Išskirtinė proga - 3 kartus pigiau parduodami naujausi ir aukščiausios klasės „Lanmodo Vast Pro“ vaizdo registratoriai, pirmoji partija tiesiog iššluota (įrašų pavyzdžiai, Video)  (2)

„Lanmodo Vast Pro“ - yra naujausios kartos automobiliniai vaizdo registratoriai. Jie rinkoje dar tik pradeda pasirodyti ir gamintojas šiuo metu juos siūlo įsigyti už labai gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Šiuo metu „Lanmodo Vast Pro“ automobilinį vaizdo registratorių galima įsigyti už 209 $ ir tai yra puiki kaina. 

Kai „Lanmodo Vast Pro“ pasirodys oficialiai - jis kainuos 599 $.

Sutelktinio finansavimo platformoje Indiegogo pasirodęs „Lanmodo Vast Pro“ susilaukė didelio dėmesio ir pačius pirmuosius registratorius po 199 $ tiesiog iššlavė. Kol kas dar yra pasiūlymų po 209 $, tačiau ir čia tik ribotam laikui.

Beje, papildomai galima įsigyti komplektą ir su atminties kortelėmis bei galine kamera. Čia jau kiekvienas gali pasirinkti tai, ko asmeniškai reikia labiausiai.

Ir kuo pasižymės „Lanmodo Vast Pro“ vaizdo registratoriai?

 

Labai patogiu ir greitu pritvirtinimu. Jį galima pritvirtinti tiek prie priekinio lango, tiek ir laikyti pastačius ant priekinės panelės.

Didelis IPS spalvotas 8 colių įstrižainės ekranas leis puikiai matyti visą filmuojamą vaizdą. Čia ypač pravers tais atvejais, kai teks važiuoti tamsiuoju paros metu.

Gamintojas teigia, kad integruoti jutikliai užtikrina puikiai veikiantį naktinį matymą ir registratorius sugeba užfiksuoti net už 300 metrų esantį vaizdą. Puikus rezultatas.

Bendrai „Lanmodo Vast Pro“ tiek priekinė, tiek ir galinė kameros filmuoja 1080P raiška, kas yra tikrai labai geras rodiklis.

Priekinės kameros matymo kampas siekia 45 laipsnius, o galinės - 170 laipsnių.

Tuo pačiu „Lanmodo Vast Pro“ palaiko iki 128 GB atminties kortelę, kurios užteks net 30 val. nepertraukiam vaizdo įrašui. Žinoma, vaizdo įrašymo nustatymus galima keisti ir net kai prisipildys atminties kortelė, nauji vaizdai bus įrašomi ant seniausiųjų.

Tuo pačiu „Lanmodo Vast Pro“ palaiko G-jutiklį ir Parkavimo režimą. Kai tik kas nors stuktelės į jūsų automobilį - „Lanmodo Vast Pro“ vaizdo registratorius automatiškai pradės įrašinėti vaizdą.

 

Parkavimo režimo atveju „Lanmodo Vast Pro“ veikia tarsi signalizacija ir kas tik be pradėtų domėtis jūsų automobiliu ir į jį atsitrenktų, abejos registratoriaus kameros viską užfiksuos. Ir tą padarys net ir pastačius automobilį visiškai tamsioje aikštelėje.

Didžiausias „Lanmodo Vast Pro“ registratoriaus privalumas yra jo turimas Sony CMOS jutiklis ir užtikrinama puiki vaizdo kokybė.

Nesvarbu ar lyja, ar sninga, ar rūkas, ar gili naktis - „Lanmodo Vast Pro“ užtikrina puikią vaizdo kokybę ir padeda geriau matyti, kas yra kelyje bei išvengti netikėtų susidūrimų su laukiniais gyvūnais ar kitais eismo dalyviais.

„Lanmodo Vast Pro“ labai kokybiškas ir gerą vaizdo kokybę užtikrinantis automobilinis vaizdo registratorius.

Ir šiuo metu jis vis dar parduodamas už itin gerą kainą. Štai ir anksčiau pasirodęs bei apžvalgininko labai giriamas „Lanmodo Vast“ vaizdo registratorius mažiau, kaip 499 $ ir nekainuoja, tad labai tikėtina, kad dar pažangesnis „Lanmodo Vast Pro“ iš tikrųjų kainuos tuos 599 $.

 

O dabar galima iš anksto rezervuoti „Lanmodo Vast Pro“, kurio galutinė kaina Jums bus tik 209 $.

Štai kaip atrodo „Lanmodo Vast Pro“ nufilmuoti vaizdai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(15)
(-9)

Komentarai (2)