Prieš mirtį "Lockheed Martin" darbuotojas pareiškė: ateiviai egzistuoja, o 51-ajame padalinyje dirbau su NSO technologijomis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O_O 2014-11-01 00:17
O OTEYVEYJ padės mums nugalėti Putką?
Andrius666 2014-11-01 01:48
Gana cia gincytis! Visoje visatoje esame vieninteliai homo sapiens ir . Beto zeme yra plokscia ir man jus neirodysit kitaip:)
O_O 2014-11-01 01:59
Na kad ji plokščia ne mes turim įrodinėt, o tamsta
Anonimiausias 2014-11-01 02:57
Kul, gal ir gerai kad nerodo tų ateivių žmonėms, nes vien jau nuo tokio paviešinimo žiūrėkite kas darosi. Nežinau, kažkaip visada maniau kad yra tikimybė tarp tiek šviesmečių kad egzistuotų gyvybė. Ir taip gana daug keistų reiškinių žemėj, darinių, materinių įrodymų kad supast kad kažkas ten yra. Po 10 metų domėjimusi, galų gale kažkoks mokslininkas patvirtina tai. Pats esu matęs staigiai trajektoriją keičiančius šviesulius danguje su didelio ryškumo žiūronais. Taip pat seneliai tvirtina matę keista objektą (susidūrė gana arti). Baisu kad yra vagys tarp kaubojų. Man tik kyla klausimas ar mes patys evoliuconavom ar mus ateiviai išveisė. O apie pačią area 51, yra youtube video, kažkokie žmogeliai slapta nusigavo ant kalno, ir stebėjo kaip kažkokie lazeriai į dangų švietė (eksperimentai), manau kažkas ten yra tikrai įdomaus. Būtų įdomu ten padirbt, tik kad poto turbūt neišleistų į viešumą taves Peace.
Atk 2014-11-01 10:41
Jie negali atvirai kištis į kitos civilizacijos vystymąsi. Jiems tos naudingos iškasenos neįdomios. Jie tyrinėja tai, kas jiems smalsu. Ir jie kartą padarė teisingą išvadą, kad žmonėms būdingas dvasinis vystymasis, o ne techninis. Todėl jie nelabai ir susidomėję dalintis technologimos, o jie bando paveikti žmones per visokius mistinius mokymus. Tuo labiau yra tokie ateiviai, kurie susidomėję, kad žmonės patys save sunaikintų, nes jie nemato perpektyvos. Jie mato, kiek žmogus daro kvailysčių. O technologijos žmogaus vis gerėja ir jeigu jie išeis į kosmosą su tokiom technologijom, jie galės labai daug žalos padaryti, tuo labiau žmonės pagimdė virusą, kuris veikia žmones ir skatina vis daugiau pykčio skleisti. Jei toks virusas pateks į kosmosą ir paveiks nelabai išsivysčiusią civilizaciją, bet kurios technika daug kartų labiau išsivysčiusi nei žmonių, tai katastrofa bus labai didelė. Jie šito bijo ir nusprendė, kad tegul žmonės susinaikina geriau, nei kad išeis jie į kosmosą ir žus daug pasaulių. Jie netiki, kad žmonės išsikapstys iš šito mėšo. Kiti tiki, kiti bando padėti savo žiniom, todėl jie perduodavo visokias meditacijas, kurios jų požiūriu turėjo vystyti žmones ir padėti jiems, bet jos nepadeda žmogui, taip kaip jiems, nes žmogaus kitas kelias. Bet abios kryptys ateivių šios, negali atvirai kištis, kas pažeistų žmonių laisvę ir tai būtų neharminonga iš jų pusės.
Shinigami 2014-11-01 10:54
[quote="Atk"Jie negali atvirai kištis į kitos civilizacijos vystymąsi. Jiems tos naudingos iškasenos neįdomios. Jie tyrinėja tai, kas jiems smalsu. Ir jie kartą padarė teisingą išvadą, kad žmonėms būdingas dvasinis vystymasis, o ne techninis. Todėl jie nelabai ir susidomėję dalintis technologimos, o jie bando paveikti žmones per visokius mistinius mokymus. Tuo labiau yra tokie ateiviai, kurie susidomėję, kad žmonės patys save sunaikintų, nes jie nemato perpektyvos. Jie mato, kiek žmogus daro kvailysčių. O technologijos žmogaus vis gerėja ir jeigu jie išeis į kosmosą su tokiom technologijom, jie galės labai daug žalos padaryti, tuo labiau žmonės pagimdė virusą, kuris veikia žmones ir skatina vis daugiau pykčio skleisti. Jei toks virusas pateks į kosmosą ir paveiks nelabai išsivysčiusią civilizaciją, bet kurios technika daug kartų labiau išsivysčiusi nei žmonių, tai katastrofa bus labai didelė. Jie šito bijo ir nusprendė, kad tegul žmonės susinaikina geriau, nei kad išeis jie į kosmosą ir žus daug pasaulių. Jie netiki, kad žmonės išsikapstys iš šito mėšo. Kiti tiki, kiti bando padėti savo žiniom, todėl jie perduodavo visokias meditacijas, kurios jų požiūriu turėjo vystyti žmones ir padėti jiems, bet jos nepadeda žmogui, taip kaip jiems, nes žmogaus kitas kelias. Bet abios kryptys ateivių šios, negali atvirai kištis, kas pažeistų žmonių laisvę ir tai būtų neharminonga iš jų pusės.[/quote] WTF Jei ateiviai ir egzistuoja tai pagrindinė priežastis kodėl jie nesirodo ir slepiasi nuo žmonijos (visuomenės), nes yra didelė tikimybė kad pus taip kaip buvo kai vakariečiai sugalvojo nuplaukti pas aborigenus į uždara nedidelę salą. O jie tuo vakariečius ietimis apmėtė.
