Naujas socialinis tinklas „Google+“ meta iššūkį „Facebook“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2011-06-30 17:16
Sutinku. Iškart tapo aišku, su kokio mentaliteto žmonėmis bendrauja smėlis. (-:
Makintoshas 2011-06-30 18:09
Grupės tai tikrai kad nevykęs reikalas. Kažkada sugalvojau žmones suskirstyti į grupes jiems to nežinant - tiesiog kad pačiam būtų patogiau "update'inti" savo statusą - vis gi kaip visi jau žino nesinori kad tavo tarkim bendradarbiai žinotų kokiam vakarėly pabuvojai, nors į darbą neini nes sergi. Pasirodo, visi kuriuos įtraukiau į grupę (apie 30 žmonių) turėjo sutikti būti priimami į ją. Bet velnias, aš brolijos kažkokios nekuriu, tik noriu pasidaryti patogiau sau pačiam. Grupę teko ištrinti, prieš tai 10 kartų visiems paaiškinus ką ir kam aš čia darau. Tikiuosi "circles" nebus kažkas panašaus... O šiaip tie visokie facebook video "paziurek kaip mergina susigadino gyvenimą tai jau užkniso. Žinoma tai nereiškia kad google+ tokiu nebus, bet šiaip tikiuosi iš jo tai nemažai...
faktas 2011-06-30 18:37
Siaubas... Iš kur tokie nemokšos lenda? Pridedi žmogų prie draugų ir iškart ten pat pasirenki, kokiai grupei priskirti. Tą patį gali padaryti visų kontaktų sąraše vienu mygtuko paspaudimu. Ir nereikia jokių patvirtinimų. Makintoshas greičiausiai kalba ne apie kontaktų skirstymus, o apie bendrų interesų grupes, kas yra visai kas kita. Beje, FB atstovai šį Google projektą laiko nekonkurencingu.
PovilasIT 2011-06-30 20:10
nezinau man tas facebook, reklamu karalyste, su daug trukumu, google+ paprastas ir turi nemazai pliusu, o vistiek, jei pasiseks, tai ir tobulins, kolkas atrodo neblogai. video pokalbiai, paprasti pokalbiai, jeigu gerai integruos viska, gali tikrai atstoti kad ir skype, dar labai svarbus dalykas android + google;) gal ateityje sulauksim skambinimu uz dyka taip pat gal isnaudos aspect ratio 16:9. paziuresim pamatysim, prie fb visi priprate, ir daugiau nieko nemato kaip fb, laikas parodys, kas is to iseis.
Smėlis 2011-06-30 20:32
muahaha... kuo čia susiję kontaktai ir genitalijų nuotraukos? kalbu apskritai.
immortallt 2011-07-01 00:42
Facebook - ten tiek visokiausiu opciju ikale, kad uzsiknisi negyvai, kol pasidarysi viska normaliai. Pilna nervinancios reklamos ir dar su tais savo zaidimukais knisa prota, kai kas nors pradeda juos siuntineti. Nepatogu dalintis failais, o dar ziurek netycia ka nros ne ta paspausi ir paviesinsi visam internetui, nes pries naudojantis reikia isigilinti. Jei ko nors smulkaus ir retai naudojamo ieskai - good luck with that...
faktas 2011-07-01 00:56
Na taip kalbėti galima tik iš patirties. Negalima kalbėti nesiremiant faktais arba asmenine patirtimi. O faktai tokie. Aš fotografas, tai esu įkėlęs kelis kartus nuogo kūno nuotraukų į FB. FB algoritmai atpažįsta nuogą kūną ir nuotraukas šalina, plius duoda įspėjimą, o pakartojus tą patį - parai atima galimybę ką nors skelbti. Siūlau pabandyti.
Smėlis 2011-07-01 10:16
tokios ir panašios grupės atsirado tik iš dyko buvimo? gal kažkas pasikeitė, bet anksčiau tai net skandalų kiek pamenu buvo susijusių vos ne su vaikų pornografija.
