MeeGo operacinė sistema planšetiniame kompiuteryje  (2)

„Nokia“ kompanija sulaukia vis daugiau kritikos, kadangi neatsisako naudoti morališkai pasenusios „Symbian“ operacinės sistemos. Be to, bendrovė kuria naują „MeeGo“ operacinę sistemą išmaniesiems telefonams ir teigia, net nesvarsto galimybės ateityje naudoti savo telefonuose nei „Windows Phone 7“, nei populiariosios „Android“ platformos. Panašu, kad panašios pozicijos „Nokia“ laikosi ir planšetinių kompiuterių rinkoje, nes kuriama ir speciali „MeeGo“ sisteos versija būtent tokio tipo įrenginiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„YouTube“ tinklapyje, „Linux Foundation“ kanale buvo įkeltas demonstracinis „MeeGo“ operacinės sistemos skirtos planšetiniams kompiuteriams vaizdo įrašas, kuriame pristatomos jau dabar veikiančios funkcijos. Po tekstu pateiktame vaizdo įraše demonstruojama ankstyvoji „MeeGo 1.1 Alpha“ versija nežinomame mobiliajame įrenginyje, tačiau bent jau iš to ką galima pamatyti, OS veikia be priekaištų. Be to, vartotojo sąsaja yra iš tiesų labai patraukli, o veikimo sparta bei naujos išskirtinės funkcijos taip pat maloniai stebina.

Atsižvelgiant į tai, kad vaizdo įrašas buvo įkeltas dar pernai, o jau tada viskas veikė nepriekaištingai, tikėtina, kad „Nokia“ stengiasi savo operacinėje sistemoje nepalikti jokių trūkumų ir taip susigražinti dalį prarastų gerbėjų, kurie nuo kompanijos nusigręžė tiesiog dėl jos pačios ambicijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)