Daugybę CŽV paslapčių nutekinęs Edwardas Snowdenas papasakojo, ką rado slaptuose JAV dokumentuose apie kontaktus su ateiviais, apie nusileidimą Mėnulyje ir chemtreilus  ()

Pranešimas „Area 51” šturmuotojams, tikintiems chemtreilais ir klimato kaitos neigėjams: Edwardas Snowdenas išieškojo JAV žvalgybos tinklų gelmes ir gali atsakyti, ar šios sąmokslo teorijos tikros, skelbia CNN.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-10-30 Daugybę CŽV paslapčių nutekinęs Edwardas Snowdenas papasakojo, ką rado slaptuose JAV dokumentuose apie kontaktus su ateiviais, apie nusileidimą Mėnulyje ir chemtreilus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip buvęs CŽA darbuotojas ir Nacionalinio saugumo agentūros rangovas, E. Snowdenas turėjo prieigą prie kai kurių labiausiai saugomų JAV paslapčių.

Ir kaip bet kuris smalsuolis, turintis prieigą prie įslaptintos informacijos, jis ėmė ieškoti atsakymų, į dažniausiai užduodamus klausimus.

Jam pavyko išsiaiškinti, kad JAV vyriausybė nežino jokios protingos nežemiškos gyvybės. „Kiek aš galiu pasakyti – ateiviai niekada nekontaktavo su Žeme ar bent jau nebuvo susisiekę su JAV žvalgyba“, – savo naujausiuose memuaruose „Permanent Record“ rašo Snowdenas.

Tačiau jis patikina, kad Mėnulio nusileidimas tikrai įvyko. „Jei jūs apie tai galvojote: taip, žmogus tikrai nusileido Mėnulyje. Klimato kaita yra tikras reiškinys, o chemtreilai neegzistuoja“, – priduria jis.

NSA informatorius dar kartą aptarė sąmokslo teorijas „The Joe Rogan Experience“ tinklalaidėje. Jis tikino, kad „nėra įrodymų“ apie ateivius, chemtrailus bei panašius dalykus.

„Aš žinau, Joe, žinau, nori, kad ateiviai egzistuotų“, – E. Snowdenas juokavo su tinklalaidės vedėju Roganu. „Aš žinau, kad Neil deGrasse Tyson labai nori, kad ateiviai egzistuotų. Ir tikriausiai jie egzistuoja, ar ne? Aš turėjau neįsivaizduojamą prieigą prie NSA, CŽA, kariškių ir visų šių grupių tinklų. Negalėjau nieko rasti. Taigi, jei tai paslėpta, ir gali būti paslėpta, tai paslėpta tikrai velniškai gerai, net ir nuo vidinių žmonių“, – sakė jis.

Reikėtų į šią situaciją pažiūrėti racionaliai: šis vyras atskleidė didžiulę JAV vyriausybės paslaptį ir dėl to slapstosi Maskvoje. Jei JAV vyriausybė būtų saugojusi paslaptis apie ateivius ir NSO, ir „Area 51“, tikrai tai būtų sužinojęs E. Snowdenas.

Taigi, kodėl žmonės internete taip nori tikėti sąmokslo teorijomis? Tai klausimas, į kurį E. Snowdenas turi atsakymą.

„Visi nori tikėti sąmokslo teorijomis, nes tai padeda įgyti gyvenimo prasmę. Tai padeda mums patikėti, kad kažkas viską kontroliuoja“, – sakė jis tinklalaidėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(63)
(37)
(26)

Komentarai ()