Įspūdingas pokštas: internautų vaizduotę audrina virš LHC hadronų greitintuvo atsivėręs hipererdvinis portalas ir į jį įskriejęs NSO (Video)  (3)

Įspūdinguose kadruose X-failų vertas paranormalus trileris vyksta virš garsiojo Didžiojo hadronų greitintuvo (LHC) laboratorijos netoli Ženevos (Šveicarija). Danguje virš CERN laboratorijos matyti paslaptingas sūkurys. Lyg to būtų maža, į kadrą patenka ir nuo žemės pakilęs neatpažintas skraidantis objektas (NSO), kuris filmuotoje medžiagoje nuskrieja tiesiai į keistojo debesų sūkurio epicentrą ir pradingsta jame.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gluminančius kadrus vaizdo portale Youtube publikavo vartotojas pseudonimu Section 51 2.0. Filmuotos medžiagos apraše minima, kad unikalius kadrus neva nufilmavo du amerikiečių turistai.

Vaizdo medžiagoje matyti netoli LHC branduolinių eksperimentų tunelio danguje sūkuriu sparčiai besisukantys debesys. Po kurio laiko kadre netikėtai pasirodo nuo žemės pusės kylantis šviesus taškas – jis didžiuliu greičiu nuskrieja tiesiai į sūkurio centrą. Šį momentą kadrų autorius spėjo išdidintu vaizdu.

Labiausiai pribloškia tai, kad NSO pradingus sūkurio centre, dingsta ir pats sūkurys – lyg švytintis objektas būtų persikėlęs į kitą dimensiją.

Nors per parą intriguojantys kadrai peržiūrėti ketvirtį milijono kartų, daugelis šią vaizdo medžiagą vertina skeptiškai ir yra įsitikinę, jog tai – kompiuteriu sumontuota klastotė. Sunku su tuo nesutikti.

Vis dėlto yra ir naiviai tikinčių, jog tokio vaizdo nebūtų įmanoma sumontuoti nė galingiausiu pasaulio superkompiuteriu. Na... Ko gero, pastariesiems rekomenduotume pažiūrėti (o mačiusiems – prisiminti) ne mažiau įspūdingus kadrus su NSO virš Santa Klaros ir jų sukūrimo istoriją.

Na taip, kažin ar Technologijos.lt skaitytojų gretose atsiras abejojančių, jog tai – tik klastotė. Ir turbūt ačiū Dievui, kad tai – tik klastotė, nes... galima tik mėginti įsivaizduoti, kas dėtųsi pasaulyje,  jei CERN mokslininkai ar kiti patikimi specialistai patvirtintų, kad filmuota medžiaga yra autentiška ir įvykiai danguje virš Didžiojo hadronų greitintuvo vyko iš tikrųjų? Ko gero, bruzdesio ir triukšmo būtų daugiau. Kur kas daugiau :)

(36)
(40)
(-4)

Komentarai (3)