Atvira inovacijų programa ieško startuolių iš viso pasaulio (Video)  (0)

„Bayer HealthCare“ (BHC) programa „Grants4Apps (G4A) Accelerator“ pradeda antrą etapą startuoliams, siekiantiems rasti naujų idėjų sveikatos technologijų ir IT sprendimų srityse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Grants4Apps (G4A) Accelerator“ įmonėje „Bayer HealthCare“ (BHC) pirmą kartą atvėrė duris sveikatos IT ir technologijų startuoliams bei padėjo sėkmingai atskleisti inovacijų dvasią 2014 m.  Pradedant antrą etapą atvira inovacijų programa sveikina startuolius iš viso pasaulio, kurių programinės įrangos paslaugos, technologijos ir programėlės gali būti naudingos gydytojams bei pacientams. Projektų idėjos gali būti pateikiamos nuo 2015 m. balandžio 1 d. iki gegužės 31 d.

„Ieškome sveikatos technologijų ir IT sprendimų, galinčių suvienyti ir suteikti galimybių pacientams bei gydytojams (mobiliosios programėlės, paslaugos, nešiojamieji įrenginiai, medicinos prietaisai, programinė įranga, aparatinė įranga)”, – teigia projekto vadovas dr. Jesus del Valle. Laukiama bet kuri integruota naujos kartos technologija, padedanti laikytis reikalavimų, diagnozuoti, kontroliuoti gydymą arba prevenciją: kūrybingumui ribų nėra.

Pateikimo terminas yra iki 2015 m. gegužės 31 d. Birželio mėnesį ekspertų komisija atrinks penkis laimėtojus, kurie bus pakviesti praleisti 3,5 mėn. „Accelerator“ BHC stovykloje Berlyne nuo 2015 m. rugpjūčio iki gruodžio. Neskaitant verslo plėtros finansavimo, startuoliams bus pasiūlyta nemokama bendradarbiavimo erdvė, vadovų ir specialistų patarimai dėl verslo plėtros, rinkos tyrimų, finansų planavimo bei investuotojų pritraukimo. Startuolių tikslas programoje – toliau tobulinti savo produktą ir verslo modelį, kad pasibaigus programai gautų finansavimą iš kitų šaltinių.

Išbandykite startuolių kultūrą be tarpininkų!

Didelė programos sėkmė 2014 m. leido organizatoriams padidinti jos apimtį: gali dalyvauti startuoliai ne tik iš Europos, bet iš viso pasaulio, išskyrus JAV. Neskaitant išorės išradėjų, visi „Bayer“ darbuotojai turi galimybę prisijungti ir dalyvauti su savo įmone.

„Accelerator“ jau viršijo mūsų lūkesčius visais atžvilgiais: nuo prašymų skaičiaus, penkių laiminčių komandų entuziazmo ir fantastiško mūsų „Bayer“ kolegų bei vadovų palaikymo iki viešo programos gyrimo, – sako del Valle. Negaliu sulaukti, kol prasidės „G4A Accelerator“ ir tikiuosi daugelio puikių projektų 2015 m.”

Startuolių prašymo blankus galima rasti „Grants4Apps“ interneto svetainėje nuo 2015 m. balandžio 1 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (0)