„Google Docs“ tekstus jau galima redaguoti telefonu (Video)  (0)

Bendrovė „Google“ išplėtė savo biuro programų internete „Google Docs“ funkcionalumą – dabar šios paslaugos vartotojai savo telefonuose ir kituose nešiojamuosiuose įrenginiuose jau gali redaguoti tekstinius dokumentus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau, prisijungus prie „Google Docs“ išmaniuoju telefonu, vartotojai galėdavo tik peržiūrinėti savo dokumentus ir redaguoti elektronines lenteles. Tačiau tekstinių dokumentų redaguoti mobiliuosiuose įrenginiuose iki šiol nebuvo įmanoma.

Pranešama, kad tekstinių „Google Docs“ dokumentų redagavimu pirmiausia galės naudotis anglų kalbą vartojantys žmonės. Vėliau tekstų redagavimo funkcija bus prieinama ir kitomis kalbomis sukurtų „Google Docs“ dokumentų naudotojams. Naudojantis kolektyvinio dokumentų peržiūrėjimo ir redagavimo funkcija, teksto pakeitimus, padarytus kitų vartotojų, bus galima stebėti savo mobiliajame telefonu beveik realiu laiku, sakoma pranešime.

Naujoji „Google Docs“ funkcija veikia mobiliuosiuose įrenginiuose, kuriuose įdiegtos „Android 2.2“ bei „Apple iOAS 3/0“ arba naujesnės OS versijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: