Kodėl JAV sukūrė net du skirtingus 5-tos kartos naikintuvus? Kuo skiriasi ir kuo panašūs „F-22 Raptor“ ir „F-35 Lightning II“, kas tai yra A, B ir C versijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Finalfour 2018-05-08 12:43
Visai prikolas, kai Arnas bando rasyti objektyviai Jei dar butum paminejes, kad ir netobuli, bet juos problemos kamuoja daug maziau, nei naujus (net visus 5) rusijos 4++ kartos pakfa.
vanduo4 2018-05-08 13:36
Iš kur tu žinai jog tai ARNS?
HardAxe 2018-05-08 16:52
straipsnio pradžioj dešinėj toks mėlynas langelis su autorium. Šiaip labai liuks straipsniukas, laukiu daugiau.
Vytautas 2018-05-09 08:45
Bet iš kur jūs žinote, kad ARNS yra Arnas Mulokas?
SaMaras 2018-05-09 10:47
Buvo toks anekdotas, eina zuikis miško takeliu žiūri ant takelio kažkoks daiktas guli.. na panašu į š..., pauosto - kvepia irgi š.., galų gale paragauja - ale tikrai š.. gerai kad įsitikinau, o tai įlipęs būčiau. Taigi, gal kartais gali ir suklysti iki galo neįsitikinęs, bet nevisada reikia ragauti.. Nenoriu įžeisti nei Arns nei Arno Muloko, tegul nepritaiko alegorijos asmeniškai. Visgi tiek Arns komentarai priversdavo pakrutint smegenus ir paieškot kur ten skylės (automatiškai didėja tikimybė dar ir surasti kokios naujos nežinotos info) tiek ir Arno straipsniai įsijungus tam tikrą sveikos logikos filtrą pakankamai informatyvūs ir gali užvesti tinkama linkme, kur pats gali pasidomėti giliau ir atsirinkti reikiamus/ patinkančius šaltinius. Klaidelių pasitaiko nemažai, bet mokslo populiarinimo o ne moksliniuose straipsniuose taip dažnai nutinka.. Mokslininkas parašytų informatyvesnį straipsnį, bet jis, greičiausiai, bus įdomus tik kitiems tos srities specialistams arba bus nesuprantamas.. žurnalistas parašys įdomesnį lengviau skaitomą straipsnį, bet nebūtinai viską supras pats ką parašė..
2018-05-09 11:55
Sudėlioji visus taškus ant "i" ir gauni atitinkamas išvadas. Nebent "administracija" labai neturi ką veikti ir analizuoja Arns'o rašto stilių, gramatines klaidas ir atitinkamai kuria straipsniukius prisidengdami Arns'o tapatybe.
Vytautas 2018-05-10 07:18
Vadinasi, nežinote, o spėjate pagal tam tikrus sutapimus. Spėjate su tam tikra tikimybe ir tikite, kad tai yra tiesa. Čia ir atsakymas, kodėl diskusijose tiek daug ginčų ir nesutarimų - neskiriate, kas yra tikras faktų žinojimas nuo to, kas yra spėjimas, o kas paprasčiausias tikėjimas. Kai kas sudėlioja visus taškus ant "i" ir gauna, kad Žemė yra plokščia, kai kas, kad klimato atšilimas nevyksta, o kai kas, kad Arns yra Arnas. Gal visi spėjimai yra teisingi, o gal nei vienas, o gal tik keli iš jų? Bet tada taip ir reiktų rašyti, "aš manau/tikiu/spėju, kad...", o ne "aš žinau, kad..." Atvirai sakant, aš ir pats nežinau ar Arns ir Arnas yra tas pats asmuo, bet mums tai ir nėra svarbu, o svarbu, kad rašo įdomius tekstus. Tiesiog užkabino labai tvirtas skaitytojų "žinojimas" neturint jokių tvirtų įrodymų - tą pastebime apie daug dalykų, kurie jokiais būdais nėra tvirtai žinomi, bet taip teigiančių yra labai daug.
