Naujausi duomenys rodo neišvengiamą jūros lygio kilimą 5 metrais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vyckas 2015-07-03 12:46
Gyvybei nereikia milijonų metų prisitaikyti. Prieš 20k metų, kas yra tik akimirka, vandens lygis buvo 120m mažesnis (tuo pačiu ir vandes druskingumas skyrėsi) o temperatūra 5C žemesnė. Ir prisitaikė ir išgyveno. Kas neprisitaikė tas išnyko . Nieko naujo mūsų žemelėj. Problema, kad žmogus visas sąlygas, kurios skiriasi nuo dabartinių vadina . O jos skirsis betkokiu atveju. Net jei žmogus nebūtų prisidėjęs prie klimato kaitos mūsų vistiek lauktų "katastrofa". Čia ekologinė "rusai puola" versija.
immortallt 2015-07-03 13:41
vyckas, užsimauk maišą ant galvos, tikėkis, kad spėsi prisitaikyti greičiau, nei uždusi.
Finalfour 2015-07-03 19:40
O kas cia keisto vadinti "katastrofa" situacija, kurios pasekoje rusis, kuriai as priklausau, gali isnykti? Taip tai katastrofa. Ir as, kaip tos rusies atstovas noriu daryti ta, ka daro bet kokia gyvybe zemeje - stengtis islikti bet kokia kaina, kovoti, o ne nuolankiai kaip i skerdykla vedamam avinui susitaikyti su likimu ir sakyti "taip lemta", "su gamta nepakovosi", "taip buvo pries tukstancius metu ir nieko cia nepadarysi" ar "dievulis taip nustate". NE. As tikiuosi kad mano rusis kovos iki paskutinio, darys visus zingsnius kad kazka pakeisti ir ISLIKTI. Nesvarbu kokia kaina. Jei reikes prazudysim kitas rusis, keisim planetos klimata, skrisim i kosmosa - bet ka, kad tik islikti. Ir sitie mokslininkai ta ir daro - bando parodyti artejancia gresme ir kovoti del savo rusies islikimo. O jus kai kurie siulote nieko nedaryti, su argumentu "ai nieko cia nebus", nors tie kurie teigia kad bus uz jus kompetingesni simtus kartu. As paprastai linkes patiketi tais kurie konkrecioje srityje zino daug daugiau nei as. Bet kaip visada atsiranda EGZPERTU, kurie prie pc klaviaturos turi savo teisingiausia nuomone VISAIS klausimais.
vyckas 2015-07-03 21:52
Tai, kad žmogus paskutinė rūšis žemėje, kuriai gresia išnykimas. Dėl klimato kaitos ar ne.
Hm 2015-07-03 23:54
... atmosferos slėgis žemėje turėjo būti apie 1,6 - 1,8 dabartinio slėgio, kad skraidantys dinozaurai - pterozaurai, galėtu išsilaikyti ore. O jie vis tik skraidė, kas būtų neįmanoma prie dabartinio atmosferos slėgio...