Kur jūs, žalieji žmogeliukai? Gyvybės paieška Visatoje (II dalis)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZORO 2011-03-23 00:41
Kionig,ar tau nieko nesako fraze Debunker ?
kionig 2011-03-23 01:36
ir taip priimti kaip už nekvestionuojamą faktą ? Yra realių eksperimentų, kai žmonės bando atkartoti tuos apskritimus, galėsiu surasti straipsniuką, nes čia portale buvo pasirodęs apie tai. P.S Zoro, o pats nepamiršai apie Wishul thinking ?
ZORO 2011-03-23 09:47
Nei vienam youtube video nera sakai?Gal dar imsi tvirtint,kad visus youtube video,susijusius su tai,esi perziurejas? O siaip tokie tyrimai buvo atlikti,bet jie kaip tik ir patvirtino fakta,kad ne zmogaus jegoms per toki trumpa laika,per kuri atsiranda tie rastai laukuose,tai padaryti.O be to ,jie atsiranda dazniausiai per nakti,ir atliekant toki "mena" reiketu nemazai paruosiamuju darbu( is akies to nepadarysi)plius tokiam menui reiketu ne vieno zmogaus ir nemazai prozektoriu,kad apsviest teritorija,o taip pat visa tai suderint su zemes savininku,kuriam vargu,ar patiktu tokie zaidimai jo paseliuose.Be to tokie rastai randami ne vienoje konkrecioje salyje,o ivairiuose pasaulio vietose,ir istorija dazniausiai ta pati,o apie tai pranesa ukininkas. Taip ,kad kionig suprantu,kad laikai save labai ptotingu,bet nereiketu nuvertint labai ir kitu zmoniu protiniu sugebejimu.Tirkai ne visi jie apsisaukeliai,ar lunatikai,kuriem vaidenasi NSO,kai paruko zolytes. Pasiulyciau tamstai perskatyt Leslie Kean knyga "UFOs: Generals, Pilots and Government Officials Go On the Record",ar bent jau paklausyt,ka kiti protingi zmones ir pati autore apie tai mano.Bet,turint galvoje tai,kad tu manai,jog viska jau zinau ir viskas tau jau irodyta,arba,kad irodymus tau privalo patiekti ant sidabrines lekstutes,tai vargu ar susidomesi
Lietuvis 2011-03-23 11:34
Tai sakiau skaityk enzim postą, ten visas paaiškinimas yra. Chemija žemės ūkyje naudojama visur ta pati. Ir joks čia ne rožinių vienaragių ar žaliųjų žmogeliukų darbas. Nėra ko čia aiškinti mokslu šitas nesąmones. Žmonių darbas ir viskas. Yra pilna eksperimentų, kai patys žmonės atlieka tokius dalykus. tada tikrai imanoma vistiek daug klausimu..kodel snekama jog kai kuriuose vietose liekas radiacijos pozymiu ir toje vietoje veliau nebeauga jokie augalai cia dar suprantu galima isvartyt kzkaip su zmogaus veikla bet yra piesiniu tokiu sudetingu ir dideliu kaip juos speja padaryti per nakti jei ju butu ir didele grupe kazkas jiems turetu nurodinete is virsaus nes vien esant ant zemes neimanoma taip tiksliai viska atvaizduoti jei tie javai jiems virs galvu .
kionig 2011-03-23 15:46
Ačiū, aš prisiskaičiau tos pačios G. Britanijos gynybos ministerijos NSO tyrimų, kurie buvo paviešinti, taip kad nieko naujo aš toje knygoje nerasiu. Be to, britai nusprendė, kad žaliųjų žmogeliukų nėra ir uždarė šią programą. Sukauptus archyvus ištrynė iš DB. Dabar tik beliko pavieniai "specais" besiskelbiančiais individualistai prašantis išmaldos "please donate".