immortallt 2014-11-01 12:29
Yra ir kitas variantas, filme iškeltas. Atviras kontaktas su žmonėmis gali baigtis vienų ar kitų greita mirtimi dėl ligų.
bahuriux 2014-11-01 16:41
Tai, kad putkai dirba tie kiti ATEYVEJ kurie yra vagiai, nu zodziu tokie, tokius susirado. Todel su putka nepakovosi.
Gediminas Jurgaitis 2014-11-01 19:18
ATK: tuo labiau žmonės pagimdė virusą, kuris veikia žmones ir skatina vis daugiau pykčio skleisti gal butu galima placiau is kur tokios zinios?
Atk 2014-11-01 20:48
Kai žmogus galvoja, pasilieka mintis, kuri laiką virš galvos. Žmonės daug galvojo negero, kaltino kažką, pradėjo kauptis negeros mintys. Jos sugerdavo tai, ką negero galvojo žmonės. Paskui jų tapo labai daug įvairiuose vietuose tokių susikaupimų ir jie papuolė į įtaką vienas kito ir pradėjo trauktis vienas prie kito ir susitraukė į tokį galingą didelį rutulį ir pradėjo daryti atvikštį poveikį žmogui skatindamos jį vis daugiau neigiamai galvoti, pykti, bijoti. Tik tada šitas kamuolys auga ir stiprėja. Tai virusas blogio, kurį pagimdė žmonės. Ateiviai ir bijo, kad šitas virusas nepatektų į Kosmosą. Jeigu žmonės nustos neigiamai galvoti. Tai šitas kamuolys informacinis žinantis visus silpnumus žmogaus ir veikiantis žmogų, kad jis kuo daugiau pykčio skleistų ir negerų emocijų pradės po truputi mažėti, mažėti ir paskui jis ištirps į tokį lenvą lauką, kuris yra ant paviršiaus žemės nuo gyvūnų baimių. Kad jis ištirptų visiškai, reikia, kad žmonės nustotų galvoti negerai, nei vienas neturi galvoti negerai.
Anonimiausias 2014-11-02 02:20
Geri pamokslai, turėtu gerai atrodyt knygose Semkitės Atk išmonę.
sielinas 2014-11-02 18:15
Prieš mirtį ne vienam varžtai atsisuka... Vieni apie ateivius kiti apie sielas ir dievus pradeda kliedėti...
Mumblefluff 2014-11-02 18:31
Čia tik man video nerodo?
Kirtiklis 2014-11-02 18:36
Na va, jei egzistuoja, kas dabar bus? Gal jie nupirks man duonos? Ne? Ną ir nereikia, jokio pokyčio nematau.
HardAxe 2017-08-28 11:58
Neblogi fermeriai. Tokią bandą užsiaugino, o maistui paima gal du žmones per metus.
Wolfy 2017-08-28 14:32
Galvojau nesivelsiu į šią diskusiją, bet negaliu nesusilaikyti. Tikrai, manau, kad kokie 99 procentai, kad ateiviai niekad žemės nelankė ir galbūt, tik galbūt ateityje gal aplankys. Jeigu jie ir aplankytų žemę, tai tikriausiai jų nepastebėtume, nes jeigu jau galėtų tokius nežmoniškus atstumus įveikti kosmose, tai abejoju, kad neturėtų kaip likti nepastebėti. O apie patį straipsnį, tai žmogelis dėmesio norėjo ir tiek.
HardAxe 2017-08-28 15:17
gali būt kad pastebėtume, ir pastebėtume visi, net viduy nakties. Taip stipriai driogstelėtų. Galbūt pastebėtume tik jeigu žiūrėtume ten kur reikia reikiamu momentu. Bet ateiviai, kurie atskrenda į žemę, nusileidžia vidury labiausiai saugomos bazės pasaulyje ir sako, labas, mes duosim jum technologijas, na tik jum šitam kambary?