TOP 10 perkamiausių prekių iš Kinijos turgelio: tiesiog šluojamos itin aukštos kokybės „Bluedio TN“ ausinės, labai geros kainos „Xiaomi“ produktai ir įrankiai, kokių dažnai nepasitaiko (2018 rugpjūtis, Video)  (4)

Gavome statistinius duomenis, kokiu daiktus Kinijos turgelyje labiausiai mėgo pirkti technologijos.lt skaitytojai paskutinė vasaros mėnesį. Kaip visada, vyrauja geros kainos, bet pagal kokybę geriausi savo srityje pasiūlymai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Belaidės ausinės „Bluedio TN“

12.11€ | 12% nuolaida | 4.73 balai iš 5 (80 vertinimai)

Pirmoje pozicijoje – „Bluedio TN“ ausinės. Tai dar vienas žaidėjas pigių belaidžių ausinių rinkoje, tačiau apie kokybę daug kalbėti net neverta - jos įtrauktos į Amazon's Choice kaip vienos geriausių visame pasaulyje belaidžių magnetinių ausinių sportuojantiems. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 16

  • Gearbest gelsvos spalvos ausinėms taiko 12 % nuolaidą ir jos kainuoja 12.11€, į Lietuvą siunčiama nemokamai neregistruotu paštu. Juodos spalvos jau išpirktos ir neaišku, kada bebus. 
  • Aliexpress kainuoja 16.75€, siuntimas į Lietuvą nemokamas. 
  • Amazon.com kainuoja 20€.
  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 8€.

Trumpai:

  • „Bluedio TN“ yra į ausis įstatomos belaidės ausinės su  13 mm garsiakalbiais, labai stipriais magnetais ir aktyviu triukšmo slopinimu. 
  • Įtrauktos į Amazon's Choice kaip geriausios belaidės magnetinės ausinės sportuojantiems. 
  • Puikiai atkuria žemus dažnius, kiek silpniau aukštus ir vidutinius.
  • „Bluedio TN“ puikiai tinka sportuojantiems ir ausines naudojantiems kasdien, nes jas galima nusiimti ir palikti ant kaklo sukabinus korpusų galuose esančius magnetus

„Bluedio TN“ ausines gamina labai įdomi ir išskirtinė visame pasaulyje „Bluedio“ kompanija. Technologijos.lt jau rašė apie Europoje mažai kam žinomą „Bluedio“ ausinių atsiradimo istoriją: kodėl jos tokios pigios, o kokybė prilygsta net 5-10 kartų brangesniems analogams ir kaip tai susiję su drastišku „Apple“ sprendimu.

Taigi, „Bluedio TN“ yra kokybiškos garsaus gamintojo ausinės, tačiau jos tikrai nėra brangios ir tai neturėtų stebinti, prisiminus kompanijos istoriją ir dabartinę politiką.

„Bluedio TN“ yra į ausis įstatomos belaidės ausinės su 13 mm garsiakalbiais ir magnetinėmis  nugarėlėmis. Štai toks trumpas pristatymas geriausiai apibūdina „Bluedio TN“ neišduodamas didžiausių šio gaminio stiprybių, bet pažvelkime į viską išsamiau.

„Bluedio TN“ antgaliai, kurių pakuotėje yra net 4 poros, yra įstatomi į ausies kanalą. Tai padeda ausinėms laikytis tvirčiau, o garsas yra perduodamas tiesiai į ausį, todėl garsiakalbiai neturi būti tokie galingi. Į ausis įstatomos ausinės yra lengvesnės ir kompaktiškesnės. „Bluedio TN“ sveria vos 23 gramus, nemažai to svorio lieka ant kaklo, todėl jos tikrai netrukdo bėgioti – užmiršite, kad esate jas užsidėję.