kionig 2011-03-23 15:56
, kas tolygu VBS. Kitas dalykas, kai išmindo laukus, tai kaip juose gali kas nors augti ? Pamėgink savo daržą pamindyti ir pamatysi. Ir va kiek kabliukų galima atrasti taviems žaliesiems žmogeliukams, kurie greičiausiai susiveda į žmonių darbą, o ypač ir dar tai yra kenkėjiškas darbas. Kai anot kitų UFO tikinčiųjų teigiama, jog jie turi sumper pumper duper technologijos, kurios nepalieka jokių pėdsakų. Tai kaip čia yra ? Vieni UFOlogai kitiems prieštarauja ? Tai siūlyčiau pradžiai su jais išsiaiškinti.
ZORO 2011-03-23 16:24
Tuomet tavo nuomonė šiuo klausimu yra nieko verta.Nes apie ką galima diskutuoti su žmogumi,kuris net nebando įsigilinti į dalyką,apie kurį diskutuojama?O kas liečia D.Britanijos slaptuosius archyvos,jie buvo paviešinti ne todėl,kad buvo nuspresta jog fenomenas netikras,ar išgalvotas,o dėl informacijos laisvės akto( freedom of informacion act) .Beja buvęs vyriausias UFO tyrėjas prie Britanijos Ginybos Ministerijos Nick Pope,per kurio rankas pereideidavo visi tie liudijimai,pats yra įsitikinęs UFO fenomeno realumu ir tikrumu.
kionig 2011-03-23 16:42
O ir apie ką čia diskutuojama ? Ar tik ne apie VBS ? Gilintis nėra kur, viskas paprasčiau nei atrodo, o anksčiau ar vėliau tai bus išaiškinta(netgi ir dabar wiki paaiškinimai yra), taip kad lieku prie savo nuomonės. Tavo reikalas, vadovautis PR... o ne pasigilinti į kabliukus. Ir viskas ką norėjau pasakyti. Sėkmės.
rwc 2011-03-23 17:00
ZORO 2011-03-23 17:03
Na aš ir neturiu tikslo nei tau,nei kam kitam ką nors įrodyti,ar parodyti.O sveikas skepticizmas t.p. yra labai svarbus.Bet sveikas skeptikas ir aklas debunkeris yra du skirtingi dalykai.Sėkmės ir tau.
rwc 2011-03-23 19:38
per naktį nupiešti tokius brėžinius. Dažnai "ET" išsiduoda, kad jie žmonės, savo stereotipais. Pvz., man visai nereikia įrodymų, kad tas piešinys su apskritimais 3,1,4,5,9,... santykiu "pagaminamas" be ypatingų technologijų. Pats faktas, kad ši skaičių seka kažkokiai nežemiškai civilizacijai nors kiek svarbi yra labiau neįtikimas nei ateivių lankymasis. Ufonauto vietoje, aš verčiau pieščiau Eulerio konstantą dvejetaine sistema. O jei norėčiau ne šiaip pašposaut, o parodyti nenuginčijamą savo apsilankymą - nupieščiau kokį nors nežinomą gamtos faktą (keletą paprastesnių, kurie būtų tikriausiai žinomi, ir sudėtingesnių - iki tiek, kiek mano nuomone žmonija dar neprisikasus).
kionig 2011-03-23 19:59
Dėl UFO, tai truputi maišosi, kadangi šis žodis turi iš tikrųjų vieną reikšmę, bet va žmonių įpratimas prideda ir antrąją. Pirmu atveju tai neatpažinti skraidantis objektai, antru -
nofuture 2011-03-24 03:01
Nepanikuote, ateiviai išties lankosi žemėje, juk apie tai rašo toks nepaneigiamas šaltinis kaip "Hitchhickers guide to the galaxy". Jauni ir isdyke ateiviu vaikuciai atskrenda i zeme ir krecia sposus zemieciams. Nieko ipatingai blogo, keli practical jokes, keli ratai laukuose... ZORO, siūlau perskaityti Carl Sagan "Demonų apsėstas pasaulis" ir patreniruoti savo skeptišką mastymą, ši knyga gali būti puiki pradžia.
