Ruoškitės atnaujinti vaizdo plokštę: žaidimo „Middle-earth: Shadow of Mordor“ grožis atsiskleis tik su 6 GB VRAM atminties (Video)  (10)

Paskutiniu metu žaidimų sisteminiai reikalavimai gali nustebinti ne vieną žaidimų gerbėją. Štai visai neseniai siaubo žanro The Evil Within kūrėjai pareiškė, kad norint mėgautis maksimaliais grafikos nustatymais, reikės vaizdo plokštės su 4 GB atminties. Tačiau panašu, kad tai dar ne pabaiga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Studija Monolith, kuris žaidimas Middle-earth: Shadow of Mordor debiutuos jau rugsėjo 30 d., nuėjo dar toliau. Puslapyje NeoGaf pasirodė informacija, kad projekto debiuto dieną PC platformos savininkai galės atsisiųsti „Ultra Texture Pack“, kuris, kaip rodo pavadinimas, leis mėgautis ypač didelės raiškos tekstūromis.

Tiesa, yra vienas „bet“: visam grožiui pamatyti reikės net 6 GB VRAM atminties, kurią gali pasiūlyti arba labai galinga viena vaizdo plokštė, arba jų junginys (SLI arba CrossFire). Ir visa tai dar su sąlyga, kad raiška bus nustatyta ne aukštesnė nei Full HD 1080p.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(13)
(1)

Komentarai (10)