Gabrielius E. Klimenka. Neišsipildžiusios Vangos pranašystės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shimelis 2016-03-22 21:04
Kazkoks neisbaigtas straipsnis. O kokios jos pranasystes issipilde? Seip mes kiekvienas galim tapti pranasu- ant lapelio uzrasom koke nesamone ir padarom "sekreta" po savo langu. Keliu simtu metu begyje (+-), jin tikrai issipildys. O jei su laiku ir nepataikysim, tai ilgalaikei perspektyvoi, tai nebus toke ir didele paklaida
sabotan 2016-03-22 21:28
Man vienas toks kvailas dalykas "dėl branduolinio ginklo sukeltos radiacijos, šiauriniame Žemės pusrutulyje turėjo nelikti nei vieno gyvūno ir augalo" kazkas nezino kas yra branduolinis ginklas ir kaip veikia radijacija. Del radijacijos ismirtu tik zmones ir gyvunai kurie butu tik sprogimo apicentre , o augalams radijacija didelio pavojaus neklialia plius po atominio sprogimo greit tos radijacijos ir nebeliktu. Va kas kita beda tai branduoline ziema. Manau JAV, Rusija, Prancuzija, Anglija, Kinija branduolini ginkla naudotu kaip emp tai daug efektiviauir zalos maziau, o visa ijunkta elektronika sugadinta.
wo123 2016-03-22 22:33
Jeigu Numanai kas gali Būti Ateityje 20 ar 21 - ame amžiuje apie Tai kalbėti labai pavojinga. Vanga, Ji Minėjo, kad Paskutinis Tikras JAV Prezidentas bus Juodaodis (Obama ?), o Tada Kils Didėjanti Anarchija, kai JAV Jau Rimtai Nebevaldys Niekas. Kas Norės Galės Rūpintis valdžia ir Daryti Įtaką Valdymui. Kalbėjo, kad Musulmonai (ISIS) bus nugalėti paskelbus apie Sirijos atsidavimą kažkokiam nugalėtojui, Kuris Bus Labai Prieštaringas ("Nugalėtojas bus Ne Tas"). Po To Keistas Periodas su Daugybe Revoliucijų ir Perversmų (panašu, kad) po Žlugusio Pasaulio. Vanga Neaprašė kaip Ateitis atrodys, nes neaišku apie ką ji pasakojo. Ateitis - Žemė - Kosminės Industrijos Kanalizacinė (WC) kolonija Pilna Cheminių Industrinių Parazitinių Šlykštynių iš Kosmoso Kosminės Išperos dirbs ir gyvens Žemėje Baltas, Organizmas reiškia Šviežias atsiradęs Industrinės Civilizacijos pabaigoje, atsiradęs iš Visiškų Modernių Cheminių atliekų.
Pjovėjas 2016-03-23 08:58
Va va, apie tokius kliedesisu straipsnis ir rašo. Lepteli kas nors interenete kokią nesąmonę apie šios dienos įvykiu, prideda "taip kalbėjo zaratustra" ir vat jums ir prašom. Išsipildžius pranašystė. Ir net įrodymų, ar tikrai jų pranašas taip kalbėjo tikintiems tokiais blėnimis nereikia. Dar vienas populiarus yra Nostradamas. Aš dar dabar pamenu, kad man dar belankant darželį kalbėta, kad tas veikėjas išpranašavo pasaulinį karą 1988 metais, po kurio iškils kažkoks ten tironas musulmonų kraštuose. Kas nors dabar kalba apoie tą jo pranašystę? nė velnio, nes feilino akivaizdžiai. Ir kaip straipsnio autorius minėjo: niekas iš lengvatikių nenori prisiminti kas neatitinka jų kliedesių teorijų.
Atk 2016-03-23 19:42
Vanga buvo gyvas prietaisas, imtuvas. Ji gaudavo informaciją iš nežemiškų išsivysčiusių civilizacijų. Jų galimybėms ir protui nesunku nuspėtš ateitį kaip atskiro žmogaus taip ir visos žmonijos. Bet tik tikėtiną ateitį. Bet nėra griežytos ateities. Ji lanksti. Vienu metu gali pasimatyti toks likimas, po kurio laiko jau bus matomas kitoks. Yra daug variantų. Taip pat turėdami neigiamus ar teigiamus tikslus gali pasakyti ir netiesą, kad žmones paveiktų kažkaip, kaip jie nori. Gali pasakyti daug smulkios tiesos, kad atsirastų pasitikėjimas, o poto pasakyti didelį melą.
Senioras 2016-03-23 19:56
Vytautai čia tu?
