NASA kaltinama išjungianti tiesiogines transliacijas iš orbitos, kai tik eteryje pasirodo NSO (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2015-01-23 17:58
Aišku.. Na nuvylei šėktiek. Aš jau maniau jog kalbi "iš savo realybės" , bet deja. Taip pat bandant suvokti viską ką parašai, visas nuotrupas, mano smegenys šėlsta nuo didelių logikos spragų.. (Ateiviai kaip ir fiziniai objektai, kaip ir lankosi žemėje, bet nesilanko, atskrenda, bet nežinia iš kur, ir ar apskritai turi iš kur atskrist, jie kaba kažkur turbūt netoli TKS, bet jų nesimato) Taigi mano realybės tikrinimo aparatas (čia tas kurį turime visi -> padeda atskirti realybę nuo fantazijos) tavo apibūdintus ateivius ir jų veiklą žemėje nustūmė į labai prastą poziciją. Tačiau turiu pripažinti jog tavo nupasakoti ateiviai 1 punktu aukščiau nei tarkim Brajanas (Kalbantis šuo iš animacinio serialo "Šeimos bičas") Žinoma aš neteigiu, kad tai TIKRAI neegzistuoja, bet jei tai TIKRAI tikra, tai pasirodys anksčiau ar vėliau.
Nerealiai 2015-01-23 18:02
Jau darosi panašu į šizofreniją.
Atk 2015-01-23 18:04
Aš sakysiu tiems, kam iš tikrųjų įdomu, o ne šeip skeptikams, kurie paklaus ir greit pamirš ką klausė.
Gasis 2015-01-23 18:10
Tarkime, kad man įdomu. Labai noriu, kad papasakotum. Tiesiog padaryk tai ir užbaikim šitą diskusiją, nes, kaip katik supratau, kai kurių žmonių neįmanoma atvesti į protą.
Atk 2015-01-23 18:27
Visas logikos spragas aš galiu pabandyt pašalinti. Aš nežinau iš kur jie atskrenda, bet manau, kad jie arba po kosmosą skraido arba turi savo planetas ir ten paskui grįžta. Aš irgi nežinau kaip jie toli yra nuo Žemės. Galbūt toli labai, kad TKS jų nemato, o tai jiems netrukdo bendrauti mintimis su žmonėmis ir matyti ar žinoti, kas vyksta Žemėje. O gal TKS kaip tik juos ir slepia. Ir galbūt jie skraido tokiose trajektorijose, kad nepasirodytų kamerose TKS arba gal dar moko kokių nematomų skydų daryt su savo technologijom. Bet tai tik taip pažaidimas, kuris nieko nekeičia, gyvenimas teka ir reikia mokytis teisingai gyventi žmogui, o jis nemoka. Jis reaguoja labai negerai, dėl ko tapo pačiu žalingiausiu padaru žemėje. Žmogaus misija išmokti valdyti savo jausmus ir tapti maloniu, o ne bjauriu, kuriuo kol kas žmogus yra. Kodėl žmonės labiau myli gyvūnus, šunis? Nes jie kol kas daugeliu dalykų geresni ir maloesni, mielesni už žmones, o žmogus tapo bjauresnis už gyvūnus. Bet jis turi būti geresnis už gyvūnus ir malonesnis.
Kirtiklis 2015-01-23 19:08
Bet logikos nė sužiburiu nerasi. Turi uber technologijas kad skraidytų po kosmosą, bet ant tiek jos prastos kad jų laivus fotkina ir filmuoja kas netingi ir visur pakliūna, (žmonės gali filmuoti nepastebėti vieni kitus, o čia nesugeba būti užsimaskavę). Darom prielaida kad nori jie kad mes matytume Juos. Tai ko nepasirodo visur, šalia miesto ar mieste ir baigtas kriukis, žmonės pamatys ir žinos kad yra ateiviai. O toliau dar gražiau, valdo tam tikrus žmones, kažką siunčia ir net į spec regioną, ok, o tikslas? Kažkas kažką vapa, o tikslas? Vėl - rodytų stipriai ir kad akivaizdžiai tie žmonės kur turi spec galių, neužtenką pasakyti kažką, va mačiau X kažką, tikėkit manim. Žodžiu, pasakojimo neužteks, reik akivaizdžių nepaneigiamų įrodymų, o ne viena kasininkė patyrė ir matė.
Gasis 2015-01-23 19:40
Būtent taip ir yra, kad daugelis mėgsta tik pasakoti, o ypač mūsų Atk. Labai panašu į samokslo teoretikus, kurie tik kalba ir bando visus įtikinti, kad yra teisūs.
Atk 2015-01-23 19:54
O poto kaip man po šito pasakot, papasakok, papasakok, o kai pradedi pasakot iškart pradeda kaltint. Nenorit netikėkit. Nelaikas vadinasi. Nieko įtikinti aš nenoriu. Pradedi pasakot, tai tai atrodo kaip įtikinėjimas. Tiesiog man įkyrėjo pasakot, tai į priekį viską pabandžiau nupasakot, kad paskui klausimų neužduotų, nes galėsiu ir neatidaryt paskui šito puslapio.
Kirtiklis 2015-01-23 20:14
Tame ir bėda, kad pasakot tas pats kaip chebrai sakyt - 'kaip tūsinau šianakt, nukabinau 3 mergas, kurios tokios gražios ir sexy buvo, 9/10 balų jos buvo". Na o kai paklausi "turi foto, ar FB ar dar ką" o atsako "kad jos neturėjo FB". Tai kaip man žinoti kad čia jis neskiedžia ir nekuria pasakų? Tam ir buvo prašyta nuorodų į šaltinius, o ne viena kasininkė matė ir sakė. O kai to nenorima pateikti kyla 3 klausimai : 1. Tai pats išsigalvojo, ir neturi jokios nuorodos. 2. Gėda paviešinti nes bus sumaltas į miltus, jei bus nuoroda į youtube filmuką, kur sėdi ir burba kaip ateiviai analiniu būdu zondavo. 3.Matė/girdėjo kažkur kad ir per TV/Knygoje ir dabar kažką bando nupasakot, bet neprisimena nieko apie tai arba pirma kart pamatė tokio tipo info ir jau patikėjo kad atskris Nibiru ir bus pasaulio pabaiga.
Gasis 2015-01-23 21:06
O kada tas "laikas patikėti" ateina? Kai balti arkliai rodosi?