Aišku, garsas tikriausiai bus nepamirštamas. 13 mm garsiakalbiai tokio dydžio ir tipo ausinėms nėra sutinkami dažnai. „Bluedio“ pasistengė, kad garsiakalbiai gerai atkurtų žemus tonus ir gerai grotų šiuolaikinę muziką su ritmingais žemais dažniais. Būtent tokia muzika geriausiai tinka treniruotėms. „Bluedio TN“ jautrumas siekia 116 dB, todėl muzika yra ryški, išraiškinga ir pakankamai garsi.

Štai ką apie jas sako vienas pirkėjas:

Šių ausinių kokybė prilygsta garsių gamintojų, tokių kaip „Sony“, „Beats“ ir „Jay Bird“ produktams. Jos puikiai gula mano ausų kanaluose ir tikrai nekrenta. Tai leidžia klausytis labai išraiškingų žemų dažnių, o ir dainų žodžiai yra lengvai suprantami. Nesu audiofilas, bet kaip „Bluetooth“ ausinėms, „Bluedio TN“ garso kokybė yra įspūdinga. Baterija tarnauja labai ilgai – 2 dienas jas naudojau be jokio įkrovimo su įjungta aktyvia triukšmo kontrolės sistema. (TechGuru)

Išsamiau: Skelbiama itin gera kaina „Bluedio TN“ belaidėms ausinėms su 13 mm garsiakalbiais, magnetiniais korpusais, itin ilgu baterijos tarnavimo laiku, tiesiog puikiai atkuriamais žemais dažniais ir dvigubai pigiau nei Amazon (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

2. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“

22.49€ | 39% nuolaida | 4.84 balai iš 5 (55 vertinimai)

Antroje pozicijoje – nepajudinamai populiari ir nuolatos perkama „Xiaomi Mi Band 3“. Bet tai viena populiariausių apyrankių visame pasaulyje, nėra ko stebėtis jos populiarumu.

Kaina

Tikrinta 2018 09 16

  • Paprastai be nuolaidų kainuoja 30-35€
  • Gearbest „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 22.49€. Pristatymas nemokamai registruotu paštu.
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama už 27€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 35€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 12.50€.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas. 

Tad tokio dydžio ekraną reikia išnaudoti ir naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Žinutės dažniausiai būna ilgos, tačiau „Mi Band 3“ jas sutalpina į tris puslapius, kuriuos greitai vartysite atnaujintos programinės įrangos pagalba.

Štai ką apie ją sako viena pirkėja:

Po dviejų savaičių gavau savąją „Mi Band 3“. Išmanioji apyrankė puikiai atrodo ant mano riešo. Esu moteris ir mano riešai yra išties siauri, tačiau „Mi“ juosta nėra per didelė, priešingai, ji kuo puikiausiai tinka. Vizualiai atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai lengvas (viskas jau yra žinoma iš „Mi Band 2“). (Mi Band 3)

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

3. Automobilinis įkroviklis, įtampos daviklis, FM moduliatorius ir laisvų rankų įranga viename – „Xiaomi ROIDMI 3S“

14.61€ | 4.77 balai iš 5 (613 vertinimai)

Trečias perkamiausių prekių sąraše atsidūrė „Xiaomi ROIDMI 3S“. Tai išmanus automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis, papildomai atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos ir įtampos matuoklio funkcijas.

Kaina

Tikrinta 2018 09 16

  • Gearbest šiuo metu kainuoja 14.61€. Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu kainuoja 0.39€, garantuotai nėra jokios rizikos dėl muitų.  
  • „Xiaomi ROIDMI 3S“ parduodamas ir Lietuvoje, pvz. Skytech.lt parduotuvėje „Xiaomi ROIDMI 3S“ kainuoja 20.79€.
  • Pirkdami Kinijoje sutaupote 6€.

„Xiaomi ROIDMI 3S“ yra pakankamai paprastas įrenginys, pasižymintis labai aukšta kokybe. Jo korpusas yra pagamintas iš plastiko, tačiau jame yra žalvariniai elektrodai ir nerūdijančio plieno dalys. Visas įrenginys yra atsparus dėvėjimuisi, todėl jis tikrai tarnaus ne vienerius metus.

„ROIDMI 3S“ veikia tiek 12, tiek 24 voltų sistemose. Įrenginys turi apsaugą nuo įtampos šuolių ir nelygios srovės. „ROIDMI 3S“ išsijungs net jei per daug įkais - tai yra saugumui svarbi savybė.

Kiek neįprastai skamba įtampos matuoklio funkcija. Tačiau jūsų automobilio elektros sistema yra visiškai autonominė ir jai reikia priežiūros. Jei dažnai įkraudinėjate įvairius įrenginius ir naudojatės įvairiais prietaisais, gali būti, kad įtampa ims kristi. „Xiaomi ROIDMI 3S“ apie tai perspės, o tikslesnius duomenis galima stebėti išmaniojoje programėlėje.

Aišku, tikriausiai pati naudingiausia papildoma „Xiaomi ROIDMI 3S“ funkcija yra FM moduliatorius. Ne visi žmonės žino, kas tai per daiktas. „ROIDMI 3S“ per „Bluetooth“ prisijungia prie telefono. Tuomet per savo telefoną galite leisti įvairią muziką, kuri iš „ROIDMI 3S“ bus transliuojama 96,4 MHz dažniu. Taigi, muzika be jokių laidų gros per automobilio audio sistemą. Lygiai taip pat veikia ir laisvų rankų įranga - pašnekovo balsas bus girdimas per automobilio garsiakalbius.

Pagrindinė „Xiaomi ROIDMI 3S“ funkcija yra išmaniųjų įrenginių baterijų įkrovimas. Gamintojas džiaugiasi, kad „ROIDMI 3S“ turi išmanią mikroschemą, kuri atpažįsta įrenginių krovimo poreikius ir tolygiai paskirsto energiją. Tai užtikrina greitą ir saugų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitų įrenginių įkrovimą.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Tai geriausias daiktas, kurį pirkau „Gearbest“. Puikus prietaisas, tinkantis daugybei automobilių. Neturėjau jokių problemų prisijungdamas prie programėlės, ja labai lengva naudotis. Privalumai: juoda spalva, metaliniai komponentai, 4 apšvietimo spalvos pasirinkimai, geras FM signalas, du USB lizdai, jokių trikdžių klausantis muzikos, gerai telpa automobilio elektros lizde. Kol kas tai geriausias „Xiaomi“ produktas. (Pawel)

Išsamiau: „Xiaomi ROIDMI 3S“ - tai ir automobilinis įkroviklis, ir įtampos daviklis, ir FM moduliatorius, ir laisvų rankų įranga: „Tai pats geriausias daiktas, kokį tik pirkau Kinijoje“

4. Belaidė kolonėlė ir namų kino sistema „Xiaomi TV Soundbar“

65.74€ | 15% nuolaida | 4.71 balai iš 5 (150 vertinimai)

Kaip įvairias standartines kolonėles pamažu keičia įvairaus tipo belaidės garso kolonėles, taip pat analogiškai standartinės namų kino sistemos vietą vis dažniau ir dažniau užleidžia „Soundbar“ tipo universalioms garso sistemoms. Ketvirtoje pozicijoje įsitvirtino labai gerą kainos ir kokybės santykį turinti „Xiaomi TV Soundbar“ sistema - paprastai kainuojanti apie 100€, rudeniop ji ženkliai atpigo. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 16

  • Šiuo metu geriausią kainą siūlo „Gearbest“ – parduoda už 65€, pristatymas Priority Line būdu kainuos 10.65€.
  • Elektroninėje parduotuvėje „AliExpress“ už šią kolonėlę teks mokėti 60€ ir 27.55€ už pristatymą.
  • Tuo tarpu „TomTop“ net ir su nuolaida už „Xiaomi TV Soundbar“ dabar prašo 110.24€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 35€.

Tenka pripažinti, kad „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemai alternatyvų galima rasti ir Lietuvoje, tačiau čia susiduriame su įprasta problema – pastarosios mūsų šalyje kainuoja ženkliai daugiau dėl garsių bendrovių prekinių ženklų.

Čia norisi pabrėžti tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ ypatinga tampa ne tik dėl savo montavimo galimybių, kompaktiško dizaino (83 x 7,2 x 8,7 cm, 1,925 kg), bet ir dėl to, nes gali pasigirti integruotais net aštuoniais skirtingos paskirties garsiakalbiais. Patikėkite, tokį garsiakalbių kiekį turinčią kolonėlę už visiems prieinamą sunku rasti ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Palyginimui Lietuvos elektroninėse parduotuvėse panašaus „Soundbar“ tipo garso pigiausių sistemų kainos prasideda bent keliomis dešimtimis eurų brangiau, o juose esančių kolonėlių skaičius siekia 3-4. Tuo tarpu analogiškų parametrų garso sistemos kainuoja 2-3 kartus brangiau.

Šiuo atveju keturi integruoti pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai padeda atkurti itin žemus tonus. Tuo tarpu „woofer“ tipo kiti du garsiakalbiai tampa itin svarbūs atkuriant vidutinių dažnių signalus. Galiausiai aukštų dažnių atkūrimui yra naudojami du likę integruoti garsiakalbiai.

Svarbiu „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos privalumu taip pat tampa ir integruotų jungčių gausa. Kitaip sakant, negana to, kad „Xiaomi TV Soundbar“ turi optinį bei Aux tipo garso įėjimus, pastaroji garso sistema dar yra aprūpinta ir SPDIF bei „Line In“ tipo įėjimais.

Be to, atkreipkite dėmesį dar ir į tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali pasigirti integruotu Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, jog šią garso sistemą esant poreikiui galima naudoti ir kaip įprastą belaidę garso kolonėlę.

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Naudotis „Xiaomi TV Soundbar“ yra labai paprasta, nes integruotų mygtukų pagalba galima lengvai pasirinkti kuris garso įėjimas bus naudojamas. Be to, kartais labai praverčia integruoti garso reguliavimo mygtukai. Garso kokybei neturi priekaištų net ir tada, kai garso lygis pasiekia maksimumą. (Matteo)

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai. Taip pigiai dar nebuvo - skelbia didžiausią nuolaidą belaidei kolonėlei ir namų kino sistemai „Xiaomi TV Soundbar“: net 8 skirtingos paskirties garsiakalbiai, daugybė jungčių ir Bluetooth ryšio modulis (Video)

5. Masažuoklis „Leravan Mi Home“

14.70€ | 35% nuolaida | 4.85 balai iš 5 (758 vertinimai)

Vienas iš nestandartinių, bet labai perkamų daiktų iš Kinijos - kartais jis nepateka į TOP perkamiausius, o kartais būna net pačiame viršuje. Daug kas priklauso nuo kainos, tačiau panašu, kad daiktas yra tikrai geras ir daugeliui pirkėjų pasiteisina. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 16

  • Gearbest.com šiuo metu šiam masažuokliui taiko 35 % nuolaidą ir jis kainuoja 14.70€. Be nuolaidos šie masažuokliai Gearbest kainuoja apie 21€ - čia galima peržiūrėti visą jų asortimentą. Siuntimas neregistruotu paštu, nemokamai.
  • Jei nuspręsite įsigyti šį įrenginį, reikėtų kartu pasirūpinti ir papildoma elektrodų pora (ji tarnauja maždaug 50 kartų).
  • Lietuvoje neparduodamas.

Mūsų gyvenimo ritmas yra toks, kad dažnai pamirštame pasirūpinti savimi. O juk kartais skaudančiam kaklui, nugarai ar raumenims taip reikia paprasčiausio masažo. „Xiaomi“ siūlo tokį masažuoklį, kuris jums padės, nors pats net neturi judančių dalių.

Transkutaninis elektrostimuliavimas - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. Trumpi, nestiprūs elektros impulsai veikia po oda ir raumenyse esančius nervus.

Ši technologija, sutrumpintai vadinama TENS, yra dažnas mokslinės polemikos objektas. Ne visi specialistai sutinka, kad TENS gali numalšinti nugaros ar kaklo skausmą, kiti nemano, kad trumpi elektros impulsai apskritai gali suteikti kokį nors pagerėjimą.

