„Google“ atidarė mokslų mugę internete (Video)  (0)

Jau ne vienerius metus „Google“ kompanijos darbuotojai bandė siūlyti projektą, kuris būtų artimas ir mielas kiekvieno moksliuko širdžiai – „Google“ mokslų mugė, rašo CNN.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir pagaliau kompanijai pavyko įgyvendinti tokį projektą – buvo įkurta „Google mokslų mugė“, pirmoji tokia pasaulinė internetinė mokslų mugė. Ji yra prieinama moksleiviams nuo 13 iki 18 metų, kurie svetainėje gali demonstruoti savo darbus.

„Mes norime leisti vaikams naudotis mūsų priemonėmis, kad jie galėtų dalyvauti būdami bet kurioje pasaulio vietoje“, – kalbėjo „Google“ vyresnioji produkcijos marketingo vadovė Cristina Frodella. Šiame projekte kartu su „Google“ kompanija dalyvauja ir „National Geographic“, „CERN“, „Scientific American“ ir „Lego“.

„Google mokslų mugės“ tikslas yra ne tik dovanoti puikius prizus, tarp kurių yra ir pagrindinis prizas – kelionė į Galapagų salas ir 110 tūkst. JAV dolerių (286 tūkst. litų) stipendija. Ja yra bandoma skatinti mokslą visame pasaulyje ir mėginti atrasti taip reikalingus sprendimus įvairioms vietinėms ir pasaulinėms problemoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)