Buvęs Izraelio kosmoso programos vadovas pareiškė - ateiviai ne tik egzistuoja, mes su jais bendradarbiaujame

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2020-12-09 16:36
būtų tiesa, žinotume iš Snowdeno. Aiškiai buvo pasakęs, kad apie ateivius nerado nieko. tokio lygio kooperacijoj būtų radęs. O dabar norisi pramoderuoti autorių. Galėjo bent jau į anekdotų skyrelį įkelti... Ar čia jis kaip "kosmonautas" pateko? Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Mokslas »
Monochamus 2020-12-09 23:37
Kad net ateivių lankymasis Žemėje yra labiau tikėtinas, nei tokios konspiracijos išlaikymas paslaptyje... Nereikia čia ir Snowdeno, paprasta logika: kuo daugiau žmonių žino, tuo sunkiau išlaikyti paslaptį. Jei NASA turi bazę Marse ir ten reguliariai skraido bei bendrauja su ateiviais, tai žmonių šitame projekte turėtų dalyvauti tiek, kad tiesiog neįmanoma būtų nuslėpti. Matyt diedukui pasimaišė protas arba specialiai nori populiarumo. Arba ir tas ir anas. Gaila, kai tokių pasitaiko ir tarp prestižinius darbus ir mokslinius laipsnius turinčių žmonių, tokie tik gadina vardą ir diskredituoja rimtas institucijas. Lietuvoje deja irgi turime tokį anti-5G fiziką daktarą Grigą. Nors, kitą vertus, tokių žmonių egzistavimas vis primena mums vieną iš pagrindinių taisyklių: tikėti reikia ne autoritetais, o faktais.
Manobataibuvo2 2020-12-10 03:27
Faktus galima falsifikuoti arba nuslėpti. Autoritetai irgi ne rodiklis - jie gali būti suinteresuoti nuslėpti arba falsifikuoti savo faktus. 5G ir skiepai pateikiama irgi kaip gėris, nors paaiškinimai kodėl mums to reikia absoliučiai nelogiški ir prieštaraujantys patys sau. Kaip ir viskas, kas susiję su tuo bananafikusu, dėl kurio išvystė pandeminį marketingą. Informacijos daug ir išanalizuoti ją net dalinai šansų nėra. Reikia atsirinkti kas teisinga, o kas ne vadovaujantis savo patirtimi, žiniomis ir , svarbiausia , intuicija. Vidinis balsas niekada neklysta. Jei intuicija neveikia, arba nesupranti jos, reikia bent jau savo savisaugos instinkto paklausyti, kitaip sakant savo širdies balso. Gal ir nelabai moksliška, bet veikia 100%.
Talkatif 2020-12-10 08:25
5G reikalingas, kad batus pats sugebėtum užsirišti. Iš beprasmės tirados, darau prielaidą, kad pats jau senai su ufonautais bendrauji ir Marsą reguliariai lankai.
Manobataibuvo2 2020-12-10 12:22
Tavo prielaidos - tavo reikalas, man jos neįdomios. O jei tau 5G reikia, kad batus užsirištum, tai užuojauta... Nepamiršk pasiskiepinti, kai atveš pfizeris. Gali ir mano dozę susipūsti - būsi dvigubai saugesnis...
Abe7 2020-12-10 13:05
su lietuvių kalbos žodynu ar geriau paklausyti ką širdis sako ir tuo klausimu?
femto 2020-12-10 15:42
Kas yra intuicija ar vidinis balsas? Tai tavo elgsenos ir iprociu rinkinys. Jei tu nukrypsti nuo savo iprastos elgsenos ar iprocio, tavo tas vidinis balsas ar intuicija pradeda kalbeti Jei neturi geru iprociu, tai tavo sirdis ar vidinis balsas nepatars gerai Abu jus is dalies teisus, nera vieno teisingo kelio, visada atsakymas bus suplaktas is skirtingu sriciu
Manobataibuvo2 2020-12-10 15:47
skiepais? t.lt neseniai parodė sentenciją: Nesikabinėk prie kaimyno, kad jo stogas apsnigtas, kai paties slenkstis nenuvalytas. ... Kažkaip panašiai, bet mintis tokia
Manobataibuvo2 2020-12-10 15:50
Labai supaprastinai, bet esmė teisinga.
Abe7 2020-12-10 17:49
su žodynu". Tad ypatingi atvejai reikalauja ypatingų pavyzdžių.
dainius.tamošaitis 2020-12-10 17:58
nepirmas ir nepaskutinis zmogus dirbantis kosmoso programoja arba kareivis pasakoja apie nso bet kaip negali faktais paremti pasakojimo sunkiu jais patiketi.
conjurer 2020-12-12 19:16
Nerandu niekur to konkretaus interviu. Kartais įdomu paskaityti mokslininkų mintis apie ateivius, jie sugeba sukurti detalesnį vaizdą dėl savo žinių. Pvz Karlas Saganas yra parašęs visai neblogų knygų. Po 10 minučių googlinimo toks jausmas kad tai neįvyko, nes randu tiks straipsnius ir video apie kurie tik teigia kad jis kažką, sakė, ir dažnai daugiau dėmesio skiriama trumpui. Kur daugiau klausimų? Anerobiniai, ar aerobiniai? ATP/gliukozė/fotoplastai, ar kažkas kito? Ūgis, spalva (ne dėl rasizmo, šiap įdomu)? Kaip dėl ateivių mikrobų/virusų? Kaip dėl mūsų bakterijų, ir ateivių imuninės sistemos? Ir kiek jie turi akių? Ir tas bendradarbiavimas atrodo absurdiškai. Mums reikėjo daug žmonių industrializacijos eroje, bet dabar ateina automatizavimo era, kur žmonių poreikis mažėja. Robotai kuriantys robotus yra arčiau nei tarpžvaigždiniai skrydžiai. Anyway, jo pasakojimas beveik 1:1 sutampa su Stellaris - Federations. Early space age civilizacijose galima pagreitinti technologinį progresą, o marse yra berods 3 mineralai, ten galima pastatyti išgavimo stotį. Taip pat yra galaktinė federacija, panašiai kaip civilization žaidime "world congress". Spėju jis pažaidė tą žaidimą, o dementija viską sudėliojo į neteisingas lentynas.