Visgi, daugybė žmonių, įsigijusių paprastus TENS prietaisus, teigia, kad jiems jie labai padėjo, o ir profesionalioje medicinoje jie naudojami gimdyvių skausmui sumažinti ir net odontologijoje. Tokių pat atsiliepimų nestiga ir prie šio „Xiaomi“ masažuoklio - apžvalgose teigiama, kad dirbant sėdimą darbą ir jį uždėjus ant nugaros, jau po 15 min. pasijaučia sumažėjusi nugaros įtampa. 

TENS impulsai yra labai silpni ir joks pašalinis poveikis nėra pastebėtas, tačiau vis tiek šiuos prietaisus reikėtų naudoti atsargiai.

„Leravan Mi Home“ yra kompaktiškas TENS masažuoklis, kurį naudoti labai paprasta. Tereikia jį priklijuoti prie norimos raumenų grupės ir įjungti vieno mygtuko paspaudimu.

„Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ yra kontroliuojamas vos pora mygtukų. Trumpi paspaudimai leis pereiti nuo vieno režimo prie kito. Režimai skiriasi impulsų stiprumu ir dažniu. Pavyzdžiui, jei norite atsipalaiduoti, pasirinkite masažo režimą, kuris trumpus, švelnius impulsus keis greitesniais ir stipresniais.

Jei norite greitai numalšinti skausmą - jums padės automatinis ar paspaudimų režimas - abu jie veikia trumpais ritmiškais impulsais. Tuomet tereikia pasirinkti vieną iš dešimties intensyvumo lygių.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Šis masažuoklis yra labai mažas ir mobilus, tačiau koks galingas! Galima pasirinkti pulsavimo režimą tiesiog spaudžiant mygtuką ant įrenginio korpuso. Galima padidinti ar sumažinti intensyvumą vos keliais paspaudimais. Gražus dizainas, o medžiagos atrodo labai kokybiškai. Net pakuotė atrodė gražiai. (Marco)

Išsamiau: Pabandė iš smalsumo, o dabar naudojasi visa šeima: skelbiama 33% nuolaida itin gerai vertinamam „Leravan Mi Home“ TENS masažuokliui (Video)

6. „MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

4.75€ | 19% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (7118 vertinimai)

„MIXZA TOHAOLL“ yra vienas iš perkamiausių produktų Kinijos turgelyje. 

Ši microSD atminties kortelė pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo ir įrašymo greičiu. Gamintojas teigia, kad duomenų nuskaitymo greitis siekia 80 MB/s, tad tai užtikrina greitą duomenų redagavimą, saugojimą bei dalinimąsi.

32 GB talpos atminties kortelės užteks tūkstančiams nuotraukų, dainų ar saugoti bet kokiai kitai svarbiai jūsų informacijai.

Jei 32 GB atminties yra per daug, ar mažoka, galima pasirinkti ir kitos konfigūracijos atminties kortelę. Pasirinkimas išties platus: nuo 8 GB iki 256 GB. Žinoma, už konkurencingą kainą parduodamų atminties kortelių skaičius gana spėriai tirpsta.

„MIXZA TOHAOLL“ atminties kortelės yra atsparios nepalankiems aplinkos veiksniams. Jos yra atsparios vandeniui, karščiui (iki 85 laipsnių pagal Celsijų) ir šalčiui (iki –25 laipsnių pagal Celsijų) bei smūgiams.

7. Elektrinis dantų šepetėlis „Seago SG – 507“

12.80€ | 21% nuolaida | 4.91 balai iš 5 (692 vertinimai)

Septintoje pozicijoje – elektrinis dantų šepetėlis „Seago SG – 507“. Tai biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis. Ką tai reiškia? Tai, kad jis neturi tokių įmantrių priedų kaip belaidžio įkrovimo stotelė ar „Bluetooth“ sąsaja su mobiliuoju telefonu. Geriausia tai, kad ir keičiamos galvutės yra labai pigios, o mažas svoris leidžia šį įrenginį pasiimti į visas keliones.

