NSO: išslaptinta tikrovė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Manga 2009-06-15 23:24
Seniau žmonės žiūrėjo į žaibą ir galvojo, kad ten perkūnas, vėliau sužinojo, kad tai elektros (energijos iškrova) viskas yra tik energija ir informacija. energija ir yra informacija. todėl tie švytintys bumbulai ir kitaip vadinami (aparatai) ateis laikas sužinosime kas tai. kažkam tai dabar ateiviai su skraidančiomis lėkštėmis, kažkam seniau žaibas tai buvo perkūnas virš debesies su to laikmecio karieta. p.s. ką mokame tirti tai tai ką matome +- kažka išmatuoti, bet ne tiek kiek imanoma ir imanoma išsiaiskinti bent mažą dali šio kosminio varikliuko ir pačios sistemos. p.p.s aleluja perkūnas danguje - aleluja ateiviai danguje. nesakau, kad ateivių kažkur nėra (gyvena bacilos, krabai ir kiti pinokiai), bet netikiu, kad jie čia skraido (nors ir pats mačiau ir dar teko peterburge ufologu centre pabuvoti per atostogas ir jiems video, bei foto medžiagą perduoti - atsakyma gavau: eta zond jevo ninada bajatca, ani sabirajut infarmacyju + prirode per 4 valandus ivairių vaizdų) klausymas kas ten kabėjo visa nakti virš namo stogo. . toliau apie NSO: prieš 50 metų nukrito (rosvelas, makaronai, area51, rusijos taiga, mexika ir pan...), o dabar nebekrenta. + kodėl nekrenta? ir ant miestų ar tarp miestu pvz. lietuvoje, nors ir buvo straipsnis mokslas ir gyvenimas ar kitame žurnale 94-97 metais, kad prie šiaulių nukrito kažkas, suvažiavo JAV kariškiai aptvėrė, o po savaitės ten nieko nebebuvo ir manoma tai NSO. gerai atsimenu sia nesamone.
Nightbringer 2009-06-16 11:04
Bet mes negyvename ideliame pasaulyje, tai reikia taikytis prie kapitalizmo arba kai kažkas siūle- ,,perauklėti žmones".
Mitas 2010-01-10 00:16
Italija prisijungia prie valstybių, paviešinusių savo bylas apie NSO, ir paviešina savąsias. http://www.aeronautica.difesa.it/Pagine/default.aspx Čia naudingiau tiems, kurie supranta itališkai.
dashis 2010-01-10 11:23
Visu pirma kamuoliniai zaibai yra labai,labai retas reiskinys.Visu antra zaibai siaip sau giedra diena neatsiranda.Visu trecia per kiek laiko zaibas atsiranda ir dingsta ,manau maksimum 3 - 6 sekundes ,o pilotai bande vytis objekta tai turejo trukti minutes.
lmn 2010-01-11 11:28
Patiko: NSO->ateiviai->technologijos->dievas->religija->kapitalizmas->kalta santvarka Beje, staigus stebimų objektų išnykimas ir judėjimas neįtikėtinu pagreičiu kelia minčių apie optinius (atmosferinius?) reiškinius.
Mitas 2010-01-11 12:45
Pagal Freedom of Information Act, FTB oficialiai atskleidžia 1600 puslapių informacijos apie NSO. http://foia.fbi.gov/foiaindex/ufo.htm
Otto 2010-01-11 22:17
Vadinasi, pamatei zondą ir nusprendei, kad NSO neegzistuoja, o visus, kurie matė ne zondus, laikai nesąmonių skleidėjais? Taip visuomet išliksi "teisus" ir savimi patenkintas. Deja, yra daug mačiusių ne zondą, ir belieka tai vadinti NSO, kol tas reiškinys nėra ištirtas ir negavo kito pavadinimo. Žinoma, yra daug išgalvotų istorijų, bet ne visos, manau, kad šios temos tikslas ir yra- atrinkti kurios iš jų gali būti tikros. Dėl ateivių, beveik su tavimi sutinku, jei jau būtu atskridę, tai būtu palikę ir kokių nors įrodymu, bet teigti, kad nieko nėra buvę, tai tik tuščios kalbos. Paplitus mobiliesiems telefonams, su kokybiškesne filmavimo funkcija, užfiksuotų NSO pasirodymų tikrai daugės, tik bus gerokai lengviau atskirti, kur zondas, o kur NSO.
fear59 2010-02-07 10:19
tiesa sakant man nerupi kas tiki,kas ne bet gal kam yra idomu suzinoti kad vilniuje 2010.02.06 apie 23.35val virs naujininku rajono nuo oro uosto puses skrydo apie 10 orandzines spalvos degusiu objektu,mazo dydzio bet skrydo labai greitai,kelesi vienas po kito i ora ir be jokio garso skrydo auksciau ir auksciau i dangu.lektuvai tai negalejo buti ne sgyvenu netoli oro uosto ir zinau kaip tamsoje atrodo lektuvai,beto jie neskristu viens po kito mazdaug 100metru atstumu.gal kas nors pakomentuos ar paaiskins kas tai galejo buti
Manga 2010-02-07 15:51
tai buvo zibintai po 4 Lt paleisti i dangu juos leidzia vilnniuje beveik kas vakara.