Xdmin 2018-05-10 11:03
Atvirai sakant, as nezinau ar Jus pats nesate Arns, ar si svetaine nera remiama Rusijos troliu ar Lietuvos elfu, bet man tai irgi kol kas neatrodo labai svarbu, nes atsirenku ka skaityti ir ko ne.
Skeptikas 2018-05-10 15:45
. Teismai veikia nekaltumo prezumpcijos principu: "asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas nėra įrodytas". Mokslas pagrįstas vien tikėjimu nekvestionuojant yra religija, o teismai be įrodymų yra linčas ir #Metoo
2018-05-10 18:40
Tai čia nei vienas tada negali pasakyti ar čia jis ar ne jis, kol gyvai savo akimis nepamatys to asmens rašančio komentaruose tiek "po" Arns slapyvardžiu, tiek "po" Arno Muloko asmenvardžiu rašant straipsnius. Galite gerbiamasai dabar kiek norite pilstyti iš tuščio į kiaurą ir filosofuoti į valias. Bet didelė tikimybė, kad tai tas pats asmuo. Sutapimas gali būti vienas, du, galbūt trys, bet kai jų yra daugiau, ir ypač labai specifinių (Jei labai įdomu, galite kreiptis į rašymo stilių analizuojančius ekspertus ir pasikonsultuoti su jais), tada tikimybė, kad tai ne tas pats asmuo yra žymiai mažesnė, už tikimybę, kad tai būtent tas pats asmuo. O pratęsiant tamstos temą, aš irgi galiu pasakyti, kad net jei ir matytumėte, jog tas pats asmuo rašo naudodamasis Arns slapyvardžiu ir asmenvardžiu Arnas Mulokas, irgi nebūtų galima teigti, kad tai faktas ir šimtaprocentinė tiesa. O gal Jūsų smegenys prijungtos prie komp. simuliatoriaus ir duomenys, kuriuos apdoroja jūsų smegenys yra tiesiog netikri? Gal ir taip, gal ir ne... O gal Žemės kaipo tokios visai nėra, o Jūs pats tik kompiuterinis kodas. Žodžiu - bla bla bla.
Finalfour 2018-05-16 14:28
As tai nesuprantu, cia jau visai iskreipta realybe, gal atipeikekit? Tai jeigu net portalo administracija nezino, ar cia tas pats Arns, tai gal tiesiog kai imsite kita straipsni is Arno Muloko, tieiog pas ji PAKLAUSKIT?
HardAxe 2018-05-16 14:47
man kažkaip primena: **** Įsiutęs tėvas ryte praneša sūnums: - Kažkoks pydaras nukniaukė mūsų karvę! Vyriausias sūnus: - Jei pydaras, vadinasi, žemo ūgio. Vidurinysis: - Jei žemo ūgio, reiškia, iš Kalabybiškių. Jauniausias: - Vadinasi, tai Gustas. Nuėjo visa govėda pas Gustą, ataudė, o anas neprisipažįsta. Dar kartelį dėl profilaktikos - - visvien "nevogiau". Nutempė pas teisėją, viską papasakojo. Teisėjas: - Nu, logika geležinė, bet tai ne įrodymas. Pavyzdžiui, kas čia pas mane dėžutėje? Tėvas: - Dėžutė kvadratinė. Vyriausias sūnus: - Vadinasi, joje kažkas apvalaus. Vidurinysis: - Jei apvalus, reiškia, oranžinis. Jauniausias: - Vadinasi, apelsinas. Teisėjas lėtai užmeta akį į dėžutę, atsidūsta ir sako: - Ką gi, Gustai, teks atiduoti karvę. **** geri tie arno straipsniai, lenka kokių 80% rašliavų portale. Jei Arno ir arns požiūriai sutampa tai sutampa. Didelio šališkumo nesimato, tegu tik rašo daugiau.