Išbandykite patys: kaip atrodo modernus aukojimo vaikams projektas  (0)

Kiek kartų galvojote, ką nupirkti draugui ir neradote? Kiek kartų dovanos draugui, pažįstamam ar giminaičiui sprendimu tapo molinė statulėlė, kurią gavęs draugas atlaidžiai nusišypsojo ir mandagiai padėkojęs pasidėjo ją į stalčių?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Organizacija „Gelbėkit vaikus“ siūlo jums išvengti situacijų, kai įteikėte „ne tą“ dovaną ir kviečia į elektroninę dovanų parduotuvę, kurioje „pardavinėjami“ likimo nuskriaustų vaikų pagrindiniai poreikiai: dienos pietūs, sporto priemonės, mokyklinių prekių rinkiniai, knygos ir pan. Siūloma net 20 skirtingų rūšių dovanų Lietuvos arba Zambijos vaikams. „Gelbėkit vaikus“ dovanos neturi jokio amžiaus limito ar lyties apribojimo. Jos – tinkamos visiems, nes bendražmogiškos vertybės ir principai nepaiso jokių skirtumų.

Manote, jog neįmanoma įteikti prasmingos dovanos už 1,5 Eur? Jūs klystate! 1,5 Eur, išleisti dienos centrą lankančio vaiko dienos pietums, neabejotinai, yra geriausia, ką kiekvienas žmogus gali padaryti su tokia suma pinigų.

Prekių įsigijimas „Gelbėkit vaikus“ dovanų parduotuvėje yra kur kas patrauklesnis už paprastą aukojimą organizacijai, nes galima pasirinkti kurios šalies vaikui ir kokiam tikslui konkrečiai aukoti. Siūlydama naujus aukojimo būdus, organizacija „Gelbėkit vaikus“ siekia Lietuvoje kelti ir populiarinti aukojimo kultūrą.

Elektroninę dovanų parduotuvę galite rasti adresu http://parduotuve.gelbekitvaikus.lt/

Dovana, įteikta pasiturinčiam vaikui, praskaidrina jo dieną. Dovana, įteikta skurstančiam vaikui, praskaidrina jo gyvenimą.

„Gelbėkit vaikus“ – tai 1991 m. įkurta nepolitinė, nevyriausybinė ir nereliginė, už vaiko teises kovojanti organizacija, šiuo metu turinti skyrius daugiau nei 20 Lietuvos miestų ir rajonų. „Gelbėkit vaikus“ yra motininės organizacijos Save the Children, vykdančios vaiko teisių programas daugiau nei 120 pasaulio šalių, narė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(0)
(15)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: