Skausmas praėjo. Kaip Suomija susitvarkė su rusiškomis antisankcijomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2018-08-09 22:07
kame bedos? augint karve ar mesine ar pienine - ta pati veikla praktiskai. didumas galvijo panasus. tvartai panasaus principo. serimas irgi. ir dar melzt nereikia. superka ant kiekvieno kampo. blogiausiu atveju saslykus kepsi ir pardavinesi turguose ar per s. moka labai gerai. tai kame cia sudetingumas persiorientuot? butinai ant kiauliu reikia pult, ar ten ant kazkokiu vistu? ar alkoholio dozei reikia kasdieninei - kad ta piena isikandes laikaisi? kame problema IS TIKRO? turi zeme, turi tvartus, turi patirti, turi ten pazymejima ukininko, ko dar ten tau truksta? rusijos sankciju kazkokiu ar marsieciu sertifikato? blin - rase karve balkone kazkoks veikejas laike Vilniuje, stumde piena kaimynams - ir nemyke kaip tu
robertasdd 2018-08-09 22:33
aaa, turetum daugiau tolerancijos turet ir seip negrazu zmones idiotais vadint. gal jie tiesiog nezino. ne visi gaudosi ukiuose ir ekonomikoj, o pakomentuot zmones megsta. o parekt apie valdzia dar labiau.
lindemann 2018-08-09 22:34
sakyčiau tu koks penktokas, pagal rašybą, pagal mąstymą, tačiau tokio amžiaus vaikų geopolitinės aktualijos dar nedomina. Turbūt kažkuriuo gyvenimo momentu tamstai per anksti nustojo formuotis smegenys, kol visa kita vystėsi kaip priklauso. Čia net ne vatinizmas, čia idiotizmas pas tave.
Instruktorius 2018-08-10 09:15
dainius.tamošaitis rusija pati sau sankcijas uz maisto produktus issivede, pati sau uzsidraude isisivezti maista is vakaru. Lietuva neivede rusijai sankciju. Rusija prie sienos pati neleidzia ivaziuoti sunkvezimiams is europos. rusijoje rodo per televizoriu tokiems kaip tu kaip yra traiskomi vaisiai suriai ir kiti maisto gaminiai savartynuose. Kai tuo tarpu beveik puse rusijos zmoniu gyvena nepritekliuje. sutraiskytus produktus paskiau zmones begom bega rinkti ir kas dar valgoma tempia namo. Ir labai dziaugaisi kada dar atveza i savartyna dar konors ismesti. Jei pasidometum maisto kokybe rusijoje , nustebtum , aisku tu to nezinai, bet ten tik labai brangus maistas yra valgomas. Visi tie maistai kurie yra iperkami paprastiems rusams, yra nevalgomi, pienas gaminamas is nezinia ko , suris be pieno, mesa daznai is betkur betkokiom salygom paskersta, daznai jau mirusiu gyvunu, bet apie ir tokia mesa ten yra pasvajoti. Nereikejo uzpulti Gruzijos ir Ukrainos , ir nebutu reikeje patiems sau isivesti sankciju.
sub 2018-08-10 09:32
Nu ir ką, perreisim visi prie geresnio mitybos plano. Mėsa, daržovės, vaisiai ir grūdinės kultūros. Pieno produktai gal ir skanūs, bet visai nereikalingi organizmui. Galima be jų pilnai išsiverst.
dainius.tamošaitis 2018-08-10 16:34
Lietuva gavo sankvijas tik del prezidentes kalbiu . Neiskreipkite faktu russija neuzpuole gruzijos. Gruzija pirma uzpuole viena is rusijos miestu ir uz tai rusija kara paskelbia.
dainius.tamošaitis 2018-08-10 16:51
mesinis ukis pelnas yra vienkartinis parduodi galvija ir viskas norit kad butiu pelno reikia nemaza kieki laikyti o su pieninem karvem uztenka ir 2 jai pieno supirkimos kainos butiu nors 0.20 eu kuros buvo iki rusijos sankciju..
immortallt 2018-08-10 19:09
Sankcijų įvedimas buvo tik maskavimas. Jie nebūtų vis tiek įpirkę, o dabar oficialiai nėra, tai oficialiai ir įpirkti gali. Kaip ir keliones uždraudė, nors iš tikrųjų dar iki tol kelialapių pardavimai buvo kritę 60-80%. Čia kaip sovietiniais laikais - rublių visi turėjo, tik nebuvo ką už juos pirkti.
AAA000 2018-08-10 19:34
o kuo blogai vienkartinis pelnas jei jo dydis vienodas? nespesi namo parnest neprageres ar kas? ar tau cia kazkokia smegenu nepakankamumo problema - gaut 2 menesiu alga kruvoje sesis kartus metuose vietoj kasmenesiniu ismoku? tu ne gyvuliu kieki skaiciuok, o savo galimybes generuot pelna. vietoj irangos melzimui ir pastovaus karo su keliais monopolizavusiais rinka pieno supirkejais tiesiog kelis mesinius galvijus papildomus laikai ir susilygina ten viskas - net jei maziau pelninga is kiekvieno kilogramo. o jei randi kam parduot mesa tiesiogiai - tai dar ir bonusas - nes parazitinius tarpininkus ismeti. bet ne - butina jam matai ta piena melzt i minusa - nes kolxoze ismoko skiest vandeniu ir galvoja kad siais laikais pralis...
BrendasGazuotas 2018-08-12 01:04
Ten su tuo a lia Tomu neverta diskutuoti... Visi kalti tik ne rasieja. Gramatines klaidas meilė rusijai generuoja bet tikrai ne meilė gimtajai kalbai
vanduo4 2018-08-20 03:48
- Manyčiau jog neteisingai suprantate Rusijoa antisankcijas. - Vakarai skyrė sankcijas Rusijai kaip ekonominę bausmę už, tarkim, Ukrainą; - Rusija skiria sankcijas ne kaip ekonominę bausmę, o kad apsaugoti valiutos nutekėjimą iš Rusijos rinkos. : Rusijos antisankcijos buvo ne kaip kerštas, o kaip būtinybė. O tai ne galios, o silpnumo požymis, bent laikinai.