Kaina

Tikrinta 2018 09 16

  • Gearbest  taiko 25 % nuolaidą ir „Seago SG – 507“ kainuoja 12.80€. Siunčiamas į Lietuvą nemokamai neregistruotu paštu.
  • 5 galvučių komplektas kainuoja 2.59€.
  • Ebay.com kainuoja 13.48€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kodėl sakome, kad „Seago SG – 507“ yra biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis? Palyginkime jį su „Xiaomi Soocas Soocare X3“ ir pasidarys aiškiau - „Seago SG – 507“ paprastai kainuoja iki 16€, kai už „Xiaomi Soocas Soocare X3“ kartais prašoma ir 45€.

„Xiaomi“ įrenginys sveria 123 gramus, turi belaidžio įkrovimo stotelę, atitinka IPX7 standartą ir yra išmanus - „Soocas Soocare X3“ gali prisijungti prie išmaniojo telefono ir į jį perduoti informaciją apie šepetėlio būklę ir jūsų burnos higienos įpročius. Tiesa, „Xiaomi Soocas Soocare X3“ vibruoja žemesniu dažniu (37200 kartų per minutę), turi tik keturis režimus, o baterijos pakanka 25 dienoms.

„Seago SG – 507“, kaip minėta, dirba net 30 dienų, o ir įkraunamas yra net 4 kartus greičiau. Jis vibruoja 40000 kartų per minutę greičiu ir turi 5 režimus: įprastas valymo, jautriems dantims, masažo, balinimo ir poliravimo.

Palyginimui, visai neseiniai pristatytas „Alfawise RST2056“ vibruoja tuo pačiu greičiu kaip ir „Seago SG – 507“, bet jo baterijos pakanka tik 16 dienų. „Alfawise RST2056“ taip pat turi keturis, o ne penkis tradicinius režimus, bet atitinka kur kas aukštesnį IPX7 standartą. Didžiausias „Alfawise RST2056“ minusas yra svoris – jis sveria 258 gramus, tačiau dėl to turi gerą atsparumą vandeniui ir stabiliai laikosi įkrovimo stotelėje. 

„Seago SG – 507“ sveria vos 79 gramus, tačiau neturi jokios įkrovimo stotelės.  Tai - mažiau elegantiškas sprendimas, tačiau jis taip pat veikia. Šepetėlis įkraunamas per microUSB jungtį, kuri yra šepetėlio kotelyje ir prieinama atidarius galinį dangtelį. Kelionėse tai patogu, nes nereikia vežioti įkrovimo stotelės, bet namuose tvarkingiau atrodo tie šepetėliai, kurie įsistato į įkrovimo padą. 

Šis šepetėlis atitinka IPX5 standartą, kuris yra net dviem pakopomis žemiau nei anksčiau minėtų konkurentų. Įrenginį vis tiek galima plauti po vandens srove, tik panardinti ilgesniam laikui nereikėtų. Nedidelis svoris ir ilgas baterijos tarnavimo laikas reiškia, kad „Seago SG – 507“ puikiai tinka keliaujantiems – net specialios įkrovimo stotelės pasiimti nereikia.

Galiausiai, verta paminėti ir laikmatį - „Seago SG – 507“ kas 30 sekundžių primins skirti dėmesio kitai sričiai, o po 2 minučių pareikš, kad galite nustoti valytis dantis – darbas atliktas. Apie senkančią bateriją informuos įrenginio apačioje esanti švieselė.

Kartu su „SEAGO SG – 507“ komplektuojamos dvi šepetėlio galvutės. Įdomu tai, kad jos iš pradžių yra mėlynos. Kai spalva išnyksta ir šepetėlio šereliai tampa balti, laikas galvutę pakeisti. Vėlgi, tai nėra išmanus sprendimas, tačiau veikia. Labai gerai tai, kad net atėjus tam laikui nereikės išleisti daug pinigų, nes 5 galvučių komplektas kainuoja labai pigiai - vos kelis eurus. 