kitty 2011-03-24 09:26
Giriu abu straipsnius,tiek pirmaji tiek antraji Net jei knyga parasytumet ir ta "sukrimsciau" akimirksniu,nes mintys isdestytos aiskiai ir idomiai (tik galvoj iskyla koks klausimas,tuoj pat jis tekste ir atsakomas) Mano nuomone,yra tu kitu civilizaciju,ir daugybe, tik,kaip tekste mineta, tos civilizacijos gyvuoja pernelyg trumpai,palygint su visu planetos amziumi,ir vystosi skirtingai (juk ir mes tiek visko esame atrade vien atsitiktinumu deka), tad galimybiu suzvejot visokius radijo signalus yra praktiskai nulis. Kas iesko tas randa
Laiqualasse 2011-03-24 13:00
Dėkoju už komplimentą Bet (kol kas) apsiribosiu pažintiniais straipsniais
Lietuvis 2011-03-24 13:40
as turejau omeny apie tas vietas kuriose buta piesiniu jose ir neauga kelerius metus niekas po tu darbu . O ka ten tie ufologai tarp saves sneka as nezinau esu ziurejes daug ufo ir uz ir pries video youtubeje tikrai daug nesamoniu yra tik reikia moketi atsirinkti rimtesne dokumentinka o ne su megejiska kamera filmuota skraidanti blyna . Tikrai nera irodyta jog kai kurie piesiniai palikti nso ir nera irodyta jog juos paliko zmones tai cia gali valandu valandas diskutuoti ir tikrai nemanau kad tai prives prie atsakymo .
rwc 2011-03-24 14:19
Kai atsakymas po nosim - tikrai, ką čia diskutuoti?
Skunkas 2011-03-24 15:10
Tikrai įdomus straipsnis - buvo verta perskaityti dusyk. Abejonių sukėlė teiginys "gyvybės <...> poveikis planetos atmosferai tikrai aptinkamas iš kosmoso, jei tik įmanoma išmatuoti planetos spektrą". Marsas išmatuotas išfotografuotas, robotai po jį važinėja, tyrinėja, tačiau galutinio atsakymo, kad jame tikrai nėra gyvybės, iki šiol neturime. Tas pats su Titanu ir Europa, ką jau ten bekalbėti apie kitų žvaigždžių sistemas. Antras likęs neaiškumas - laiko skalė Dreiko lygtyje. Galime tikėtis, kad protingos (Fi) ir netgi komunikuojančios gyvybės (Fc) atsiradimo tikimybė, jei jau gyvybė atsirado, nėra visai maža, tačiau koks jos buvimo trukmės, lyginant su gyvybės buvimo trukme toje planetoje santykis? Žemėje tai ~10000 / 3700000000 = dešimttūkstantinės procento dalys; kiek mūsų "komunikuojanti gyvybė" dar išgyvens - neaišku. Nejau optimistiškai turima omeny, kad, kartą atsiradusi, komunikuojanti civilizacija egzistuos tiek pat, kiek ir ta žvaigždė? Dar kartą ačiū už straipsnį - ateityje, tikiuosi, dar grįšite prie šios temos
Laiqualasse 2011-03-24 17:32
Gal ir grįšiu, bet turbūt ne artimiausiu metu.
_alvydas_ 2011-03-27 11:11
Bandžiau šitą žinutę kitoj vietoj padėti, bet kažkas stringa. Labai rekomenduoju pažiūrėti filmuką apie "mokslą". http://www.conspiracyoflight.com/Cosmol ... tique.html Gal ir čia bus kažkiek į temą. Mokslininkas kreipėsi į žurnalą publikuotį savo tyrimus. Žurnalo vadovas susisiekė su mokslininko vadovu, kad šitam “įkrėstų proto”, dėl “eretiškų” tyrimų...