Paslaptingas įvykis sukėlė daug klausimų: nuošalioje gyvenvietėje į namus rėžėsi sudužusio NSO dalys  (2)

Praėjusią savaitę nedidelio ir nuošalaus Kambodžos kaimelio gyventojai pabudo nuo gana neįprasto – ir gana pavojingo – siurprizo: iš dangaus lijo metalo gabalais. Ir dar prieš dvi dienas oficialūs atstovai negalėjo patvirtinti, kas čia nutiko – kas, žinoma, iššaukė ir versijas apie nežemiškas jėgas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portalui „IFL Science“ vietinis gyventojas Preahas Vihearas pasakojo, kad apie 6 val. vietos laiku gyventojai išgirdo garsų triukšmą. Jie išbėgo į lauką ir pamatė, kaip tuzinas aliuminio gabalų, sveriančių daugiau nei 40 kilogramų, krenta ant jų namų ir daužo viską 10 kilometrų spinduliu. Per stebuklą niekas nebuvo sužeistas.

„Ryte išgirdau didžiulį triukšmą. Patyriau šoką, supratau, kad kažkas vyksta, – pasakojo kitas vietinis, Sokas Nolas. – Kai nuėjau pažiūrėti, lauke ant žemės gulėjo vienas didelis gabalas, ir daug smulkesnių dalių aplinkui. Pagalvojome, kad sudužo lėktuvas, bet nebuvo matyti jokio didesnio variklio“.

Gyventojai surinko nuolaužas ir pranešė policijai – kuriai irgi nepavyko identifikuoti objekto. Preah Vihear regiono policijos vadas Yinas Chamnanas patvirtino, kad iš gyvenvietės buvo paimtos nuolaužos, ir kad nepavyko nustatyti, iš kur jos atsirado. Byla bus perduota specialistams.

„Radome daugiau nei 17 nukritusių aliuminio ir gumos fragmentų. Bet tęsiame paieškas ir toliau renkame informaciją iš apylinkėje gyvenančių žmonių“, – sakė jis.

Žinoma, buvo neapsieita be versijų, kad visa tai – pėdsakai ne iš mūsų pasaulio.

„Dabar manau, kad tai atskrido iš kosmoso, ir sudužo mūsų kaimelyje. Viskas atrodo painiai, nes niekas nežino, kas čia tokio“, – sakė S.Nolas.

Tačiau policijos vadovas turi kitokią versiją: „Galbūt šie fragmentai priklauso kokiam nors dronui. Dalys sąlyginai nėra labai didelės“.

Parengta pagal „IFL Science“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(16)
(-6)

Komentarai (2)