[Žinios trumpai] Žaibiškai plintančiame video – paslaptingas „Juodas kubas“ šalia Saulės: NASA staiga nutraukė transliaciją, NSO teoretikai „pasiuto“ (Video)  (1)

NSO sąmokslo teoretikai tvirtina, kad NASA nuo žmonijos slepia svarbią informaciją apie ateivius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NASA filmuotoje medžiagoje buvo pastebėtas paslaptingas juodas kubas, išnyrantis iš už Saulės, kol transliacija netikėtai nutrūksta.

Šis įvykis išjudino NSO sąmokslo teoretikus, tačiau ekspertai teigia, kad yra pagrįstas paaiškinimas.

Scottas C Waringas, save vadinantis „ateivių ekspertu“, savo NSO stebėjimų tinklaraštyje rašė: „Žiūrėjau SOHO (Saulės ir heliosferos observatorija) Saulės transliaciją, kai keliuose vaizdo įrašo kadruose pastebėjau juodą kubą“.

„Iš karto po to, kai pasirodo paslaptingas kubas didžiulis vientisas juodas ekranas uždengė 25 procentus viso vaizdo. Akivaizdu, kad NASA bando paslėpti šiuos kubus nuo mūsų“.

Waringas įsitikinęs, kad naujasis įvykis įrodo NASA ir Saulės ir Heliosferos observatorijos dalyvavimą slepiant informaciją apie NSO.

Įdomu tai, kad Waringo teorija sulaukė didelio palaikymo internete, tačiau buvo ir tokių, kurie netiki sąmokslo teorijomis.

Teigiama, kad incidentas įvyko gegužės 2 d., rašo „The Sun“.

Filmuotą medžiagą užfiksavo Saulės ir heliosferos observatorija. Šis erdvėlaivas yra NASA ir Europos kosmoso agentūros bendro projekto dalis.

 

Tai ne pirmas kartas, kai šalia Saulės buvo pastebėtas juodas kubas.

Nors Waringui ir jo gerbėjams tai gali pasirodyti įtartina, ekspertai turi pagrįstą paaiškinimą.

Bernhardas Fleckas, SOHO projekto mokslininkas ir misijos vadovas, anksčiau paaiškino Vice: „Tai, žinoma, visiška visiška nesąmonė.“

„Juodasis kvadratas atsirado dėl trūkstamo (sugadinto) telemetrijos bloko.“

Tai reiškia, kad juodas kvadratas yra filmuotos medžiagos gedimas (angl. glitch), o ne paslaptingas objektas ar NASA, bandanti nuo mūsų paslėpti ateivių laivą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(4)
(19)

Komentarai (1)