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Gera kokybė už gerą kainą. Gaminys pagamintas iš puikių medžiagų, atrodo neblogai ir yra malonus liesti. Jis turi 5 valymo režimus, todėl nesunku išsirinkti tinkamiausią – kiekvienas režimas yra pastebimai kitoks. Laikmatis veikia gana įdomiai – kas 30 sekundžių šepetėlis sustoja 1 sekundei, kad pasirinktumėte kitą sritį, ir visai išsijungia po 2 minučių. Iš viso komplektuojamos 3 galvutės. Įkrovimas yra labai patogus, nepriklauso nuo to, iš kur esate ir kaip atrodo kištukiniai lizdai jūsų šalyje. Pridedamas ir plastikinis dėklas. (Ati Jeto)

Išsamiau: Tai neabejotinai geriausios kainos elektrinis dantų šepetėlis visame pasaulyje? Kas tai yra „Seago SG – 507“ ir kodėl „už tokią kainą nieko geriau nesurasite“ (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Apžvalgos, Video)

8. FS-AN02 endoskopas

7.37€ | 4.74 balai iš 5 (212 vertinimai)

Lietuviai visada buvo praktiška tauta, tad įrankiai dažni perkamiausių rinkinių dalyviai. Vienas iš tokių, kuris dažnai patenka į rinkinius, tai endoskopas - jis nėra tik medicininis įrenginys. Tai - ir įrankis, leidžiantis pažvelgti į sunkiai pasiekiamas vietas.

​FS-AN02 turi 1,3 MP kamerą, kurios diametras storiausioje vietoje siekia tik 5,5 mm. Laido ilgis - 3,5 metrai, todėl pasieksite tikrai daug.

Geriausia tai, kad FS-AN02 visiškai nebijo vandens ir dulkių - atitinka IP67 standartą.

FS-AN02 gali padėti įvairiose situacijose. Įprastai endoskopai praverčia remontuojant automobilius, tvarkant santechniką ir tiesiog pasiekiant kur nors nepatogiai nukritusius daiktus. Tam FS-AN02 turi ir magnetą, kabliuką ir specialų antgalį su veidrodėliu, kuris pakreipia matymo kampą 90 laipsnių kampu.

„FS - AN02“ naudoti labai paprasta. Šis įrenginys gali būti prijungtas prie telefono su „Android“ operacine sistema ar kompiuterio su „Windows“.

Reikės specialios programėlės, tačiau ja naudotis taip pat visai nesunku. Ji leidžia mygtuko paspaudimu daryti nuotraukas ir vaizdo įrašus.

9. Prie elektrinio suktuvo montuojamas kniediklis

20.73€ | 5 balai iš 5 (11 vertinimai)

Kniedyti rankomis nėra labai sunku, tačiau kur kas maloniau, kai šį darbą atlieka prietaisai. O šis dar be viso kito labai universalus ir įdomus. 

Šis kniediklis yra montuojamas prie paprasto suktuvo ir turi keturias skirtingo dydžio galvutes.

Po plastiko korpusu slepiasi plieninės dalys, todėl šis įrankis yra labai tvirtas ir malonus naudoti.

10. Elektrinis suktuvas „Xiaomi Wowstick 1F“

37.19€ iš Čekijos sandėlio| 28% nuolaida | 4.96 balai iš 5 (48 vertinimai)

paskutinė vietą atiteko „Wowstick 1F“ - tai „Xiaomi“ gaminamas elektrinis suktuvas, su kuriuo komplektuojama ir galybė priedų. Sunku bus rasti prietaisą, kurio su šiais įrankiais nepavyktų išardyti. Rugpjūtį tai buvo perkamiausias suktukas, nors rugsėjį jį nukonkuravo galingesnis 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas (€35,16).  Visgi tai – du visiškai skirtingi įrankiai.  „Wowstick 1F“ padės išardyti telefoną, o „Bosch“ pravers remontuojant automobilį, skalbimo mašiną, dulkių siurblį ar kitą didesnę techniką.

