D.Britanijos gynybos ministerija nebetirs NSO  (6)

Po beveik 60 metų nuo įkūrimo uždarytas D. Britanijos Gynybos ministerijos departamentas, tyręs šalyje užfiksuotus neatpažintų skraidančių objektų pasirodymo atvejus, pranešė „Telegraph.co.uk“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad per savo veiklos metus departamentas gavo daugiau nei 12 000 pranešimų apie NSO, tarp jų 135 praėjusiais metais. Šis Gynybos ministerijos padalinys buvo įsteigtas 1950 m., kad išsiaiškintų potencialų neatpažintų skraidančių objektų pavojų šalies saugumui.

Gynybos ministerijos pranešime teigiama, kad per ilgesnį nei 50 metų laikotarpį nebuvo gauta jokių įrodymų, kad NSO keltų pavojų valstybės saugumui. Ištyrus tokius pranešimus, tik 5 proc. visų atvejų buvo nepaaiškinami.

„Gynybos ministerija neturi nuomonės apie tai, egzistuoja ar ne nežemiška gyvybė“, - pareiškė ministerijos atstovas, pridūręs, kad ministerija neturinti jokių specifinių galimybių aiškintis NSO pasirodymų priežasčių.

D. Britanijos gynybos ministerija taip pat patvirtino, kad su NSO susiję dokumentai bus perduoti šalies Nacionaliniam archyvui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: