarymui, taciau kiek eiliniams yra zinoma - jie surinko viska kiek ymanoma, pradedant nuo telefono skambuciu ir sms, baigiant visokiomis kitomkiomis sistemomis. Ten dar neaaisku del ko is viso tas projektas buvo organizuotas. Nejaugi to negalima padaryti is kosmoso. Vokieciai jau pernai paleido palydova, kuris turi sudaryti detalu zemes reljefo zemelapy, t.y. 3D formatu.
Kučumas 2014-02-13 02:57
Kvailiai visada pasizymi ribotu mastymu,ta dar sake Da Vinci.as nesakau,kad nera NSO ar tvirtinu,kad jie yra,bet mastyti ribotai,kad mes vieni pasaulyje,kad musu fizika per 150 metu viska irodo,ar kad mes jau pasiekme atradimu riba,kad sviesos greitis yra visko riba tai gali teikti tik absoliutus buki debilai,skeptikai.Istorija jau daug kartu irode,kad mes dar tik esam civilizacija kuri tik yra vystymosi pradzioje,kaip galima teigti,kad nieko nera!
Pumper 2014-02-13 08:25
Klysti. Tik "absoliutūs buki debilai" gali teigti, kad ufonautai skrenda šimtus ar tūkstančius šviesmečių, kad vienam kitam žmogėnui į šikną kokį vamzdelį sukištų.
nondescript 2014-02-13 08:40
Labai rusiškas ateivis, atrodo kaip po geros pjankės