Gruodžio 8 d. Talinas kviečia į sTARTUp Day 2017: „Nuo nulio iki herojaus“  ()

Gruodžio 8 d. antradienį Tartu mieste jau antrą kartą įvyks sTARTUp Day 2017 verslo festivalis. Pagrindinė renginio tema - „Nuo nulio iki herojaus“, apimanti pristatymus bei seminarus pagal tarptautinių startuolių vadovus, kurie turi patirtį plėtojant sėkmingą įmonę, pasitelkiant ribotus išteklius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

STARTUp Day 2017 vyks AHHAA mokslo centre, kuris tampa startuolių meka. Nuo ryto iki vakaro dalyviai galės mėgautis itin plačia programa, suskirstyta į keturis scenas, dvejus seminarus ir apimančia visą mokslo centrą.

Prisistatymo kalbos yra pateikiamos prisistatymo scenoje. Tuo pačiu, visos dienos metu bus galima pristatyti idėjas investuotojams, partneriams ir būsimiems klientams. Be to, "Firelight" scenoje turėsite galimybę paprašyti patarimų iš gerai žinomų žmonių.

Rick Rasmussen, Kalifornijos universiteto Berkeley fakulteto narys yra vienas iš ekspertų, kurie lauks dalyvių klausimų ir bus pasirengęs dalintis savo patirtimi. Rasmussen buvo susijęs su tikrai sėkmingomis įmonėmis - trys bendrovės, kuriose jis užėmė aukštas pozicijas, buvo parduotos už aštuonių milijardų dolerių sumą. Rick tikisi, kad jis taip pat turės galimybę išmokti kažką naujo: „Estija turi puikią reputaciją verslumo ir verslo valdymo požiūriu, todėl tikiuosi, kad bus abipusis keitimasis idėjomis“.

Lyginant su praėjusių metų atidarymo renginiu, organizatoriai šiais metais siūlo keletą naujovių ir staigmenų. „Mes sukūrėme dar geresnę programą su beveik 100 pranešėjų. Dėl paraiškos preliminariems susitikimams sudaromos geresnės galimybės susipažinti su partneriais ir investuotojais. Taip pat, diena prieš ir po bus kupinos renginių - EstBAN jubiliejinis šventinis vakaras, seminarai ir tarptautinė mados dizaino mugė“, - sakė festivalio organizavimo vadovas Ermo Tikk.

Šiais metais aptariamos temos - produktų kūrimas, biotechnologijos, prekės ženklas, duomenų saugumas, kosminės technologijos ir kt.

Kristjan Korjus, „Starship Technologies“ kompiuterių vizijos ir suvokimo vadovas, kalbės apie automatinį mokymąsi, tema, kuri sukelia daug diskusijų. „Mašinos pamažu daro mūsų gyvenimą patogesniu jau tūkstančius metų. Šis procesas vis spartėja, o tai yra naudinga šalims ir žmonėms. Nepaisant to, jaučiuosi nepatogiai kai galvoju, jog mašinos dabar taip pat perims protinius darbus iš mūsų“, - paaiškino Korjus.

Be diskusijų svarbiais klausimais, visi dalyviai taip pat gaus nemokamą bilietą į renginio vakarėlį, o tai bus įspūdingas renginys Turu gatvės sporto salėje.

sTARTUp Day 2017 pagrindiniai organizatoriai yra Tartu miestas, Tartu universitetas, Startup Estonia ir Tartu startuolių bendruomenė. sTARTUp Day 2017 yra didžiausias Baltijos šalių verslo festivalis, skirtas pradedantiesiems, investuotojams, technologijų lyderiams, jaunimui, valdžios atstovams ir žiniasklaidai.

Festivalio bilietai yra prieinami renginio svetainėje https://www.startupday.ee.

Papildoma informacija: Ergo Tikk, sTARTUp Day 2017 pagrindinis renginio organizatorius, +372 53 432 165, ermo.tikk@startupday.ee

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: