Buvęs Izraelio kosmoso programos vadovas pareiškė - ateiviai ne tik egzistuoja, mes su jais bendradarbiaujame  (12)

Haimas Eshedas dabar yra išėjęs į pensiją, tačiau anksčiau jis vadovavo Izraelio kosmoso tyrimų programai. Galbūt ji nėra tokia garsi kaip JAV, Europos, Japonijos ar Kinijos programos, tačiau tai - pajėgi mokslo institucija. Ir Eshedas teigia, kad jos dėka jis sužinojo, kad ateiviai ne tik egzistuoja, bet ir dirba kartu su mumis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir tai - tik dalis Eshedo teiginių. Pasak jo, Galaktinė Federacija palaiko glaudų ryšį su JAV ir Izraeliu, tačiau prašė šių valstybių nesidalinti šia informacija su likusia žmonija. Į užtarnautą poilsį pasitraukęs generolas Eshedas 29 metus vadovavo Izraelio kosminių tyrimų programai bei dėstė Izraelio technologijų institute. Todėl jo žodžiai atrodo stipresni nei kokio pamišėlio, kuris visiems giriasi, kad buvo pagrobtas ateivių ir yra pakviestas į jų organizaciją.

Eshedo teiginiai buvo girdimi jo interviu „Yedioth Ahronoth“ - vėlgi, tai yra rimtas leidinys. Nepaisant to, Eshedo pasakojimas sulaukė tik kandžių replikų ir neslepiamų šypsenų. Negi ateivių civilizacija yra organizuota kaip mūsiškė - su mokslo institucijomis, federacijomis ir organizacijomis?

Eshedas teigė, kad ateivių organizacija su žemiškomis JAV ir Izraelio vyriausybėmis yra pasirašiusi sutartį, kad galėtų čia, Žemėje kartu su mumis, atlikinėti eksperimentus. Kokius? Visokius, bet daugiausia susijusius su kosminiais tyrimais. Mat ateiviai - civilizacija, kuri sugebėjo mus rasti, su mumis užmegzti ryšį ir perprasti mūsų komunikacijos būdus - nori mūsų mokslininkų pagalbos ir tyrimų pajėgumų.

 

Kur tie ateiviai? Na, žinoma, kad bazėje Marse, esančia giliai po žeme. Ten jie dirba kartu su JAV astronautais. Kurie, žinoma, ten skraido reguliariai ir taip prisideda prie to tarpgalaktinio bendradarbiavimo. Kokie eksperimentai atliekami Žemėje ir Marse, Eshedas, žinoma, neatskleidė. Taip pat neaišku, kaip žmonės reguliariai vyksta į Marsą ir niekas to nepastebėjo.

Skamba neįtikėtinai? Galbūt, bet Eshedo istorijoje buvo ir daugiau įdomybių. JAV prezidentas Donaldas Trumpas, pasirodo, ketino visiems papasakoti apie bendradarbiavimą su ateiviais, bet jie paprašė jo nekelti masinės isterijos. Žemėje ir taip daug problemų, nereikėtų imti kalbėti apie tai, kas žmonių galvose tik dar labiau padidins sumaištį. Iš kur Eshedas žino šią informaciją, jei nebedirba? Eshedas žino.

 

Kodėl Eshedas nekalbėjo anksčiau? Nes bijojo sugriauti savo karjerą. Dabar jis teigia, kad jau yra gerbiamas užsienio universitetuose ir nebeturi ko prarasti.

Žinoma, visada egzistuoja tikimybė, kad tam tikra forma žmonės ir ateiviai bendrauja. Tačiau tokios istorijos tiesiog neatrodo įtikinamos. Kodėl tik JAV ir Izraelis? Kaip to nesuuodė Rusija ar Kinija? Kodėl apie šį bendradarbiavimą nepranešė kiti į tai įsitraukę mokslininkai?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(63)
(57)
(6)

Komentarai (12)