RealEfect 2011-07-01 14:05
Daug daugiau nauju dalykeliu nei Facebook, pvz tas "Hangout", tai nuostabiausias dalykas koki sukure Google.Vien del jo tike zmoniu sutrauks sis socialinis tinklapis, kad visi ten tik ir sedes kaip dabar Facebook.Svarbiausia, kad viskas vienoje vietoje, nereikia rasyti i google search tam tikru paslaugu, kad jomis naudotumeis, o uztenka paspausti ir vietoje viska turi, tai irgi didelis pliusas, nes zmonems sutaupo siek tiek laiko.Galima sakyti, tai gali buti vieta, kurioje gali gauti viska ko nori is interneto:ir zemelapiai, ir youtube videos, ir vaizdo skambuciu konferencijos, ir informacijos srautai-viskas viename.Cia pasaka palyginus su Facebook...Manau su geru marketingu, tai cia bus socialinis tinklas numeris vienas ir Facebook galiausiai zutu, po metu jau tikrai per puse vartotoju is jo dingtu ir butu i Google+ pereje.Cia ne konkurentas Facebookui, cia ryskiausias laimetojas sioje srityje.
faktas 2011-07-01 14:21
(-: Žinai, kokio dydžio BVP dabar padaro internetas išsivysčiusioms šalims? Tu bent įsivaizduoji, kaip sistema - "viskas viename puslapyje" žlugdo internetinę rinkodarą... Google potencialiai yra žymiai pavojingesnis daiktas nei FB ir kt.
RealEfect 2011-07-01 15:24
Gal ir pavojingesnis, bet as kalbu is vartotoju puses, kad jiems tikrai tik i nauda tai.
Javax 2011-07-01 16:23
man tai atrodo kvailas užsiėmimas sėdėti ir žiūrėti nuotraukas žmonių kaip tai daro facebookintojai. o susirašinėjimo priemonė kol kas patogiausia - skype.
RealEfect 2011-07-01 16:47
Kur argumentai, kuo patogesne, as pavyzdziui nematau daugiau privalomu is skype pozicijos, matau daugiau is Google+, vien del to, kad tokiu programu nereikia atsisiuntinet zmonem, o viska galima padaryti tiesiai per narsykle.Kitas dalykas per toki socialini tinklapi kaip Google+, tikrai ne vien gali foto ziuret yra dar daug kitu funkciju ir jo isnaudojimo galimybiu, kurias jau minejau anksciau.Ir dar nuotraukas ziureti tikrai daugeliui patinka, ar tu galbut nematei ilga laika kokio nors pazistamo,draugo, o galbut kasnors neturi nuotrauku pasidares tikru, tai ideda i socialini tinkalapi-irgi idomu, todel del to nematau nieko blogo, cia paprasciausiai tas pats kas reabyleje ziuretum foto...Ir dar geriau nes nereikia isleisti pinigu foto darymui, kaip anksciau, nesuprantu kaip tokie zmones nesupranta kam skirta nuotrauka ir kaip tai gerai kai tokiu yra.Paprasciausiai smagu paziureti kaip zmones atrodo, kaip pasikeite, kur buvo ir pan.
faktas 2011-07-01 16:54
Išbandyk Google Docs ir ašarojančiomis akimis pulsi atgal į Microsoft Office glėbį. (-: Google programos yra per primityvios normaliam darbui.
RealEfect 2011-07-01 17:24
As ne apie darbo programas sneku, sneku apie zmonems sukurtas laisvalaikio praleidimo programas, kaip jau vardinau foto perziura,hangout,gmail,sparkle-cia juk ne darbui skirtos programos, paprasciausiai zmones, gali atsipalaiduoti, suzinoti informacijos, jeigu snekant apie darbo programas, tai tu nenorek, kad kas tau uz dyka auksa siulytu, juk tas google docs apskritai nemokamas, nereikia siusti jokios programos, tai yra pliusas, gali greitai kanors ikelti, tuo labiau redaguoti ar rasyti gali daugiau nei vienas zmogus vienu metu, bet cia juk kalba ne apie google docs, o visai apie kitus servisus...
Domas1 2011-07-03 09:39
Nu nezinau, man neveikia You+ paslauga, tipo perkrautas serveris ar tai dar testavimo lygis ir neleidzia dar registruotis, matyt dauguma nori ismeginti :]
cave_dweller 2011-07-03 11:02
Taigi šiuo metu visa tai beta versijoje ir plačiajai masei neprieinama.
Pihas 2011-07-03 13:40
Gal kas pakvietimą galit atsiųsti į Google+ ar visdar neina?
zilvinuks 2011-07-03 15:09
Jau pabegau is sugriuvusio Fakebook i Google+,net ner ka lyginti,viskas veikia idealiai,daug patogiau viskas pateiksta vartotojui,matosi,kad dirbo ne megejai,kaip facebook,o tos srities profesionalai..Net nedvejokit ir kraustykites i Google+ !!
MMaarraass 2011-07-03 16:48
Na kraustyčiaus, jei kas pakvietimą duotų