Tai jau nebe sąmokslo teorijos: Pentagonas labai rimtai žiūri į NSO ir žinomas ekonomistas įsitikinęs - rinkos privalės į tai reaguoti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

who 2021-05-07 17:31
NSO - neatpažintas objektas ir tiek, kad ir kamuolinis žaibas ar kitas reiškinys. Jei tai ateiviai, įdomu tai, kad jų laivai neišmoko nespinduliuoti/neatspindėti šviesos. O gal tai judėjimo technologijos dalis? Aišku pagelbėtų ekonomikai suktis, tarkim UFO basketball league. Tik ar jiems tai atrodytų prasminga?
conjurer 2021-05-10 17:11
Čia kažkoks naujas PR, kad pritraukti daugiau žmonių į armiją? Nes NSO tiesiog nėra pilnai klasifikuoti. Pvz viename iš tų video galėjo būti žąsis arba gandras. Kitame lėktuvas, bet neaišku koks, nes nepateikta radaro informacija, bei transliuojamas identifikacinis kodas. Tokių video neatskleidimas ankščiau reiškia, kad buvo slepiamos technologijų galimybės, bet dabar turbūt tai jau skaitosi sena technologija, ir galima viešinti. Bet kam tos kalbos apie ateivius? Visi žinom, kad jei pentagonas turėtų įrodymą, kad ateiviai egzistuoja, trumpas būtų tai paviešinęs twatteryje.
eXpo 2021-05-10 19:56
Ir kaip taisykle visi nso nufilmuoti pacia blogiausia kokybe ir gaunasi tik juodos arba baltos demes:) .
Evil Goku 2021-05-10 20:34
Būtu labai keista, jei Pentagonas rimtai nežiūrėtu į neidentifikuotus skraidančius objektus...