Sąmokslo teorijų šalininkus kaitinantys gandai apie 2012 m. įvyksiančią pasaulio pabaigą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2009-08-31 09:10
Ir kas tavo manymu yra labai greitai kosminiais matais? 3600 metų? p.s. aš nesakau, kad Nibiru tikrai yra, aš tiesiog neneigiu tokios galimybės ir bandau parodyti kodėl.
Liudas 2009-08-31 12:24
Man irgi susidare ispudis kad Blizzard biski nedaskaito...
YoYo 2009-08-31 13:16
Klysti. Jeigu Saulė būtų dvinarė žvaigždžių sistema, tai jau būtų nustatyta iš Saulės radialinio greičio nepastovumų. Raudonosios nykštukės, kaip ir visos žvaigždės spinduliuoja energiją, o tokiu atveju, ši kaimynė būtų aptikta jau seniai. Taip pat, nesuprantu tavo pavyzdžio apie Juodąsias skyles. Kuo judėjimas aplink Juodąją skylę yra susijęs su Nibiru judėjimu? Dėl itin ištęstos orbitos?
Justas116 2009-08-31 13:39
Kazkur skaiciau kad Nibiru yra artimos zvaigzdes, raudonosios nykstukes planeta. Bet tai neimanoma, nes mes jos iki siol nesuradome
Mikalojus 2009-08-31 14:02
Greičiau nei 3600 metų, t.y. neva vienas periodas, nes trajektorija būtų kaip mat iškreipta kitų planetų, ji nėra stabili. Jei jau neva pro Kuiperio juostą juda, tai tikrai labai didelė tikimybė, jog susidurs su asteroidu, gal net ne vienu ir pakankamai dideliu. Kvaila manyti, kad Saulės sistemoj yra juodoji skylė ir mes nestebim jos poveikio, tik kažkokia "Nibiru" yra veikiama. Parodyk dvinarę žvaigždžių sistemą su 8 planetom. Galima sakyti, kad kitos dar neatradom, bet tai yra visiška nesąmonė matematiškai, nekalbant apie akivaizdžius stebėjimų rezultatus. Jei domėjaisi žvaigždžių susidarymu, turėtum žinoti, kad kelianarės žvaigždės skrieja apie bendrą masės centrą, tuo tarpu Saulė juda tiksliai tiek, kiek yra veikiama planetų. Ta juodoji skylė yra galaktikos centre, jos masė yra milijonai Saulės masių. Tai yra masyviausia juodoji skylė galaktikoj. Neturiu ką daugiau pasakyt
Pumper 2009-08-31 14:47
O kas sakę, kad Saulės sistemoj yra juodoji skylė. Aš tai tik kaip pvz. paėmiau, nes tu sakei, kad tokia trajektorija nelogiška, bet jei kitur taip gali judėti, tai kodėl ir ne pas mus? O apie trajektorijos iškreipimą. Iš kur tu žinai, kaip ta Nibiru, jei ji yra, judėjo prieš 3600 metų ir kaip judės dabar? Gal visažinis būsi? Gal pirma parodyt bent vieną ne Saulės sistemą, kur atrastos visos planetos, ypač kai ir Saulės sistemoj teoriškai dar yra neatrastų planetų, ir tada pageidauk parodyti dvinarę su planetom. Galaktikos centro skylė tiek pat masyvesnė kiek ir apie ją skriejančios žvaigždės, sumažink viską atitinkamai ir viskas bus normaliai. Be to, gal Saulės sistema ir nesusidaro kaip dvinarė, o Nibiru buvo 'pagauta' palyginus neseniai, todėl jos orbita taip smarkiai ištempta, o vėliau suapvalės.
YoYo 2009-08-31 16:06
Jeigu Saulė "pasigavo" Nibiru, kuri galėtų būti Raudonoji nykštukė, vistiek pakistų Saulės judėjimas. Tokie pakyčiai jau būtų pastebėti. Tad šį variantą tiesiog atmesk.
Justas116 2009-08-31 16:17
Manau jei ir egzistuoja kazkas panasaus, tai kalbos apie tai labai perdetos. Gal ta planeta, o gal net planetoidas yra didzio sulyg plutonu, o orbita yra dvigubai mazesne bet i sistemos plokstuma labiau pasvirus. Labiau nei plutono. Aisku tai liekana is labai ankstyvos saules sistemos istorijos, jos nepagavo kokia didesne planeta. Aisku toks planetoidas atrodo negresmingai, bet jo susidurimas butu prazutingas. Nezinau, manau kad nibiru neegzistuoja, bet ka gali zinoti?
Pumper 2009-08-31 16:32
YoYo, bet gi nieks negali žinoti ar tas Saulės judėjimas jau ir taip nėra pakitęs, todėl nėra ir ką pastebėti, nebent žmonės galėtų žinoti, kas buvo prieš kažkiek milijonų metų, to tai labai abejotina, atsižvelgiant į tai, kad astronomai apie praeitį gali sužinoti tik žiūrėdami į kitas žvaigždes ir galaktikas, o ne į Saulę. Gal ir dinozaurai išnyko ne dėl kažkokio asteroido, o dėl antros mažesnės žvaigždės poveikio ją 'pritraukus' prie Saulės.
Topazas 2009-08-31 17:40
Apie tą nibiru teoriją parašyta taip, lyg visos kitos saulės sistemos planetos skrietų apskritimais aplink saulę, kuri yra jų centre... Tik nibiru ypatinga - skrieja elipse Geriausia straipsnio pusė - tai Birdžiaus nuomonė, kuriai visiškai pritariu.. Aukso vertės žodžiai.. Dar yra kita teorija: saulė turi partnerę žvaigždę - nemesis - raudonąja arba rudają nykštukę, kuri nutolusi nuo saulės 1-3šm, ir priartėja kas ~26mln. metų.. Tai, pasak teorijos, ir lėmė asteroidų ar kometų pakitimus, o tai lėmė dinozaurų išnykimą. Bet ši teorija tokia pat abejotina kaip ir nibiru... Nėra jokių tiesioginių įrodymų, tik hipotezės, kurios aiškina dar kitas hipotezes... arba šiaip visokios senovės civilizacijų pasakos... Dar vienas dalykas: Jei jau mums liko gyventi vos 3 metai, tai kodėl nieko naujo danguje dar nematom? Surpasčiau jei būtų likę 1-2 tūkstančiai, bet dabar.. nevykeliai mokslininkai.. ieško visokių galaktikų ir egzo planetų, o nibiru nesugeba rast N:
Pumper 2009-08-31 18:46
Dėl matymo tai tikra nesąmonė, prieš metus kalbėjo, kad 2009 vidury bus galima vidury dienos be papildomų priemonių matyti, o dabar jau į 2011 nukėlė
YoYo 2009-08-31 19:37
Skriedama savo orbita Nibiru sukeltų nuolatinius tangetinio greičio svyravimus, o tą galime stebėti laisvai. Pagalvok, jog šiuo metodu galime aptikti egzoplanetas (Jos sukelia savo žvaigdžių tangetinių greičių svyravimus), tad analogiškai aptikti antrąją Mūsų sistemos žvaigždę yra net labai paprasta. O dėl Nemesis, tai esu kažką girdėjęs, bet absoliučiai nesidomėjęs, tad nieko pakomentuoti negaliu. P.S. Nibiru fanatikai ją jau mato! Neatsimenu link'ų, bet per Google tikrai susirasit. Kiek atsimenu, tikėtojai per "Google Sky" kažką atkasė.
algiuz 2009-08-31 20:40
Nibiru isgalvojo rasytojas, o rasytojai dar netokiu nesamoniu prigalvoja. Paskaitykit davincio koda Tiesiog kazkas pamate, kad is Nibiru kazkiek galima pasipelnit, ir prasidejo... Isgyvenimo rinkinukas atvykus nibirui: 1. Sautuvas, jeigu uzpultu Nefilimai 2. Virve, jeigu sautuvas nesuveiktu, tai gal spesit pasikart 3. Peilis, jeigu virve nutruktu, tai persipjaut gerkle 4. Sakes, jeigu peilis atsipes, ar nepavyksta persipjaut, sokit ant sakiu Ten dar pradzioj kazkas kalbejo apie laiminga gyvenima. Jau tris metus gyvenu laimingai, nepamenu tokios dienos, kuri butu buvusi bloga, kaip sake, i viska ziuriu su ironija. Balys Sruoga padejo, paskaicius "dievu miska" visiskai pasikeite vaizdas i gyvenima. Kaip imanoma rasyt apie tokiu siurpu dalyka taip linksmai? Cia aisku jei zmogus nesidomejas APK, tai gal sios knygos ir nesupras, bet as tai verkiau is juoko ja skaitydamas. Ir nuo to laiko taip linksmai ir gyvenu, ir zadu dar nevienus metus gyvent. Krize nekrize, egzaminai neegzaminai, niekas neprivers manes nuliusti ar pykti.
DJ_LFS 2009-09-01 09:44
o is kur info apie nibiru visi zino? is ateiviu? ar is nirvanos busenos pavartojus narkotiku?
Mitas 2009-09-01 11:06
Manau, čia rasi atsakymus į tau kylančius klausimus: http://www.marduk.org/
pink pantera 2009-09-01 11:14
DJ_LFS, Kaip pamenu tai jau ganėtinai seniai esu tau užsiminusi apie šią psichozę, ir kaip pats žinai nei su ateiviais bendrauju, nei narkotikus vartoju . O straipsnyje juk buvo rašyta, kad remiasi senųjų civilizacijų pasakojimais, o kai šiais laikais jiems visiškai nesunku atsidurti internete nėr ko stebėtis, kad tiek daug žinovų atsiranda . Taip ir miršta žmonija kas keletą metų
Menelajas 2009-10-04 12:04
Na manau laikas parodys , aš asmeniškai pusiau tikiu pusiau ne , betmano pažystama per discovery žiurėjo apie tai , kad 2012 ne Nibiru , sukels pasaulio pabaiga , o ašigalių judėjimas .Tai jau nustatyta mosklininkų tik mažai kas dar žino
Pumper 2010-12-02 08:44
Šiokios tokios naujienos apie taip vadinamą "neegzistuojančią" NIbiru: Taigi yra galimybė, kad ta Nibiru tikrai egzistuoja ir nereikia čia genijų vaidinti debilavojant tuo tikinčius.