Pjovėjas 2016-03-24 08:15
O jo, tai dar vienas nupušusių lengvatikių mėgstamas išvedžiojimas Jei 999 kartus iš tūkstančio nepataikei, tai postringauji, kad "ateitis lanksti", kai tą vienintelį kartą apytiksliai pataikei kažką nuspėti (maždaug "kitą savaitę galbūt lis") tada jau skelbiesi, koks didis pranašas esi Dar vienas būna, kai veiną dieną pasakai vieną variantą, kitą dieną priešingą.O paskui kartoji tą kuris pataikė ir rėki "ar nesakiau?"
malkavian 2016-03-24 13:09
Deja tai prieštarauja Vangos požiūriui, kad ateitis yra nulemta ir jos pakeisti neįmanoma
Atk 2016-03-24 16:39
Ja neįmanoma pakeist ta prasme, kad žmonijos vis tiek laukia liūdna ateitis. Nes žmogus negali paimti sėdėti prie televizoriaus ir netikėtai geras pasidaryti. Jis skleis agresiją, pyktį, tai kurs liūdną ateitį. Didelė inercija. Ir tik nuo to, kiek žmogus tingės, kiek išsidirbinės, nuo to priklausys ar daugiau ar mažiau bus vargo Žemėje, bet jis neišvengiamas įskaitant žmogaus dvasinę nebrandą ir didelę inerciją nebrandos... Bet Vanga kaip rašiau, buvo paprastas imtuvas, tokių žemėje daug. Ji tiesiog perduodavo tai, ką norėjo jai pasakyti tam tikri Pasauliai per nutiestą tam tikrą kanalą, telepatiškai kitaip tariant. Ir ateitis lanksti, todėl natūralu, kad viskas gali pasikeisti ir nusistūmti kai kurie dalykai, kai kas iš vis kitaip jau matytis, bet vargas bus, tik laiko tikslaus ir apimties jo tikslaus niekas nežino. Jau dabar vyksta vargas nemažas, daug visokių teroristo išpolių, karų vis daugėja. Vyksta armagedonas, šito tik daugės. Žmonija pati to norėjo, patys darė salygas palnkias, kad tai įvyktų, net jei sakytų, kad jie šito nenorėjo. Kai žmogus įsižeidinėja ar net mąsyto apie ką nors negerai, jis pradeda kurti šitas sąlygas.
Pjovėjas 2016-03-24 18:31
"šito tik daugės" kalbant apie karus yra visiškas istorijos faktų iškraipymas. Žmonija niekad negyveno taikiai, kaip bebūtų liūdna. Skyrėsi tik ginklai, bet konfliktavo visada. O kad šitaip kalbi rodo tik faktą, kad mūsų pasaulio dalis (JAV, Europa, Rusija ir didelė dalis Azijos) netgi atvirkščiai, paskutinius 60 metų išgyveno turbūt taikiausią istorijos atkarpą per savo istoriją. Kai ištisa karta nematė karo
Atk 2016-03-24 19:32
Bet anksčiau kariavo geležiukais ir karai nedarė tiek disharmonijos kaip dabar. Dabar užtenka pora galingų bombų numesti ir galima sunaikinti visą žmoniją. Todėl šiuo laiku sprendžiamas likimas žmonijos. Ir Dvasinis vystymasis draudžia kasinėtis ydingoj istorijoj. Kuo daugiau žmogus žinos ydingos istorijos, tuo jis daugiau kariaus. Ydinga istorija žmonijos turi nugarmėti į nebūtį, kur jai ir vieta.
Pjovėjas 2016-03-25 09:03
Šiaip protingesni ir dvasingesni žmonės supranta, kad iš blogos patirties reikia mokytis, o ne ją pamiršti, kad nekartot vėl jos klaidų. Bet tai nesitikiu, kad vangų gerbėjai tą supras...
sub 2016-03-25 14:04
Vajėzau, ar reikia mums davatkų (terminas "davatka" tinka ir vyr.) šitam technolgijų portale?
Kirtiklis 2016-03-25 16:20
Jei neklystu liktais ver visa žmonijos laikotarpį sudėjus ar 170 metų nebuvo karo niekur. O ne nedarė nieko, kas gi čia totaliai karas kasmet, visa jaunuomenė nuo mažens kariauti mokoma, nekalbant apie Vidurio Rytų europos istoriją kur kariavo nuolatos visi prieš visus kaimynus. Žodžiu jei tau atrodo kad atominės bombos sunaikins žmonija - labai klysti. Afrika/Pietų Amerika ar Ramiojo vandenyno saloms - gyliai vienodai kas BUS. Europai - taip tai nekažką, bent didžiajai daliai. Nuo kada Isorijos žinojimas verčia kariauti daugiau? Kažkokius kliedesiu kliedi, eilinį kartą.