Kaina

Tikrinta 2018 09 16

  • Šiuo metu Gearbest „Wowstick 1F“ kainuoja 37.19€. Siunčia už 5.12€. Iš Čekijos sandėlio, garantuotai be jokių papildomų mokesčių.
  • Aliexpress siūlo už 33.14€, pristatymas kainuoja dar 7.52€, siunčiama iš Kinijos. 
  • Amazon kainuoja 42€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Wowstick 1F“ – tai mėgėjams skirtas elektrinis suktuvas, su kuriuo komplektuojamas labai platus antgalių rinkinys. „Wowstick 1F“ rinkinys yra labai naudingas elektronikos mėgėjams ir tiems, kurie nori pasižvalgyti po savo įrenginių vidų.

Kadangi šiame rinkinyje yra net 56 galvutės, tarp jų rasite ir pakankamai retų formų. Tarp įprastų plokščių, kryžminių, žvaigždinių ir kvadratinių galvučių rasite ir trikampių, šešiakampių ir kitokių formų galvučių, skirtų tiems retiems elektronikos prietaisuose naudojamiems varžtams atsukti. Pavyzdžiui, čia rasite ir „Apple“ produktuose naudojamų W1.5 varžtų atsuktuvų. Visi antgaliai yra pagaminti iš tvirto ir ilgaamžio S2 plieno

Pats „Wowstick 1F“ suktuvas yra patogios rašiklio formos. Jo aliuminis korpusas yra malonus liesti ir leidžia tvirtai įsikibti. „Wowstick 1F“  funkcijos kontroliuojamos vienu mygtuku – paspaudus vieną jo pusę suktuvas suksis pagal laikrodžio rodyklę, kita – į priešingą pusę. Gamintojas numatė galimybę šį suktuvą naudoti ir kaip įprastą mechaninį įrankį – kokį užsispyrusį varžtą galėsite atsukti ir rankomis.

Labai didelių varžtų „Wowstick 1F“  įveikti negali, nes ne tam yra skirtas. Jo sukimo momentas siekia 0,15 Nm, o laisvo apsukos – 200 apsisukimų per minutę. Tai reiškia, kad elektronikos prietaisus išardysite ir surinksite pakankamai greitai – tikrai greičiau nei visus varžtus sukiodami rankomis. Su pilnai įkrauta baterija „Wowstick 1F“ gali dirbti iki 2 valandų, o tada reikės maždaug 40 minučių pauzės, kol įrenginys bus įkrautas per USB laidą.

„Wowstick 1F“ atsuktuvo gale yra trys LED elementai, kurie patogiai apšviečia darbo vietą.

Rinkinyje yra ir siurbtukas telefonų ekranams išimti, ir padėkliukas varžtams, ir dėklas viskam susidėti. Čia rasite ir dar kelis naudingus priedus. Pavyzdžiui, magnetinį lauką šalinantį „trintuką“ – juo panaikinsite nepageidaujamą įrankio įsimagnetinimą.

„Wowstick 1F“ yra patogus, praktiškas ir malonus naudoti įrankis elektronikos mėgėjams. Patraukli kaina ir dosnus rinkinys pritraukia nemažai pirkėjų, kurie šį įrankį vertina net labai gerai.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Rinkinys yra labai naudingas tiems, kurie mėgsta taisyti elektros prietaisus, pavyzdžiui, telefonus. Nepaisant savo kompaktiško dydžio, suktuvas turi pakankamai didelį sukimo momentą. Ir atrodo išties šauniai. Na, o 56 antgalių rinkinio daugiau nei pakanka, o ir kiti priedai yra puikūs. (Newgap)

Išsamiau: Skelbiama nuolaida elektriniam suktuvui „Xiaomi Wowstick 1F“ su 56 galvutės ir dar krūva priedų elektronikos mėgėjams: „Net nesitikėjau, kad suktuvas bus toks galingas, o priedų tiek daug“ (Video)




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: