Kinas sukonstravo savadarbį „iPad“ su „Windows XP“ operacine sistema (Video)  (18)

Vartotojų noras turėti savo planšetinį kompiuterį su lietimui jautriu ekranu ir „Apple“ logotipu yra didžiulis. Tai įrodo milžiniški „iPad“ planšetinių kompiuterių pardavimai. Kinijoje šiais prietaisais taip pat prekiaujama, tačiau juos gali įpirkti ne visi. Todėl kai kurie griebiasi desperatiškų priemonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, vienas gabus jaunuolis nusprendė sutaupyti pinigų ir susikonstruoti planšetinį kompiuterį pats, rašo Geek.com. Visa tai jis užfiksavo vaizdo įraše. Vaikinas sujungė senas kompiuterių detales ir lietimui jautrų ekraną, sugrūdo visa tai į nedidelę dėžę ir užklijavo ant jos „Apple“ logotipą. Be to, jis pasigamino specialų dėklą, į kurį įstačius šį kompiuterį ir prijungus klaviatūrą jį galima naudoti kaip nešiojamąjį kompiuterį.

Žinoma, šis įrenginys gerokai storesnis ir, veikiausiai, sunkesnis už tikrąjį „iPad“. Dizainu jis vargiai gali konkuruoti su „Apple“ gaminiu. Ir veikia jis kitaip, mat kompiuteryje įdiegta ne „iOS“ operacinė sistema, o „Windows XP“.

Ir nors tai ne „iPad“, svarbiausia, kad įrenginys veikia. Sprendžiant iš vaizdo įrašo, jis dirba pakankamai sparčiai ir turi visas reikiamas funkcijas. Šio savadarbio planšetinio kompiuterio gamyba truko dvi savaites.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: