Silūrų hipotezė. Žemėje galėjo būti civilizacijų dar iki žmogaus atsiradimo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

shift 2018-04-26 21:04
AAA000 2018-04-26 21:16
cia sutinku kad skaptuota nes matosi nebaigtu apdirbt vietu, kur grubus apdirbimas. matosi kad uolienos masyve padaryta, panasiai kaip ir Petroj. uoliena matyt nebuvo labai kieta , nepanasu i granita. granitas buna isvagotas trukiais. bet cia gi Indija, o ne pietu Amerika kur vergu istisos kastos yra daug tukstantmeciu, neturejo ka veikt ir israize ir cia isvis ne megalitai.- megalitai - tai kur aiskina kad veziojo simtatoniuis gabalus, o paskui suleido plokstumas milimetro tikslumu - kad popierius tarpan neilenda... cia gi tiesiog uolienu raizybos sedevras - tiesiu ar ploksciu pavirsiu net ner. megalitu video duok, kur aiskiai neatlieti betonavimo principais deja tokiu vienetai tera, o ne "visur pasauly"
Denis_LT 2018-04-26 22:15
Taigi cia viskas aisku kaip 2x2 zodziu aiskinu tik karta tai klausykit ateiviai pagamino savo ir musu zemeje gyvenanciu gyvunu hibrida,, tada ismoke ji isgauti auksa ir kas kelis milijardus metu atskrenda nuimti derliaus ps aukso jau buvo egipe ir aukssas yra vienas is reciausiu metalu
shift 2018-04-26 23:24
AAA000, nenorėčiau su tikti su viskuo. Pritariu tik tiek, kad liejimo naudota daug kur galėjo būti, tą yra paremiančių įrodymų. Bet anaiptol ne visur. Skeptiškai vertinu tavo teiginį apie vergų darbą. Pirmiausia tokiems pastatams, kaip mano nurodyta šventykla Indijoje, reikalingas itin meistriškas architektas, nes tiek proporcijos, tiek skulptūrinė plastika dera itin harmoningai, jaučiasi vieningas formų ansamblis. Kad įgyvendinti tai, turėjo būti parengti detalūs brėžiniai, kuriuos kažin ar galėtų suprasti paprasti iš pakampių surankioti vergai. Baisu net pagalvoti, kokia didelė būtų klaidos ir apsiskaičiavimo kaina - ne vietoje nuskelto akmens jau nebe priklijuosi. Jau nekalbu apie tai, kaip pulkui vergų išlaikyti sinchroniškus metmenis tokiose aptakiose formose būtų neįsivaizduojamai sunku. Aplamai, apie akmens kalimą ir vergų darbą daugiausiai kalba tie, kurie to akmens patys nėra nei kalę nei supranta kaip tai sunku daryti. Akivaizdu, kad tiek akmens kalimas, tiek liejimas tų monumentų kūrimo metu buvo itin aukšto lygio, kurio mes ir šiandien nelabai galime atkartoti. Žiūrint tiek į Petrą, tiek į Kailash'ą atrodo, kad tokiam preciziniam monumentui sukurti būtų reikalingas koks nors priešistorinis CNC robotas. Manęs nei kiek nenustebintų, jei paaiškėtų, jog prieš mus buvo kita pažangi civilizacija, kuri išnyko dėl kokios nors kolosalios kosminės katastrofos.
enzim 2018-04-26 23:29
AAA000, esi apgailėtinas, pas mane yra visų mūsų krašte pasitaikančių granitų kolekcija. Susidaro įspūdis, kad indėnų kultūros Pumapunku Bolivijoje ( https://en.wikipedia.org/wiki/Pumapunku) ir Oljantaitanbe Peru (https://en.wikipedia.org/wiki/Ollantaytambo) savo statyboms panaudojo jau rastus apdirbtus riolito( vulkaninis granitas) andezito(tarpinė uoliena tarp granitų ir bazaltų) ir bazalto monolitinius blokus.
AAA000 2018-04-27 10:21
tipinis mulkio pasiaiskinimas... "as turiu Marso granito pavyzdziu kolekcija ir zinau du terminus" - todel tai irodymas , kad "Kentauro Alfoje ufonautai state is apdirbto granito" ispudis nereiskia irodymo. irodymus pateik. azijoj rasta ir skaldyklos, ir akmenu apdirbimo atliekos, ir apdirbimo zymes ir mechanizmu pjaustymui likuciai ir net yra islike aprasai ar paminejimai transportavimo metodu. o ir galutinis vaizdas paciu pastatu skiriasi. kur rinkta is luitu - niekas ten ju isvis neapdirbinejo. p. Amerikoj tera tik liejimo su glaistymu pozymiai, suliejimas kaip betonavime, formu ispaudai, tipinis tarpu uzliejimas, na ir pilna polimorfiniam betonui medziagu ivairoves. na ir principe daugiau nieko. ir is to daryt isvadas, kad cia granito mechaninis apdirbimas ir transportavimas yra tiesiog kvaila. o kad ten analizei paime kazkoki uzpildo gabaliuka ir rado granito pozymiu - cia tau negincijamas irodymas kad ten vientisas monolitinis granitas? turi jis matai kolekcija. tu pabandyk bent viena ta savo kolekcini akmeneli perskelt ar atpjaut, ir bent palygint kazka. nes kalba apie tai eina. kas del sudeties, cia isvis ka nors tegaletu pasakyt nebet labai savo sriti ismanantis neorganika chemikas.
jordanbn2 2019-06-12 08:44
Musu civilizacija iskilo ir palieka dideli pedsaka del visuotinio svietimo. Iskyla daug geniju. Kol nebuvo visuotinio svietimo pasiziurim musu istorija. Fundamentalius atradimus turejo zmones, indijoj, graikai, egiptas. Bet jie dave mazai naudos. Ir dabar atradimus daro ne pavieniai mokslininkai o institutai, Kai viska daro pavieniai mokslininkai su ribotu biudzetu tam tikrame lygyje technologijos uzstringa. Tai tu civilizaciju ir buvo visokiu, tik jos nepasieke musu lygio ir masto greiciausiai. Sakykim is milijardo zmoniu akademini lygi gali pasiekti 10proc. Tai suteikiam issilavinima milijardui gaunam 100000000 akademiku, tai jau sis tas, o jei suteikiam is milijardo issilavinima tik 10000 zmoniu tai turim 1000 Akademiku, Skirtumas yra, be to turint tokia mase neissilavinusios darbo jegos mazeja poreikis diegti technologines naujoves