Ateivių laivas Žemėje? „Google“ žemėlapis atskleidė JAV paslaptis (Video)  (9)

Kol vieni ieško ateivių apraiškų NASA nuotraukose iš Marso, kiti neužmiršo ir garsiosios „Area 51“ – vadinamosios penkiasdešimt pirmosios teritorijos Nevadoje (JAV), kur, daugelio įsitikinimu, jau nuo XX a. vidurio amerikiečiai slepia ateivių kosminio laivo liekanas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Scotas Waringas ištyrė šią zoną itin paprastu įrankiu ir netikėtai pamatė ją – kuo tikriausią ateivių skraidančią lėkštę.

Pasitelkęs „Google Earth“ žemėlapio kelionės laiku funkciją jis apžiūrėjo, kaip skirtingais metais atrodė „Area S4“ – pati slapčiausia bazė, kurioje, anot vieno buvusio darbuotoja, jau nuo 1989 m. slepiami ateivių kosminiai laivai.

Sąmokslo teorijų gerbėjai prisiekinėja, kad būtent ten, angare, kuriame sukurtas dirbtinis klimatas, laikoma skraidanti lėkštė, taigi S.Waringas ir žvilgtelėjo į šią vietą.

Jei „Google“ žemėlapyje pasirinksite vaizdo iš palydovo režimą ir tiesiog surinksite nurodytos zonos koordinates (36°55'35.30″N 116° 0'25.41″W), pamatysite taisyklingu apskritimu apjuostus keistus statinius, kurių vienas išties primena didžiulį angarą, prie kurio prijungti šeši įrenginiai, panašūs į kondicionierius.

S.Warringas tuo neapsiribojo. Naudodamasis „Google Earth“ jis pažiūrėjo, kaip ta vieta kito nuo 1998 m., 2001 m., 2005 m. ir… 2006 m. vaizde pamatė ją – iš angaro iki pusės išlindusią tikrą skraidančią lėkštę.

Pamatavęs jos dydį („Google“ žemėlapis turi ir šią funkciją), nustatė, kad lėkštės skersmuo – 32 metrai. Pirmą kartą vyras šį vaizdą aptiko dar 2010 m., viską nufilmavo, pateikė detalias instrukcijas, kaip patiems viską surasti žemėlapyje, ir parašė: “Tik laiko klausimas, kada „Google“ pamatys šį mano filmuką – gal po 3 mėnesių, gal mažiau, ir ištrins šį vaizdą iš savo palydovinių nuotraukų.“

Dabar, kai vėl pamėgino pažiūrėti į tą vietą, pamatė, kad vaizdas pasikeitė – stovi angaras, o jokios lėkštės nėra. Tada ir sugalvojo pasinaudoti žemėlapio laiko mašinos funkcija ir nufilmavo naują vaizdą bei jame paaiškino, kaip kitiems pamatyti tai, kas dabar paslėpta angare (jo įsitikinimu).

Pakartojome jo eksperimentą ir tikrai pamatėme tą patį vaizdą. Ar tai skraidanti lėkštė, nuspręskite patys, tačiau kad čia išties kažkas keisto – nėra abejonės.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Arnoldas Lukošius
(43)
(77)
(-34)

Komentarai (9)