Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinai aktyvaus gyvenimo būdo mėgėjams skirtas išpardavimas „Top X-sports Gear“ – nuo kuprinių ir dviračių iki veiksmo kamerų ir dronų  ()

Aktyvus gyvenimo būdas, be jokios abejonės, yra susijęs su nuolatinėmis kelionėmis. Būtent jų metu dažnai tenka susidurti su išskirtiniais kraštovaizdžiais, kuriuos tiesiog būtina įsiamžinti. Vis dėlto minėtasis gyvenimo būdas kai kuriems taip pat gali asocijuotis su sportu ar kitu aktyviu užsiėmimu. Nepriklausomai nuo to, apie kokį konkretų aktyvų užsėmimą kalbėsime, dauguma jų neatsiejami nuo įvairiausių technologijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį faktą, žinoma, taip pat įvertino ir kinai – jie ne tik gamina įvairiausią produkciją aktyvaus gyvenimo būdo mėgėjams, bet ir organizuoja tokios produkcijos išpardavimus. Vienas naujausių kinų elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtų išpardavimų „Top X-sports Gear“ būtent ir yra skirtas ne kam kitam, o aktyvų gyvenimo būdą itin vertinantiems pirkėjams. Tad dabar yra puiki proga įsigyti itin sparčiai populiarėjančius elektroninius „žaisliukus“, kurie padeda sekti ir fiksuoti ne tik savo fizinį aktyvumą, bet taip pat leidžiančia įamžinti išskirtines akimirkas skaitmeniniame pavidale keliaujant.

„Top X-sports Gear“ išpardavimą derėtų pradėti pristatinėti nuo tokių pagalbinių produktų, kaip vandeniui atsparios kelioninės kuprinės už 12 JAV dolerių, vandeniui atsparūs prožektoriai už 25 JAV dolerius, balansavimo riedžiai už 235 JAV dolerius ar netgi nuo 18 JAV dolerių kainuojančio racijų komplekto „T – 668“ bei išmaniosiomis funkcijomis aprūpinto dviračio žibinto „Meilan X6“, kuris šiuo metu tekainuoja 11 JAV dolerių.

Kita „Top X-sports Gear“ išpardavime dominuojanti prekių kategorija – tai fiziniai aktyvumo asistentai ir išmanieji laikrodžiai. Pastarųjų kainos taip pat „nesikandžioja“, nes brangiausias išmanusis laikrodis „GW01“ šiuo atveju kainuoja vos 52 JAV dolerius. Likusių išmaniųjų laikrodžių ir fizinių aktyvumo asistentų kainos šio Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengto išpardavimo metu svyruoja nuo 20 iki 30 JAV dolerių.

Tikriausiai daugelis sutiks, kad šiuolaikinis aktyvus gyvenimo būdas tiesiog reikalauja šalia savęs taip pat turėti ir veiksmo kamerą. Kadangi kelionės nėra pats pigiausias malonumas, savaime suprantama, kad veiksmo kameros „GoPro“ taip pat yra įperkamos tikrai ne kiekvienam. Būtent tokie pirkėjai „Top X-sports Gear“ išpardavime dabar tikrai turi puikią progą patinkančią veiksmo kamerą įsigyti kur kas pigiau, nes „Gearbest“ jų kainos prasideda vos nuo 40 JAV dolerių.

Galiausiai ne ką mažesnio dėmesio šiame išpardavime susilaukia ir dronai bei kvadkopteriai. Pastarųjų kainos svyruoja dar platesniame diapazone, todėl sau patinkantį nuotoliniu būdu valdomą bepilotį orlaivį gali atrasti tikrai kiekvienas. Pavyzdžiui, pigiausias kvadkopteris šiuo atveju kainuoja vos 12 JAV dolerių, tačiau 12 megapikselių valdoma kamera aprūpintas dronas „DJI Phantom 4“ net ir „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje yra parduodamas už 1354 JAV dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: