NSO: išslaptinta tikrovė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

algisle 2008-09-17 03:16
šaunuolis "lalaila ..." puiku. Gi pagal kvantinę mechaniką visa visata tai informacinė sistema, visa "medžiaga" ir pats vakuumas .... o mes nuo gyvulio nutolę tik tiek, kad sugebam išdarinėti daug daugiau nesąmonių šito "proto" pagalba.
algisle 2008-09-17 04:04
Jei kam įdomu, galėčiau papasakoti vieną savo paauglystės stebėjimą, kelis draugų stebėjimus ir keletą neskelbtų hipotezių bet išplaukiančių iš kitų mokslų bei hipotezių ir rišliai jungiančių termodinamikos teoriją, visatos raidos teorijas, kvantinę mechaniką, astronomiją ...... buvau "pamišęs" neįtikėtinais reiškiniais, o dabar mėgstu jau rimčiau juos paanalizuoti įvairiais aspektais nes susikaupė gan didelis "bagažas" savarankiškam mąstymui.
Otto 2008-09-17 10:04
GNS rašo: "Aha, ateiviai. Okey, vyručiai, pasakysiu jums naujieną. Tie NSO, pirmieji, buvo ne kas kitą, o JAV karinės aviacijos žaisliukai. Kitaip tariant Stealth Jet Fighters, neužtinkami radarų, tris kartus viršijantys garso greitį, bei naujos formos." Reikia priminti, kad NSO radarai mato ir garso greitį jie viršija ne tris kartus, o dešimteriopai daugiau, bet ne tai esmė. Keisčiausias dalykas- siaubingi pagreičiai, jie kur kas didesni už kulkos, šautuvo vamzdyje. Jei pats būtum nors vieną matęs, nelygintum su lėktuvais. Tai panašu, kai pirmą kartą pamatęs traktorių, pasakytum, kad čia nusileidęs NSO. Algisle, rašyk, ką ten matei, manau, visiems įdomu.
Anonymous 2008-09-17 10:55
juokingi tie kurie čia labai dauk šneka apie ju technologijas ir lygina su musiškėmis, pvz. kažkas čia rašė -senovės žmonių raštuose yra ženklų kad nso lankė ir juos.. tai reiškia kad nso technologijos jau vystosi tūkstančius metų...tai luktelkit tūkstanti metų ir tada jau tikrai kažkas konkretaus išaiškės, nes dar tos mūsų technologijos tik ka nuo akmens atitrūkusios. o čia vienas komentOrius rašė kad jo pažystamą žmogų buvo pagrobę ateiviai ir iš jo išgirdo kad tie pasėjo mus šioje žemėje tokiu tikslu kad mes ją paruoštume jiems o vėliau jie mus išnaikins - ROFL!, tai čia visiška nesamonė - nes mes išnaudojame viska kas naudinga žioje žemėje, beto nemanau kad jų technologijoms tiktu tokie turtai...
Nightbringer 2008-09-17 14:11
http://www.zeitgeistmovie.com/main.htm ir http://www.luisprada.com/Protected/the_ ... _files.htm Na as tikiu sitomis teorijomis, nes kiek matau vis daugiau viskas sutampa... O visų antra, kodel žmonės prabyla mate visiokus ateivius ir ne betkokie, o protingi žmones užimančias geras pareigas. Ir kas idomiausia, kad dauguma pasakoja tą pačia istorija...
Anonymous 2008-09-17 16:04
as daug galvojau tokiomis temomis ir sugalvojau viena dalyka: visi kai kalba apie gyvenamas planetas issivaizduoja kad jose turi buti deguonies, vandens, mazdaug -20 +50 pagal celciju temperatura, taciau kodel, kitokios gyvybes formos negaletuy gyventi kitokiomis salygomis??? jos galejo issivystiti is visai kitu cheminiu elemntu (galbut mum nezinomu egzistuojanciu kitose galaktikos), joms gyventi tiktu +300 laipsniu pagal celciju temperatura (atkreipkite demesi kad sita temperaturos mata sugalvojo patys zmones), ir jiems visai nereiktu vandens (tai paprasciause h2o) jiems gal reikia visai kitokiu duju misinys, aplamai manau kad per 10 metu bus paskelbta apie naujas gyvybes formas kitosia planetose.
Nightbringer 2008-09-17 17:52
Na mes tai tikrai po dešimt metu nerasim kitų gyvybes formu, nes jos jau mus rado. Kitiems kuriems šita nuomone neprintina pasakysiu: po nusileidimo mėnulije NASOS finansavimas labai sumažejo, o kitų šalių kosmose programomis reikia ištisaus amžiaus, kad pradetų leisti savo pilnavertes išvykas iš žemės.
algisle 2008-09-27 00:16
Taigi mes su draugu būdami dar paaugliais apie 01 val nakties dairydamiesi į dangų pastebim labai ryškią žvaigždę, tokios dar nebuvom matę, ryškesnę už Sirijų ar Venerą, kai ji arčiau Žemės. Prieš tai plepėjom apie pusvalandį ir nieko panašaus nebuvo. Stebėjom gal 20 minučių. Ir ...vienu momentu "ji" vertikaliai pajuda aukštyn staiga gesdama, išnyksta per kokias keturias sekundes, dangaus skliaute praeidama kokius 30 laipsnių. Kaip sudegantis meteoritas, tik kad iš rimties būsenos ir aukštyn. .... Greitosos pagalbos mašina su vairuotoju, pora personalo narių ir ligoniu naktį vyksta iš vieno miestelio į kitą. Virš tuo metu palei kelius einančių telefono linijų pastebi tris "žiburius" judančius tiksliai sinchroniškai su automobiliu, pradžioje dar "įtarė", kad tai paprasčiausiai kur nors miške išsimėčiusių namelių šviesų atspindys automobilio šoniniam stikle. Net buvo sustoję pasitikrinimui. Išvažiavus iš miško "žiburiai" kampu "nušvilpė" link radarų išsidėsčiusių priemėstyje dešiniau, prie kito plento einančio į miestelį ir ten pakibo. Kai atvykę į ligoninę informavo personalo narius apie įvykį, daugelis dar ilgokai stebėjo objektus nuo ligoninės stogo. Rytą darbe gamykloje tik apie tai ir tekalbėjo, nes būrys grįžtančių į miestą sustabdę automobilius prie kelio ilgokai juos stebėjo. Pabaiga tokia, kad visi jie per kelias sekundes vertikaliai išnyko tamsiame nakties danguje. .... Dabar dar mintis, kodėl dauguma "objektų" stebimi būtent naktį ar prietemoje. Todėl, kad jie ne "kieti", o energetiniai. Dieną jų paprasčiausiai kaip ir žvaigždžių nematom. ..... būtų įdomu išgirsti daugiau realių pasakojimų iš diskusijos dalyvių.
Otto 2008-09-27 11:57
". Dabar dar mintis, kodėl dauguma "objektų" stebimi būtent naktį ar prietemoje." Kažin, ar dauguma. Teko stebėti rytą, vykstant į darbą, tikrai buvo šviesu, saulėta. Tai buvo juodas cilindras, važiuodami beveik visą kelią stebėjome, paskui dingo akimirksniu.
Anonymous 2008-09-27 12:55
jai pas kekviena planetos gyventoja smegenys isnestu kazka kurti, gaminti butu paklausa ir tuo paciu pasiula irnakiu, metalu ir kitu aparatu tai gal ir kazkas kalbetusi su planeta zeme. pagalvokite kaip juokingai cia viskas atrodo is virsaus. Simsai.
Nightbringer 2008-10-07 12:04
Na ateiviai su mumis žaidžia (kiek supratau iš jūsų pasakojimu). Daro badymius ar dar ką nors tik dėl fun?
ValdasB 2008-10-07 14:23
Šiaip, remiantis visokiom teorijom, yra didelė tikimybė, jog mes esam ne vieni. Tačiau, labai mažai tikėtina, jog žemėj mes stebim tikrus NSO. Kodėl? Ogi todėl, kad jei ir yra ateiviai, tai jie yra pakankamai toli nuo mūsų (tarkim N šviesmečių). Pagal mūsų žimonus dėsnius, didžiausias įmanomas greitis - šviesos. Taigi, pagaminus kažkokį laivą, veikiantį pagal mūsų žinomus dėsnius, atskristi iki mūsų būtų arba neįmanoma, arba apskritai nebūtų prasmės to daryti. Kita vertus, galbūt, kitos civilizacijos yra tokios pažengusios, jog sugeba pasinaudoti hipotetinėmis "wormhole", kurių pagalba galima persikelti iš vieno erdvės tašo į kitą pasinaudojant kitu matavimu (irgi hipotetiniu), bet tam reikia be proto daug energijos (maždaug tiek, kiek turi juodoji skylė). Įdomu, ar protingi ateiviai tai darytų dėl to, kad atskristi ir pažiūrėti į tokius, jų atžvilgiu primityvius, padarus kaip mes? Taigi, arba mes dar daug ko nežinome arba visi stebimi NSO yra lakios vaizduotės ar nežinojimo padarinys. Dar atsakant į šioje diskusijoje pateiktus teiginius, kad daug planetų aptikta ir jokios gyvybės nerasta - kiek planetų mes aptikome? Dabar skaičiuojame šimtais. O vien mūsų galaktikoje yra milijardai žvaigždžių su, tikėtina, savom planetų sistemom. O kiek milijardų yra galaktikų? Žodžiu, kad mes vieni tikėtis naivu, bet vargu ar greitu metu įvyks dviejų civilizacijų susitikimas. Bent jau mes to nematysim, galiu garantuot.
Nightbringer 2008-10-07 23:25
Fizikos dėsniai laužomi net šais laikais, todėl galvoti kaip jie čia atskrenda nebūtina. Turiu pasakyti, kad informacijos labai daug ir įvairios. Ateiviai šais laikais tapo nenuginčijami dalykiu, dėka internetu, vaizdo kameromis ir t.t. Vienas iš nenuginčijamu faktu yra tai, kad daug aukštas pareigas užimančius ir isilavinusius žmones teigia susidure ar mate ateivius. Bet kas baisausia: esu skaites straipsnį parašyto žurnalisto kuris teige, kad informacija gavo iš ateivės ir kas baisausia: viskas pasitvirtina... (o mūsų situacija neauksinė)
Anonymous 2009-04-13 19:22
reikia tais ufonautais tiketi nes puls tie fenomenai ir jus tetikesit ir ju puolimui nebusit pasiruose tai arba ateiviai jus sunaikins arba pagrobs o dar apie tuos nepaiskinomus zmoniu dingimus kiek daug zmoniu dingsta o valzdziai tai nesvarbu mano kad tai nuzude o niekad netiki apie zmoniu dingimus kurie susije su NSO galvojot kad mes visatoi esat vieni tigi ko kia ta musu zeme maza tigi ne 9 planetos o kas slypi uz saules o dar toliau mes niekada nezinosim visko
Anonymous 2009-04-13 20:25
Tikroji tiesa, kad tu "Ateiviu" nėra čia tik dar viena pramoga žmonėms, kad tūrėtu užimtumą. Juk reikia kažkaip užimti žmonęs, kad jie nekeltu suiruciu. Žmonės jau nuo seno, mėgsta kažkuo tykėti.
Anonymous 2009-04-13 20:35
Patys kareivėliai valdžios išsidavė, pagalvokit logiškai ar dėl kažkokios "oro balionkes" aptvertu visą teritoriją tvora ir viską įslaptintu ? Nemanau, kad dėl "oro baliono" būtu sustiprinta teritorijos saugojimas. Aišku jeigu ten ir buvo kokie ateiviai, tai senai juos išmesinėjo kaip varles ir dar visaip iššityčiojo iš tų butybių. Miriop pasmerkė.
Anonymous 2009-04-13 20:59
Vieną kartą Visatoje viena ganėtinai išsivysčiusi civilizacija atsiskyrė nuo bendro vystymosi ir pastatė kitus tikslus. Šitas skilimas vaizdine forma įėjo į raštą kaip apie puolusį angelą. Aplink Žemę yra labai daug nežemiškų būtybių, kurios stebi žmonės. Vienos tiki, kad žmonės visgi sugebės išsikapstyti iš duobės į kurią įgriuvo, o kitos darys viską, kad žmonės susinaikintų nepažeisdamos Dėsnio Laisvės Pasirinkimo. Jos duos taip žinias žmogui per mintis, kad žmogus turės teisę rinktis tikėti jomis ar ne, bet jos bus taip gudriai duotos, kad jis būtinai patikės jomis. Šitos nežemiškos būtybės, kurios nori žmonių žūties nėra piktos. Jos tiesiog nemato išeities, jos mato, kad žmogus tik kariauja ir lieja kraują. Ir pamatė, kad žmogus pagimdė šėtoną. Jos labai bijo, kad šėtonas gali ištrūkti į kosmosą su šėtonu. Ir kad būtų mažiau bėdų jie nusprendė tegul žmogus geriau susinaikina, bet jis nepridarys žalos Visatai. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-13 21:11
Jie pradžioje suveda savo jausmų pasaulį iki mažiausio dydžio, todėl jiems linksmintis visai nelinksma. Jiems mylėjimasis pradžioje stojimo yra kaip darbas. O paskui jie ateivius gamina mėgintuvėliuose, klonuoja juos. Jeigu ateivis nupieštų paveikslą, tai jis nupieštų kaip kompiuteris. Kadangi ateiviai neturi sielos, tai jie jaučia silpnesnius pliūpsnius džiaugsmo ir silpnesnius išgyvenimus neigiamų emocijų. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-13 21:22
Žinau tik vieną, žmonės susivienis kai ateis "laikas" - koks gi tas "laikas" ogi kai vieningai turėsim ginti mūsų motiną žemę nuo "ateivių" anpuolio "okupacijos" aišku nebe tokiais mažais mastais kaip "Atominės bombikės sprogimo", o didesniais. Tuomet jeigu norėsim išlykti neberūpės niekam (ar tu juodas, ar tu baltas, ar tu geltonas ir t.t.) visi kaip vienas būsim, o jeigu ne "Duok Dieve stiprybės". UFO - dabar tik skraido ir renka apie mūsų žemę "info". Kaip sakoma - "Tyli kiaulė gilią šaknį knisa".
YoYo 2009-04-13 21:34
O dieve.... IR VĖL TU! Juk sake Tave blokuos Ah... Jeigu Tu toks religingas, tai kodėl manai, jog ateiviai neturi sielos? Iš kur tokios "vidinės" žinios apie ateivius? Gal netyčia turi kokį ateiviuką kaimyną? Jeigu rimtai, paremk FAKTAIS bent vieną iš savo parašytų teiginių, nes dabar atrodai kaip ligonis