Naujame NSO vaizdo įraše matoma greitai į vandenį nerianti neaiški sfera (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-05-27 17:21
Rimtai tai buvo padaryta, ar čia NSO fanatikai tokius kliedesius skleidžia? Nes abejoju kad lėktuvo dingimas už horizonto vis dar mistika žmonėms.
AAA000 2021-05-28 01:19
taigi nusileido uz plokscios zemes krasto, kas tau neaisku?
conjurer 2021-05-28 14:36
Kokie durniai nuolaužų ieškojo...
TomasBalčiūnas 2021-05-28 17:08
Kad lėktuvas dingtų už horizonto, visų pirma jis turi tolti. O tolstantys objektai mažėja, ko vaizdo įraše lyg ir nesimato.
conjurer 2021-05-28 17:29
Na jis tolsta, nes dingsta už horizonto, per 7 minutes. Taip video yra iškirptos 6 minutės, laikrodis kamputyje tai parodo. Taigi realiai kameros pasukiojimas pradžioje sukuria iliuziją, kad objektas juda pirmyn-atgal (nors labai akivaizdu pagal foną), o kai lėktuvas dingsta už horizonto, tas laiko iškirpimas padeda sukurti iliuziją, kad jis greit paniro. Jei būtų ne mobiliaku filmuota, gal ir atstuma, ar dydžio kitimą pavyktų įžiūrėti.. Iš vis nesuprantu kas čia išslaptinta, kažkas su nokia 3310 nufilmavo IR ekraną, ir užtruko pora metų, kaip rado iš mobiliako iškelti failą. Tada NSO fanatikas sukūrė istoriją kurią visi raportuoja kaip tiesą. Tiek trilijonų finansavimo gaunantis laivynas tikrai galėtų rimtesnę medžiagą išslaptinti, dabar čia totali parodija iš žmonių bukumo. Vaikai stream'indami žaidimus sugeba 100 kartų geresnę kokybę pasiekti, taip kad matosi visas ekranas, visada.
AAA000 2021-05-28 20:06
aisku kad vaikai padarytu geresni irasa. bet, jei ten karo laivas - vaiku neprileidzia vaikam isvis gal net nesudomintu - jei ir prileistu. per nuobodus prietaisai. demesio neislaikytu. ne kas 5 minutes matyt islenda tokie NSO... problema manau labai didelis atsilikimas duomenyse sudetingose/specializuotose sistemose. va sito neivertini - kai pats moki per daug nei statistinis pilietis.
vardasas 2021-05-28 21:52
Taivi cia NSO neatpazintas skraidantis objektas, nesuprantamas tik daugelio bukumas kad NSO laiko nezemisku skraidanciu objektu
donis776 2021-05-29 10:05
tuos visu mirgu margu su affter effects ar photo shopu kadras po kadro galiu ir as pats panaikint,kaip ir isryskinti video, pentagonas nesugebejo to padaryt? irasa i tube ikele kazkoks interneto guru Jeremy Corbell,kas jis toks..pentagone tipo dirba? kodel jo paprasciausiai nesusiradus visiems norintiems per facebook ir nepaklausus? nezinojau,kad tie kareivukai tokie labai visiems atviri civiliams.. kas butent is pentagono patvirtino kad tai tiesa,kodel apie darbuotoja iraso niera? taigi cia akivaizdus fake,kaip ir visi kiti irasai,nei vieno ryskaus niera ir nebus.. jei noreciau kazka suklastoti,daryciau butent ta pati
donis776 2021-05-29 10:14
ai.. nu dabar kaip ir viskas aisku JEREMY KENYON LOCKYER CORBELL is an American contemporary artist and investigative filmmaker with movies on Netflix and Hulu. He is known for his documentary work exploring real-world mysteries in the fields of UFOs, advanced technology and the “dark space” where science confronts the paranormal. Corbell’s films reveal how ideas, held by credible individuals, can alter the way we experience reality and help us to reconsider the fabric of our own beliefs.