Moki rašyti? Prisijunk prie didžiausio mokslo ir technologijų portalo Lietuvoje  ()

Kartas nuo karto portalo redakcijoje vyksta pokyčiai ir atsiranda laisvų darbo vietų autoriams. Dažniausiai mums prireikia naujienų, produktų apžvalgų rašytojų. Darbas nuotolinis, gali būti iš namų, laisvu grafiku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įvykus autorių rotacijai ir atsiradus laisvai vietai arba atsiradus papildomiems darbams pirmiausia juos siūlome mūsų duomenų bazėje esantiems autoriems, kurie yra tinkami tokio tipo tekstų rašymui.

Kaip patekti į autorių duomenų bazę?

Parašykite el. paštu vytautas@technologijos.lt, laiško pavadinimas „Autorių konkursui“.  Prie laiško:

  1. pridėkite atrankinę užduotį, kad matytume Jūsų galimybes
  2. prikabinkite savo CV, kuriame matytųsi išsilavinimas, amžius, mokamos užsienio kalbos, kūrybinės veiklos patirtis, dabartinė Jūsų veiklos aprašymas, iš kurio matytųsi kiek turėtumėte laisvo laiko mūsų siūlomoms veikloms (mes nekeliame jokių slenkstinių reikalavimų išsilavinimui, amžiui ar kitiems rodikliams, bet šie rodikliai naudojami reitinguojant konkurso dalyvius ir nustatant geriausiai tinkamus kandidatus į siūlomas pozicijas)

Autorių atrankinės  užduotys

  1. Norintiems rašyti lietuviškai: parenkite naujieną lietuvių kalba pagal šį pranešimą
  2. Norintiems rašyti anglų kalba (didesnis įkainis nei lietuviškos naujienos). Parenkite naujieną remiantis šiuo tekstu arba bet kokiu jau esančiu ir savo nuožiūra pasirinktu tekstu. O gal mokėtumėte populiariai papasakoti anglų kalba apie kurį nors iš šių tekstų (1, 2)?
  3. Norintiems kurti video. Atsiųskite savo kurtų video pavyzdžius. 

 

 

Atsakymą į laišką sulauksite tuomet, kai atsiras pagal Jūsų tematiką ir kvalifikaciją tinkamas darbo pasiūlymas. Tuomet pateiksime išsamesnę informaciją apie darbų apimtį, atlygį ir galėsite nuspręsti, ar pasiūlymas tinka, ar ne. Jei pasiūlymas netiks, galėsime siųsti naujus pasiūlymus, kai atsiras papildomi darbai.

Pagarbiai
technologijos.lt administracija

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(13)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: