Išslaptinti failai apie Didžiosios Britanijos karinių pajėgų susidūrimą su NSO

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mitas 2009-03-28 13:00
Iš tiesų... Įvertinant tą faktą, kad NSO sugeba žaibiškai pabėgti erdvėje (tą įrodo ir tas įvykis, kai jie išvengė susidūrimo su lėktuvu), galima tik įsivaizduoti kokia galia gali pasižymėti jų „šūvis“. Tačiau yra mažytis pastebėjimas: žemės karinės pajėgos buvo ne kartą pasikėsinusios į juos, nors ir nesėkmingai, tačiau jie nė karto neatsakė tuo pačiu. Viskas, ką jie padarydavo - tiesiog pasišalindavo! Kokią išvadą galime daryti? Tokią, kad NSO visiškai nesiekia konfliktuoti, antraip jie atsakytų savo ginklais. Ir dabar galime palyginti du atskirus objektus - mus (apibendrintai) ir NSO. Visiškai skirtingi interesai. Mums rūpi juos kaip nors nukauti, o jie neketina mums nė bakstelti. Jeigu tie NSO tikrai egzistuoja, jeigu ateiviai tikrai yra (šiaip ar taip aš tuo tikiu), tuomet jų mąstymas žymiai šviesesnis nei mūsų, nes jie parodo, kad nėra konfliktiški. Įsivaizduokime, kad NASA nusiunčia apginkluotą robotą į Mėnulį, o šis ten sutinka kokį nors NSO. Pastarasis nepanori, kad NASA robotas ten kažką veiktų ir jį atakuoja. Robotas, kadangi yra ginkluotas, atsako tuo pačiu. Tam NSO padaroma labai didelė žala, o NASA robotas praktiškai nenukenčia, nes yra tvirtesnis. NASA išvydusi savo technikos pranašumą, ko gero, nedelsiant surinktų tokių robotų armiją ir išsiųstų į Mėnulį. Juk galima laimėti, jie silpnesni, mes - stipresni. O štai mūsų Žemę lankantys NSO parodo, kad jiems nei šilta, nei šalta tos mūsų atakos.
is 2009-07-09 14:29
Aš tai nesuprantu, kodėl anksčiau visos organizacijos slėpė pranešimus apie nso Būkit žmonės kas nors paaiškinkit man durnam kodėl jie tai slėpė.
Z 2009-09-07 21:21
Manau, kad čia dar niekas neaišku. Kas žino yra tas NSO ar ne. Bet spėju, kad tas 77 metų senukas truputėlį slepia informacija
ahahahah 2009-11-29 18:07
Tavo kalba sunku skaityt,nervas ima mane ir dauguma del tokio lietuviu kalbos tersimo. Kvailiu tarimas
algisle 2009-11-30 14:20
Siūlau pažiūrėti Nasa filmuotos medžiagos (keli konkretūs adresai http://www.youtube.com/watch?v=EOyZkazJWwM ..... http://www.youtube.com/watch?v=41lHpN_-AEs ..... http://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc). Kas darosi kosmose aplink Žemę - ištisa "košė". Pasidaro aišku, kad tokių energetinių objektų pasitaiko pamatyti žmonėms ir prie Žemės paviršiaus. Šiaip geriausi klipai - NASA STS 75.
Analog 2009-11-30 15:06
Man tai panasu ten i vaizda, filmuota pro mikroskopa. Kaip youtube komentaruose kazkas sake: As nealabai linkes tiketi tokiais dalykais, kaip ir shnekais ar UFO, niekaip nesuprantu, jei jau tai vyksta istikruju, kodel mokslas to nepripazysta? Isvada: Tai isgalvota, na samokslo teoriju megejas sakytu, kad valdzia tai slepia...
auszra 2010-05-30 21:03
man idomu kodel dabar susimaste tuos failus isslaptinti. jauciu kokia manipuliacija masemis sumaste...
Youkol 2010-06-09 19:31
Mano nuomone slėpė dėl to, jog neturėjo pakankamai įrodymų ir niekas nebūtų patikėjęs, kad egzistuoja NSO. Dabar pririnko pakankamai faktų, kad galėtų visuomenei įrodyti NSO egzistavimą.