JAV kariškiai bandė susisiekti su marsiečiais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2009-11-10 15:17
dabar pagalvojus ...
Mitas 2009-11-10 15:26
Jau seniai buvo žinoma, kad bandė, tik ne iš oficialių šaltinių.
Jobke 2009-11-10 17:02
Juokas ima. BANDE SUSISIEKTI SU MARSU
Jemalas 2009-11-10 19:28
Aš ir bandžiau parašykit straipsnį apie mane
Mitas 2009-11-11 10:30
Visa tai vyko pakankamai seniai, tačiau panašūs dalykai vyko ne tik tais metais. Neoficialiai yra žinoma, kad panašūs dalykai vyksta ir šiandien. Reikia tik daugiau filmų apie NSO pažiūrėti ir bus aišku, kas ką daro. Remiantis šiuo straipsniu, praeis dar kažkiek laiko ir pasirodys kitų "absurdiškų" pranešimų. Aš manau, kad tokie pranešimai turi tikslą - visuomenė žingsnis po žingsnio ruošiama kitokiam pažinimui, kažkokiam reikšmingam įvykiui. Prie šito prisideda ir NASA darbuotojai, juk buvo ir iš jų pranešimų apie slaptas NASA nuotraukas ir žinias. Taigi mano nuomonė tokia. Kam tai juokinga - jūsų valia. Yra kaip yra, ir yra smagu žinoti, kad kažkam tai nejuokinga, ir kažkas aktyviai dirba ta linkme. Jų darbo rezultatai yra žinomi (kaip jau minėjau, reikia tik daugiau filmų apie NSO pažiūrėti) neoficialiai, ateis laikas, jie bus žinomi ir oficialiai. Informacija šiame straipsnyje tik paliečia tai, kad nežemiška protinga gyvybė neabejotinai egzistuoja ar gali egzistuoti. Taigi skaitant tokius pranešimus, reikėtų pasvarstyti, kodėl tai buvo daroma? Galbūt mokslininkai turėjo tam pagrindą ir jiems tai nebuvo juokinga? Galbūt ir jums atrodytų kitaip, jei būtumėt tarp tų mokslininkų ir žinotumėt tą, ką žino jie. Tada turbūt net neskaitytumėt forumuose komentarų, nes žinotumėt, kad jie bus juokingi, kadangi žmonės nežino to, ką žinot jūs. O jūs dėl kažkokių priežasčių negalite jiems to papasakoti, o gal jie ir netikėtų, apšauktų jus fantazavimu. Taigi nors tokie pranešimai ir absurdiškai atrodo - jie tokie tik atrodo.
immortallt 2009-11-11 12:40
Mitas, jei manai, kad marse yra gyvu protingu gyvybes formu, tai Beje pacios prielaidos, kad Marsieciam idomu su zeme susisiekti, kad radiju naudojasi ir pan. yra labai jau drasios...
Hmz 2009-11-11 13:51
. Nors prisižiūrėjęs filmukų tu turbūt ir bandelėje su razinomis pamatysi nežemiškos gyvybės "neabejotiną egzistavimą"
Dainius2 2009-11-11 17:42
Paprasčiausiai, 1924 metais žmonės dar nebuvo nusiuntę į Marsą zondų ir nežinojo, kad ten nėra gyvybės, todėl ir bandė susisiekti su marsiečiais radijo ryšiu.
Azuolas 2009-11-11 18:14
Nu jo Mitai... O nepagalvojai apie tai, kad ne kiti žmonės "per mažai filmų apie NSO žiūrėję", o kad tu persižiūrėjai?
Mitas 2009-11-11 23:18
Gerai, sąžiningai prisipažinsiu. Taip, pagalvojau, bet ne apie tai, kad „persižiūrėjau“, o apie tai, kad dar per mažai žiūrėjau. Bet šią klaidą ištaisysiu. Dabar pasielgsiu labai drastiškai ir pasakysiu, kad paskutinis mano matytas dokumentinis filmas (vaidybinių filmų beveik nežiūriu) buvo „Tiesa apie NSO. Diena po Rosvelo“. Pažiūrėjau ir eilinį kartą nepasigailėjau. Štai, kam įdomu, galite pažiūrėti šį filmą ir jūs: http://www.youtube.com/watch?v=PcXIX5ajrW0
seeya 2009-11-14 10:04
aš irgi pastebėjau, kad žiniasklaidos priemonėse padaugėjo pranešimų apie mėginimus susisiekt, ateivius ir kitus panašius dalykus.
Mitas 2009-11-14 11:51
Istorija liudija, kad bandymas su jais susisiekti iš tikrųjų turi pagrindą. Mūsų praeitis buvo susijusi su ateiviais. Yra archeologinių įrodymų, nuo senovės išlikusių piešinių ant akmenų ir kitur. Man tai nesuvokiama, kaip galima nekreipti į juos dėmesio. Žmonės labai bijo diskusijų, kurios liečia NSO, ateivius. Daug daugiau atsiras žmonių, kurie mielai padiskutuos apie kokį nors fizikinį optikos reiškinį, bet ne apie ateivius. Neseniai domėjausi Naska. Tai Peru esantis plokščiakalnis. Juo domisi labai labai mažai mokslininkų, nes kitiems ten nėra nieko įdomaus. O tiems keliems mokslininkams įdomu yra tai, kad ten nupiešti milžiniški žuvų, beždžionių piešiniai, kurie matomi tik iš aukštai, pvz., skrendant lėktuvu. Ten yra kalnas, su absoliučiai plokščia viršūne. T. y., tos viršūnės net nėra, ji tarsi nupjauta ir padaryta ilga, plati juosta, absoliučiai plokščia. O aplinkiniai kalnai, visi turi natūralias viršūnes. Tai vienintelis kalnas, kurio viršūnėje plokštuma. Yra tokių nuomonių, kad tai nežemiškos gyvybės darbas. Ten buvo ketinama kasinėti, bet to daryti nebuvo leista, nes Naska yra draustinis.
HiTech 2009-11-14 12:46
Anoks ciairodymas, zmones dievams statulas statydavo o netik urve nupiesdavo, tai gal tada ir dievai egzistuoja?
Mitas 2009-11-14 12:58
HiTech, šiais metais išleistame dokumentiniame filme kaip tik buvo kalbama apie versiją, kad dievai ir buvo tie ateiviai. Ir tame filme vienas kunigas sakė, kad anksčiau žmonės tikėjo dievais, o dabar tiki nežemiška gyvybe. O tie dievai greičiausiai ir buvo nežemiška gyvybė. Žmonės juos palaikė dievais, nes jie buvo technologiškai už juos pranašesni. O kai JAV II pasaulinio karo metais vienoje saloje įkūrė savo bazę, ten skraidė lėktuvais, čiabuviams duodavo mėsos koncervų, tai tie čiabuviai juos laikė taip pat dievais. Ir kai pasaulinis karas baigėsi, JAV apleido savo bazes toje saloje, lėktuvai liovėsi skraidyti. Tada čiabuviai tose vietose, kur anksčiau leisdavosi lėktuvai, ėmė statyti lėktuvų imitacijas, kad taip prisiviliotų dievus iš dangaus ir gautų maisto.
kionig 2009-11-14 15:45
O gal ir yra ? Na cia del individualiu zmoniu labai sudetingas reikalas.. Bet skaitei, Mitai, ta straipsni apie isgalvota laiku keliaujanti akcininka ?
Mitas 2009-11-14 15:56
Aš tada tik pavadinimą perskaičiau. O kadangi akcijos manęs nedomina, tai ir nesusidomėjau apie kokį laiku keliaujantį akcininką ten kalbama.
kionig 2009-11-14 16:10
Sudominai, papastink nuoroda, jei nesunku. Beje, sio portalo forume buvo uzvesta tema apie "akmenu jungima", taip kad nemanau, kad butu cia kazkas stebuklingo, kaip ir tas akmenu jungimas, viskas buvo daroma zmoniu armijomis ir rankomis tais laikais.
kionig 2009-11-14 16:15
Ir kodel ? Bent jau reikejo permesti akimis teksta ir pamatyti visa ta principa patikejimo.
kionig 2009-11-14 16:24
Na cia logiska sieti siuos du dalykus. Bet va mes negalime tu egiptieciu ar ko ten apklausti Todel svariu irodymu(tu piesiniu) to laikyti negalima, o tik prielaida.
Mitas 2009-11-14 16:48
Domėtis Naska pradėjau nuo šio filmo: http://dht-tracker.org/forum/viewtopic.php?t=24043 (Древние пришельцы / Ancient Aliens). Bet gali paskaityti ir čia http://www.pravda-tv.ru/2008/12/24/321 (čia dar neskaičiau). Paveiksliukų yra ir čia http://www.dir.antula.ru/science-inexplicable_10.htm Dar apie tai rašo čia http://www.morev.de/wonders/others/naska.html (čia irgi dar neskaičiau) Rusiškai Naska yra Наска, o ankglšikai - Nazca (jei norėsi daugiau pasidomėti). Čia lietuviškai, yra nurodytos ir Google Earth koordinatės(dabar suradau): http://www.ufolog.lt/forum/viewtopic.php?f=8&t=1852 Ir čia lietuviškai (dabar suradau): http://www.zebra.lt/lt/laisvalaikis/kel ... 01-13.html Čia taip pat lietuviškai (čia iliustruoto mokslo pdf, dar neskaičiau, dabar suradau): http://www.iliustruotasismokslas.lt/nr2/pdf/Nasca.pdf Ir dar vienas lietuviškai (dabar suradau): http://www.lithuanian.net/mitai/nazca/nazca.htm