Kaip Rusija tapo palata Nr. 6  (2)

„Daugiau nei šimtmetį jie melavo savo žmonėms.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos rašytojas, fondo „Stop Inform Terror of Russia“ vadovas Germanas Obuchovas.

Daugiau nei šimtmetį jie melavo savo žmonėms: „Valdžia sovietams! Žemė valstiečiams! Gamyklos darbininkams! Labai greitai valdžia, žemė ir gamyklos kažkokiu stebuklingu būdu atsidūrė komunistų partijos ir NKVD-MVD-KGB gniaužtuose. Tada jie pradėjo meluoti apie „liaudies priešus“, kurie yra tiek paprastų darbininkų, tiek kūrybinės inteligentijos gretose. Norėdami kovoti su savo žmonėmis, jie pastatė Gulagą.

Tada jie pradėjo meluoti apie savo pergalę prieš vokiečių nacizmą ir fašizmą, nors šią pergalę jiems padovanojo amerikiečių Lend-Lease. Jei nebūtų antihitlerinės koalicijos, kurioje dalyvavo JAV ir JK, Sovietų Sąjunga būtų gulėjusi po Vokietijos Vermachto batu. Tada jie pradėjo meluoti apie socializmo „pergalę“ ir ryžtingą žygį mitinio komunizmo link. Balsų apie artėjančią šviesią ateitį chorą nuolat papildydavo verksmai apie žmogaus teisių pažeidimus Vakarų šalyse, nors pačioje SSRS politinių kalinių buvo šimtai, jei ne tūkstančiai.

Kai visa tai buvo padengta „variniu baseinu“, blogio ir melo imperijos įpėdiniai puolė meluoti apie nuostabų automobilį „Volga“. Jie parduodavo didžiules gamyklas „savo žmonėms“ už kambario komunaliniame bute kainą. Visi Rusijos televizijos kanalai vienbalsiai ėmė meluoti apie oligarchijos „privalumus“.

Į sostą įžengęs buvęs saugumo pareigūnas, putodamas, iš televizijos ekranų melavo visiems žmonėms apie savo įsipareigojimą demokratijai ir teisingumui. Kad valdžia neišslystų iš KGB-FSB rankų, jie melavo apie tam tikrus „čečėnų teroristus“, kurie esą sprogdino gyvenamuosius namus Maskvoje, Buinakske ir Volgodonske. Šie sprogimai nusinešė 307 Rusijos piliečių gyvybes. Įsidrąsinęs ir jausdamas pyktį prieš „rožinę revoliuciją“ išdidžiame ir užsispyrusiame Satartvele, Vova Putinas ėmė begėdiškai meluoti visam pasauliui apie 2008 m. Sakartvelo „puolimą“ prieš jos pačios autonomines respublikas – Pietų Osetiją ir Abchaziją, atsakydamas jai šių respublikų okupacija. Melo apoteozės slenkstis buvo Krymo užgrobimas 2014 m., kurį užėmė „Krymo sukilėliai“, kurie vėliau pasirodė esanti reguliarioji Rusijos armija. Maskva ir Putinas asmeniškai atkeršijo Ukrainai už Maidaną ir „aklai“ melavo visiems apie kažkokią „Krymo žmonių valią ir referendumą“.

 

Kryme ir dalyje Donbaso jie net negalvojo sustoti ir pradėjo slapta ruoštis agresijai, siekdami nubausti laisvę mylinčius kaimynus. Visus 9 metus, nuo 2014 metų pavasario iki 2022 metų vasario, jie melavo savo žmonėms apie taikius ketinimus ir norą karinį konfliktą Donbase išspręsti derybomis. Apie Krymo grąžinimą Ukrainai nebuvo nė kalbos. Visą 2022 metų vasarį visa Rusijos „karališkoji armija“ melavo apie savo „karinių manevrų“ prie Ukrainos sienų tikslą ir įsipareigojimą taikiam „Donbaso mazgo“ sprendimui.

Amerikos žvalgyba perspėjo Ukrainos vadovybę – negalima pasitikėti tais, kurie tave apgavo dešimt kartų. Vova Putinas, apsimetęs šlanga, pradėjo meluoti savo žmonėms ir pasauliui apie „Ukrainos puolimą prieš Rusiją“. Visi Rusijos televizijos kanalai pradėjo varžytis tarpusavyje, kas pateiks galingiausią melą! Propaganda pavertė žmones banda, kurią galima kirpti arba skersti. Kasdien televizija Rusijoje „atimdavo“ smegenų gabalėlį iš daugumos piliečių ir visa šalis virto 6-ąja palata.

 

Panašu, kad pats Vova Putinas patikėjo „ukrainiečių puolimu prieš Rusiją“, kai sugedo jo vištienos smegenų programinė įranga. „Gebelsas buvo talentingas žmogus“, – sakė Vova Putinas per susitikimą su rabinais, bet nutylėjo apie tai, kad jis nusišovė 1945 m. gegužės 1 d.

„Tūkstantį kartų kartotas melas tampa tiesa“, – teigė Gebelsas, cituodamas Šatabrianą. Tai tiesa, todėl melas šiandien tapo gyvenimo norma visoje Rusijoje, nuo pat viršaus iki apačios. Ji nesunaikinama ir išnyks tik žlugus Melo imperijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(3)
(154)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: